vorlajz Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 vžyť to auto úplně zničí!!!! nj... tak už sem žádný fotky dávat nebudu! ;) (musel jsem se urazit!) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 musel som si rýpnuť :) (musel jsem se urazit!) Musel jsem se zasmát ;) :lol: :P :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 z vas by se jeden posral, jeste ze nemusim Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 ... hlavně, že je sranda! ;) jinak ok, rozhodle jsem se nafotit něco odvážnějšího... budete čubrňákovat! Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 rozhodle jsem se nafotit něco odvážnějšího Hmm, že by nějaký erotický akty Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 človek tu dá niečo akčnejšie a hneď je problém ...no ja si myslím že by sa nerozbil, keď drží facelift kde šetria ešte viac ;) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 no uvidíme...uvidíme... Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 ty wado, tady je mrtvice jinak jsem si pořidil hi-end kolo za desítku a začal jsem jezdit na výlety :) a musím říct, že jsem nadšený! Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 Ja si rikal kde ses...zadne prispevky....a ty brazdis Ceske lesy na kole...setris benzin :) Moc noveho se stalo behem toho co si tu nebyl Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 copak se stalo ??? prase kozu potrkalo??? :) (to je kravina co? :D) Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Koho ze si to potrkal :D :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 spíš s kým zase trtkal Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 božínku... na co vy nemyslíte... :) :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 sám si nahrál jak se vede pane? jedeš o víkendu na sraz do Bělé p. Bezdězem? Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 On uz trtkal a natrtkal ze, ted jen ceka, mimochodem jak jste na tom? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 hele kluci, nechcete někdo olej longlife pro PDčko - spec. 5w 30 - je to 5 litrový kanystr, cena je 2.100,- + poštovné, k dodání do 3 dnů... co říkáte? jo je to Shell - originál zabalený... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 silena cena :) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Olej bych vzal tak za 1600. Kdybys ho neudal tak dej vedet Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 silena cena na nete 48,50 € s DPH/Cena vč. DPH: 1250 Kč takže je to nadhodnotené :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Maroši, vskutku díky za informaci... nebylo to od tebe zrovna etické... co se týče ceny, tak tu jsem si já nevymyslel, jenom jsem to kámošovi slíbil, že to nabídnu... takže jsem ani nekoukal, kolik to stojí apod. nezajímá mě to! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 eticke neeticke tvuj kamarad hleda blbce co si predem nezjisti kolik to normalne stoji Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Tak normálně to bude stát 700-900 Kč litr (pokud je to 507.00), takže oproti ofiko cenám to přestřelený rozhodně není. To, že se to dá sehnat kdesi na netu od nějakýho Franty z Horní dolní za polovičku je věc druhá. ...Taky mi nepřipadá zrovna košér psát do podobných "inzerátů", jak je to předražený atd. Jednou je to nějaká nabídka a buďto mě zaujme a chci to koupit, nebo si o tom pomyslím svoje a nevyjadřuji se, když se mě to navíc v podstatě netýká. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Nie som jediný, ktorého zarazila cena. Beriem to tu tak ako nejakú diskusiu kde mi navrhne "z očí do očí" či nechceš za takú a takú cenu, tak som si to prečítal a zareagoval - takisto by som reagoval aj normálne naživo;) nemusel som ale napísal som - nabudúce nebudem reagovať a mám kľud Ak ťa to urazilo tak sa ospravedlňujem! Samozrejme, že väčšina ľudí ktorí vedia použiť google si zistia koľko to stojí "reálne" takisto aj ako keď kupuješ elektroniku cez net, tak máš lepšiu cenu a tiež to môže byť od "Franty z Horní Dolní" ale keď mi k tomu dá aj doklad, tak nemám čo riešiť, kdežto tu to je bez dokladu?! Je rozdiel medzi ofiko a ofiko cenou - od výrobcu tipujem, že cena bude niekde okolo 180kč(na nete cca230kč) za liter a od škodovky okolo 800kč, ale ako vravíš oproti "škodováckej" cene je to lacnejšie. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Tak dulezite je rict, ze tohle neni sekce bazar.. takze tady napsat muzu.. v tomhle vlakne bych spis cekal, ze kdyz neco nabidnu, tak za normalni kamaradskou cenu ne? Me je to fuk, jen jsem vyjadril svuj nazor, ktery podle me ani nahodou vorlajze neposkodil...a cena kolem 200kc za litr neni od zadneho franty, to si nemohl myslet ani ze srandy ze ne A ceny ze skodovky, o tom tady nebudem vest debatu. Realna cena by byla kolem 1200 :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 O je jej... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Tak já to nahodil spíš obrazně ...Osobně mi je to úplně fuk, jen prostě nemám rád tyhle výkřiky do tmy typu "Ta cenovka je šílená" nebo "Na netu to mají za polovičku". Prostě ten člověk něco nabízí a já o to buďto mám zájem, tak se k tomu vyjádřím, nebo zájem nemám a držím hubu, byť si o tom myslím svoje. Něco jinými mi připadá říct to z očí do očí, s tím problém nemám, ale komu tím pomůžu, že to plácnu semka. Sobě určitě ne a tomu dotyčnýmu co to nabízí taky ne. Neřeknu, kdyby to byl cizí člověk v bazaru, co má jeden příspěvek a nabízel tam něco absolutně přestřelenýho, na čem chce evidentně vyrejžovat, tak prosím, ať mu to lidi zkritizujou, ale když to nabízí někdo jen tak mimochodem, aby se toho zbavil, tak nemám potřebu mu do toho jakkoliv zasahovat. Kdybych to nabízel sám levněji, tak mám zájem na to upozornit, ale to, že podpořím nějaký e-shop kde to mají levněji, mi nic nepřinese. A ostatně jak jsme se shodli, oproti ofiko cenám ve škodovce je to o dost výhodnější, takže potenciální zájemce by na tom mohl ušetřit a spokojení by byly oba dva. Ale jak říkám, každý to vidí jinak a asi nemá cenu o tom vést nějaké debaty :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 jsem netušil, že to tu rozpoutá takovou vášnivou reakci... ufff.... na cenu jsem nekoukal.. ale 5 litrů, kde je litr á 400,- mi přislo podle laického názoru dobrý... když jsem kupoval origo Shell náhradni litrovku do auta, tak stála přes 500,- ... takže jestli je cena přestřelená, tak jsem to netušil... tímto se omlouvám... a díky všem za příspěvky do diskuze... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Ja jen snad dodam, ze to nebyl nejaky osobni utok na tebe Pajo. Jen jsem proste vyjadril svuj nazor, ptz mi prijde usetrit litr do kapsy i v dnesni dobe dost penez. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 rozhodně... osobně to neberu... Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Pájo ,že se nestydíš.Ty takovej svazák a nemáš zaplacený poplatky. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky