Michal K. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Vsak to uz tam melo byt davno, ty jsi taky jako dite :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 daj to tam :D MichalK: to máš pravdu :P ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 :D a nebude to ridicum blby,kdyz je bude predjizdet kojenec??? :P navic s vozikem na prdeli! ;) :) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 No ja si myslim, ze az tam toho kojence budes doopravdy mit, tak bude konec letum s vozejkem, to bude spis nejpomalejsi Scoutik v CR A to ze je vorlik dite, uz asi nic nezmeni ze :D :P Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 nalepit.. :P A jeste to na Tebe bude mit dalsi efekt.. klesne Ti spotreba Kdyz teda bude dite v aute :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 ja myslim,ze malej Vorlik bude taky "letec" !!! :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 hmm...nizka spotreba...hmmm... :P to by se mi libilo!!! :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 a nebude to ridicum blby,kdyz je bude predjizdet kojenec??? ;) navic s vozikem na prdeli! :lol: len aby ťa ten smiech neprešiel po prvej pokute :P hmm...nizka spotreba...hmmm... :) to by se mi libilo!!! :P nízka spotreba = TDI :( :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 nízka spotreba = TDI :( :D Jj, to mohu potvrdit :P ;) :) :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 nízká spotřeba = TDI = nejede to ... ano, s tím souhlasím Maroši :P :P :P pokuta? co to je? to se jí? :D ještě musím vydržet do 5.10.2010, aby mi vrátili zase body! ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 To je jeste docela dlouha doba, mozna bys mohl prestat litat prilis nizko, aby te zase necapli ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 ale tak na místech, kde stojí jezdím opatrně... ;) ale tam, kde nebývají, se to dá trošku vosolit! :P hihihihi... navíc, až bude prtě, tak budu muset sundat nohu z plynu... to je jasný... uvidíme, co to udělá se spotřebou a s mojí psychikou :P :D :D :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 me by meli snad zitra vratit 4 body Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 nízká spotřeba = TDI = nejede to ... ano, s tím souhlasím Maroši ;) :P :P na Raketke to nebolo vidieť :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 nj.. .jenže Raketka nemám nízkou spotřebu! ;) :P :P Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Ty jo jak to tady tak ctu tak to jsem snad jedinej, ktery neni jeste vybodovanej ;) :P Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 ja tiež nie ;) :P :P @Raketka: záleží ako sa na to pozrieš, podľa mňa má nízku :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Blade... myslím, že stačí mít "trochu štěstí" a i slušnej řidič jako ty zaboduje! ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Nj kdyz ono jde spis o stesti ...tuk...tuk...tuk ;) Zatim jsem vzdycky zareagoval vcas a nebo se z toho vykroutil :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 takže zas takovej svatoušek taky nejsi :P akorát to zatím nemáš potvrzené body! ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 me by meli snad zitra vratit 4 body Nekřič předčasně, aby ti dneska v Třebu nepřistály další ;) :P :P ...Jinak já jsem taky naprosto "čistej" a bod jsem v životě neměl. Holt jezdím slušně, no, tím se vysvětluje i ta nízká spotřeba :P Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 jj.. čím slušnější řidič, tím víc bodu a naopak... že Jiří? ;) :P :P svět je prostě nespravedlivej! :P Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 takže zas takovej svatoušek taky nejsi :P akorát to zatím nemáš potvrzené body! :P Nj take s tim turbem to ani nejde byt svatousek, ze :P ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 počkej, až se ti to turbo vysere ;) :P :P Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 počkej, až se ti to turbo vysere :P :P :D Pak si tam může nalepit tu samolepku "Dítě v autě" ;) :P Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Nj to je fakt, treba az se to vysere to turbo tak se mi konecne podari to abych tu nalepku mohl nalepit, ze :P ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Gowstre... jo jo jo :P :P :P ;) to se ti povedlo :D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Blade to jo, místo ježdění v super rychlý káře, se budeš věnovat manželce a možná se to povede! :P držím palce! ;) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Ja uz se takhle zene venuju az moc rekl bych ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 tak pak to musí přijít :P jinak to není možný ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky