Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Tak normálně to bude stát 700-900 Kč litr (pokud je to 507.00), takže oproti ofiko cenám to přestřelený rozhodně není. To, že se to dá sehnat kdesi na netu od nějakýho Franty z Horní dolní za polovičku je věc druhá.

...Taky mi nepřipadá zrovna košér psát do podobných "inzerátů", jak je to předražený atd. Jednou je to nějaká nabídka a buďto mě zaujme a chci to koupit, nebo si o tom pomyslím svoje a nevyjadřuji se, když se mě to navíc v podstatě netýká.

Odkaz ke komentáři

Nie som jediný, ktorého zarazila cena. Beriem to tu tak ako nejakú diskusiu kde mi navrhne "z očí do očí" či nechceš za takú a takú cenu, tak som si to prečítal a zareagoval - takisto by som reagoval aj normálne naživo;) nemusel som ale napísal som - nabudúce nebudem reagovať a mám kľud :lol:

Ak ťa to urazilo tak sa ospravedlňujem!

Samozrejme, že väčšina ľudí ktorí vedia použiť google si zistia koľko to stojí "reálne" takisto aj ako keď kupuješ elektroniku cez net, tak máš lepšiu cenu a tiež to môže byť od "Franty z Horní Dolní" ale keď mi k tomu dá aj doklad, tak nemám čo riešiť, kdežto tu to je bez dokladu?! Je rozdiel medzi ofiko a ofiko cenou - od výrobcu tipujem, že cena bude niekde okolo 180kč(na nete cca230kč) za liter a od škodovky okolo 800kč, ale ako vravíš oproti "škodováckej" cene je to lacnejšie.

Odkaz ke komentáři

Tak dulezite je rict, ze tohle neni sekce bazar.. takze tady napsat muzu.. v tomhle vlakne bych spis cekal, ze kdyz neco nabidnu, tak za normalni kamaradskou cenu ne? Me je to fuk, jen jsem vyjadril svuj nazor, ktery podle me ani nahodou vorlajze neposkodil...a cena kolem 200kc za litr neni od zadneho franty, to si nemohl myslet ani ze srandy ze ne :lol: A ceny ze skodovky, o tom tady nebudem vest debatu. Realna cena by byla kolem 1200 :)

Odkaz ke komentáři

Tak já to nahodil spíš obrazně :lol: ...Osobně mi je to úplně fuk, jen prostě nemám rád tyhle výkřiky do tmy typu "Ta cenovka je šílená" nebo "Na netu to mají za polovičku". Prostě ten člověk něco nabízí a já o to buďto mám zájem, tak se k tomu vyjádřím, nebo zájem nemám a držím hubu, byť si o tom myslím svoje. Něco jinými mi připadá říct to z očí do očí, s tím problém nemám, ale komu tím pomůžu, že to plácnu semka. Sobě určitě ne a tomu dotyčnýmu co to nabízí taky ne.

Neřeknu, kdyby to byl cizí člověk v bazaru, co má jeden příspěvek a nabízel tam něco absolutně přestřelenýho, na čem chce evidentně vyrejžovat, tak prosím, ať mu to lidi zkritizujou, ale když to nabízí někdo jen tak mimochodem, aby se toho zbavil, tak nemám potřebu mu do toho jakkoliv zasahovat. Kdybych to nabízel sám levněji, tak mám zájem na to upozornit, ale to, že podpořím nějaký e-shop kde to mají levněji, mi nic nepřinese.

A ostatně jak jsme se shodli, oproti ofiko cenám ve škodovce je to o dost výhodnější, takže potenciální zájemce by na tom mohl ušetřit a spokojení by byly oba dva. Ale jak říkám, každý to vidí jinak a asi nemá cenu o tom vést nějaké debaty :)

Odkaz ke komentáři

jsem netušil, že to tu rozpoutá takovou vášnivou reakci... ufff.... na cenu jsem nekoukal.. ale 5 litrů, kde je litr á 400,- mi přislo podle laického názoru dobrý... když jsem kupoval origo Shell náhradni litrovku do auta, tak stála přes 500,- ... takže jestli je cena přestřelená, tak jsem to netušil... tímto se omlouvám... a díky všem za příspěvky do diskuze...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...