Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Otesánek se v těch závějích nějak poškodil... vykapává mi z auta nějaká žlutá kapalinka... takže to vidím asi na brzdovku... ve dvě jedu do servisu, tak jsem zvědavej... jinak úbytek v nádržce brzdovky jsem nezaznamenal... každopádně mi jí při posledním servisu měnili a to je asi měsíc zpátky... faktem je, že jsem s autem v úterý uvíznul na závěji, tak jestli tam bylo něco tvrdýho, co by mohlo poškodit nějakou trubičku netuším... ;)

Odkaz ke komentáři
Otesánek se v těch závějích nějak poškodil... vykapává mi z auta nějaká žlutá kapalinka... takže to vidím asi na brzdovku... ve dvě jedu do servisu, tak jsem zvědavej... jinak úbytek v nádržce brzdovky jsem nezaznamenal... každopádně mi jí při posledním servisu měnili a to je asi měsíc zpátky... faktem je, že jsem s autem v úterý uvíznul na závěji, tak jestli tam bylo něco tvrdýho, co by mohlo poškodit nějakou trubičku netuším... :(

Presne to jsme resili s Martypem asi pred mesicem, kdyz jsme byli na horach, poslednich 600 metru k chalupe jsme stoupali do prudkyho kopce, bylo tam docela dost snehu. A nahore jsme zjistili, ze nam oboum kape neco zlutyho. Podle nas to bylo z klimy

Odkaz ke komentáři
Presne to jsme resili s Martypem asi pred mesicem, kdyz jsme byli na horach, poslednich 600 metru k chalupe jsme stoupali do prudkyho kopce, bylo tam docela dost snehu. A nahore jsme zjistili, ze nam oboum kape neco zlutyho. Podle nas to bylo z klimy

Z klimy myslis jako kondenzat a nebo napln klimy? Dyt se ani klima v techto teplotach ani nezapina a hlavne mi nejde do hlavy co by sis poskodil ze spoda na klime?

Odkaz ke komentáři

souhlasím s Bladem, ta klima po -5 nejede, takže co by mělo odkapávat??? ale každopádně jak píše Jirka, je to asi něco "běžného"... ???!!!

jinak Mi. máš pravdu, včera jsem koukal kudy vedeou trubičky s palivem a trubičky k brzdám a ty jsou krytý plastem a navíc jsou dost vysoko... takže ty se určitě jen tak nepoškodí...

Odkaz ke komentáři
Z klimy myslis jako kondenzat a nebo napln klimy? Dyt se ani klima v techto teplotach ani nezapina a hlavne mi nejde do hlavy co by sis poskodil ze spoda na klime?

me se jednou stalo ze tekla ta obarvena tekutina fosforeskujici, kterou se okruh napusti kdyz chces vedet jestli neni nekde unik...tipoval bych ze by to mohlo byt tohle ale ta tekutina by se mela specialnim odstranovacem dostat po zkoumani ven...doufam ze ted nekecam ale takhle jsem to chapal ja..

nic jinyho zluty neni, take me napadlo tohle...

jinak jestli jede klima pod minus pet ani nevim clovece :lool: to slysim prvne.. ja ji pouzivam i v zime i v lete, ono neni dobry mit klimu vypnutou celou zimu..ale nevsiml jsem si ze by se vypinala pri teplote pod minus 5 :)

Odkaz ke komentáři

Vitto, tohle se píše v návodě...

Chlazení může pracovat jen tehdy, jsou-li splněny následující podmínky:

• nastartovaný motor,

• vnější teplota nad +2 °C,

• není stisknuto tlačítko .

takže to není pod mínus 5 jak jsem mylně psal, ale dokonce jak klesne teplota pod +2 ...

Odkaz ke komentáři

Ono to tak je, ze klima nefunguje uz pri teplotach jemne nad nulou, za prve proc by mela fungovat kdyz na ochlzeni vozu(pokud vyjede ze sauny :) ) staci okolni vzduch...snizuje se spotreba a tim snizuji naklady a setri zivtni prostredi :)

Za druhe: princip lednicky, proste je potreba vetsi plusova teplota aby mohlo byt vevnitr zima :blink:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...