Guest chipmann Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Jj první věc která šla u mně do auta já mám diody úplně všude a mužů jen doporučit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 vidíš, jedna z věcí co jsem chtěl probrat - diody v předních světlech, blinkrech atd....no téma na příště.. doktore díky za povození, máš skvělou káru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Diody se mi taky líbí, hlavně v tom interiéru je to pak takový elegantnější/modernější ... které si kupoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Zdeno pak posílej odkaz na ty pružinky a diody..děkuji pane..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 (upraveno) ok, tak diody do zrcátek: http://www.led-tech....p-smd-bila.html a pružinky: odešleš e-mail s touto přílohou a svojí adresou nabidka_pruzin_kufrOCT.doc Upraveno Květen 5, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Super díky pane..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 (upraveno) ještě jedna z pátku /originál foto Ataner, úprava v GIMP 2.0/ Upraveno Květen 6, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 (upraveno) Super pane fotka je jíž poupravená ale to šlo asi poznat..jinak já to dělám v Picasa 3.. Upraveno Květen 6, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 já to Áťo zkoušel v Picasu, ale kdo zkusí Gimp, nechce jinak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Tak na to naše plácání to asi stačí..chce to lepší foťák ale tenhle vozím v autě takže musí stačit..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 taky jsem chtěl vzít foťák....ale mobil je v pohotovosti stále.....jen pak musíš ty fotky přiostřit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Když si příště vzpomenu, tak vezmu taky foťák. Není to žádné profi ale s fotkami jsem byl zatím spokojen, tak za zkoušku to stojí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 ty udělej tu masku, ať mám inspiraci... ikdyž vlastně seda jí má taky....jen jsem se tak nějak zapomněl kouknout...tak příště.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 (upraveno) Masku nechám udělat radši od lidí, co ví jak na to :D Takže až objednám novou, tak se domluvim se Sedou jak by to šlo a bude to ok ;) Ale jako zatím se mi líbila jak na černé, tak na bílé (co má kamarád) i na stříbrné. Myslím, že tim nic nezkazíš, pokud ji budeš chtít taky dělat... Upraveno Květen 7, 2012 uživatelem hipi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 (upraveno) no už jsem jí tam zkoušel "instalovat" a nevypadá to zle.... světla zůstanou čirá..... Upraveno Květen 7, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 tak jsem si dnes maloval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 No pekne to vypada co je to za barva taky potrebuji,diky od jake firmy?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 je to osvědčený a běžně dostupný Alkyton 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Diky pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 No vidiiš tak to vypada moc pěkně a myslím si že líp než ta stříbrná, o které si přemýšlel ;) Parááda :) Jinak ta maska by ji určitě sekla ;) Takže bych se toho vůbec nebál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 (upraveno) díky hipi maska musí počkat....jak jsem dnes koukal na brzdy, tak kotouče jsou pěkně vyrezlý zevnitř /chlazení/, zevně už pěkný límec...takže jdu objednávat nový.... Upraveno Květen 8, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 (upraveno) Už to mám za sebou zítra si jedu pro zadní Ate power disc+ destičky ceramic jinak barva dobrá pane Já ti to říkal už minule že koutouče jsou veg Vevco příště líp koukej na tý plechovce je to napsaný ty náš "spamere" jeden Upraveno Květen 8, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 (upraveno) já vím doktore, ale oni jsou weg už hodně moc....jsem myslel že na nich ty desky dojedu, ale už to nejde.. ....zkusím kotouče Brembo Max s drážkou a na to nějaký dobrý desky, písnu Jeldovi.... Upraveno Květen 8, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Pěkný draku..koukám jí dáš pěkně do kupy než přijdou velké vlny..pak už jí dotuní mamina.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 (upraveno) snažím se, ale nevím co dřív....barák, zahrada, jedny rodiče, druhý rodiče...na mazla zbývá čas večer nebo hned poránu.. Upraveno Květen 8, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 No tak hlavně že nějaký zbývá Ne :) No tak hlavně že nějaký zbývá Ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Tak určitě, na mazla si udělám čas vždycky.....dnes jsem objednal kotouče a destičky, bude zas co dělat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Jj pěkná práce za hodku nemáš co dělát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Jen tak dál Zdenku ... za chvilku už bude uplně vymazlenááá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 (upraveno) Tak snažím se, snažím Upraveno Květen 10, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.