romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Vorlajz: dávej bacha na SW jelikož vím že ta Xperie neni počeštěna a musi se to dávát přehrávát.Aspon něco podobného jsem řešil před měsicem. A tady máš zápory které jsem vytáhnul z fora SE: Hlavní zápory: - horší kvalita fotografií - špatné konvertování seznamu (u některých čísel s předčíslím +420 se před čtyřku dostalo písmeno e, což nelze vytáčet) - u některých panelů se displej neotáčí úplně plynule - absence ekvalizéru, plochý zvuk z reproduktoru - v průběhu telefonátu zhasne displej - povrch náchylný k upatlání - chybí podpora flashe ve webovém prohlížeči - chybí akcelerometr a TV výstup - nestandardní rozlišení displeje - vysoká cena - překonvertovaná videa se přehrávají trhaně Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Jak není čeština?? ...to je blbost, ne?? ...přeci když to je u nás koupený, tak to musí mít česky...nevěřim, že by to byli takoví diletanti a nechali to anglicky ;) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Jak není čeština?? ...to je blbost, ne?? ...přeci když to je u nás koupený, tak to musí mít česky...nevěřim, že by to byli takoví diletanti a nechali to anglicky Skájo: fakt že jo.Měl jsem to originál od distibutora a je to tak měsic zpátky staré info.Každopádně vím že to přehrávaji zdarma v servisu.Třeba už to hrnou s češtinou ale fakt jsem to řešil přímo s origo servisem SE. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 To bylo podle mě jen ze začátku, teď by to měli už dodávat rovnou česky. Ale i tak, když to servis umí, tak by to neměl bejt problém...ale rozhodně bych si od nich nekoupil telefon, když by nebyl česky...to mi připadá jako amatérskej přístup a půjdu radši jinam, kde to umí ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 kamoš má na tom tiež iba angličtinu ;) !!! Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 kamoš má na tom tiež iba angličtinu ;) !!! No vždyt to řikám-něco na tom je a právě je to potřeba zjistit :( Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Hmm, v tom případě NASRAT a vzít originál od HTC, když to SE tak doprasil ;) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Moje volba je Nokia N97 vypadá hodně slibně ale je fakt že stoji okolo 15 tisic ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 vysrat na SE a HTC tohle bude bomba Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 diky vsem za prispevky! ;) Mam 4 moznosti: 1) E75 2) Xperia 3) Omnia i900 4) nechat si E51 Na kazdym founu jsou mouchy! :( Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 jo a na HTC a Nokii N97 ted fakt nemam! ;) Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Mám ešte Trium Mars MR 2000 keby si mal záujem ;) :( :( Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tak potom tu alternativu od SE :( ...nokie sou v poslední době o ničem...během půl roku jsem slyšel nezávisle od čtyřech lidí, že se jim v záruce posraly a neuznali to, že prej jim to zvlhlo a zoxidovala deska...tak jako sorry, ale když mobil nevydrží běžný nošení a trošku vlhkosti, tak je to šmejd...a přitom kdysi bývala nokia symbolem kvality a robustnosti...nechápu, že si tak pomrdali pověst kvůli pár korunám úspor ;) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Nechat si E51 a počkat až ty novější telefony budou dotovany za lepší cenovku... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 dotaz proc tam neni 6220 clasic ? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 no,az budou ty novy phony levnejsi,tak budou zase novejsi a lepsi hehe! ;) no, nijak me to netlaci,tak asi pockam nooo Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Ted jsou ty Nokie 6220 za 4500 a jdou na dračku jako sfině! ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Ondro,kde neni? V nabidce O 2? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 a to tak ze uz ji O2 nema ani v nabidce Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 no v tvem vyberu, pak mi doslo ze kdyz neni v nabidce tak asi ani neni v tvem vyberu, obcas to ale dokazou sehnat jeste ti obchodaci Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Nokia 6220 classic je fajn,ale nema jednu dulezitou vec! wi-fi! :( takze o tu zajem nemam! Treba ted taky pisu na mobilu! ;) jako ta E51 je na moje potreby super,proto jsem posilhaval po E75! :( Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 tak hoši co říkáte....? co ta Omnie? má to tu někdo??? :-/ Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 ty jo... Samsung S8300 Ultra Touch vypadá libově.... a výbava super, až na to, že zase nema Wi-fi!!! ;) do prdele... a já chci wi-fi!!! :( Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Omnii má ode mě Vitto a má ji Davon a nemužou si to vynachválit-mě ten přístroj nesednul jako ostatně všechny dotykovky.Ted jsem objednal N97 a jsem na ní zvědavej jak dlouho si s ní budu hrát... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 no N97 by se mi líbila, ale za tu cenu.... :P asi se na mobil zatím vykašlu... E51 funguje spolehlivě... tak si počkám jak se to vyvrbí... a asi zatím pořídím telefon sestře... vypadá to, že se jí ten "Erik" co má začíná sráti! :P Odkaz ke komentáři
VRBIC Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 co tím vyvrbičkuje jako myslíš.. asi tě odstěhuju na slovač .. :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Milane... vůbec nevím, o čem to mluvíš!!! :P Jurachu, co ty máš za mobil??? :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 tak mám nového favorita... HTC Diamond 2 :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 tak jsem včera umyl po delší době auto a zjistil jsem, že ho mám parádně zasraný od asfaltu... na Děčínsku se dělají silnice, tak to je určitě z toho... B) takže se bude zase čistit... hh Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky