Kropalik Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Zdravím měl bych dotaz zda se někdo setkal stímto problémem: Problém když je venku cca 5 - 20°C i když klimu nastavím na 18°C tak mi fouká teplý vzduch i když je teplota v autě vyšší, pokud dam klimu na LO tak fouká krásně studený vzduch. Pokud je teplota na 20°C a já nastavím 21 tak tuto teplotu to udrží a je v autě příjemně. Pozoroval jsem že i když dám klimu na OFF tak z výdechů neustále proudí teplý vzduch. Nevíte čím by to mohlo být ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Tak to mám stejný problém a taky jsem zatím nepřišel na to co by to mohlo být. Jediné co mě napadlo tak jsem dlouho neměnil náplně v klimě jestli to náhodou nesouvisí s tím ale fakt nevím. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Co diagnostika? To je prva vec, co treba robit, inak len hadas co to moze byt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Tu mám za sebou a úplně bez chybky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Skontroluj pohyb klapiek, zhod ventilator pred spolujazdcom a uvidis tu, ktora privadza vzduch zvonku a reguluje aj recirkulaciu. Niekde mozes mat vypadnute tiahlo, alebo nieco zlomene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.