Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

nn... určitě ne Romane!!! :) :D :(

jak vypadá radar co dělá fotky? :D .... tenhle maník byl v příkopu, tak bych tam ani nemusel být vidět, že? :D

Popravdě řečeno ty fotky jsou fakt kvalitní ale nechci tě strašit.Je divny že tě nezastavili :) Přece jenom jsem jim v podstatě ujel jelikož jsem otočil do protisměru :)

Odkaz ke komentáři

No uvidíš...asi je teď nějaká blbá aura, já platil v pátek taky po dlouhé době zase pokutu - porušení zákazu vjezdu, respektive odbočení i přes zákaz. Nakonec jsme to ale napsali na prošlou lékárničku za 200Kč a bez bodu, takže pohoda, snad mám zase na dva roky vybráno :)

Holt uvidíš, jestli provozovateli příjde nějaký předvolání a pokud ano, nejlepší bude, když tam místo sebe pošleš někoho jinýho, jestli je to na firmu, tak třeba mamku. Ale zase je potřeba si rozmyslet, jak to máš s knihou jízd, jestli ji vedeš...pak by se to těžko hrálo na "neurčito". Ale zase je tam případně možnost to protahovat a protahovat, až bude rok pryč a přestupek bude promlčenej...možností je spousta :D

Odkaz ke komentáři

uvidíme.... :)

jo musel jsem to otočit, jinak bych byl "jasnej" a to jsem fakt nechtěl.... :D

ale co se týče toho radaru, tak byl namířenej zleva jako křížem od předku auta... takže to moc nechápu, kdyby mě vyfotil, tak více méně z boku.... tak nevím...

smůla byla, že přes ten přejezd nikdo nejel v protisměru, páč by na mě asi bliknul, protože jen co jsem přejel přejezd, tak auto v protisměru blikalo... jinak před zatáčkou jsem tam měl na tachu 140 km/h. před přejezdem 120 ... takže jsem naštěstí ještě zbrzdil aspoň na těch tacho 80 .... tzn... nějakých 72 - 74 km ... no uvidíme, zda něco dojde...

Odkaz ke komentáři
... jinak před zatáčkou jsem tam měl na tachu 140 km/h. před přejezdem 120 ... takže jsem naštěstí ještě zbrzdil aspoň na těch tacho 80 .... tzn... nějakých 72 - 74 km ... no uvidíme, zda něco dojde...

To sú slušné rýchlosti... :lol: na každého raz príde... ;) :P

Odkaz ke komentáři

tomu rikam proste buzerace a zamerne ryzovani, pokud je to prejezd kde vidis 100m na obe strany neni za horizontem tak tam si proste stoupli naschval kokoti, misto toho, aby sli merit k zakladni nebo materske skole. No nic pripisu k planovanym upravam na pristi rok jeste antiradar, ale kuwa uz ted to tahne na 40T.

Odkaz ke komentáři
tomu rikam proste buzerace a zamerne ryzovani, pokud je to prejezd kde vidis 100m na obe strany neni za horizontem tak tam si proste stoupli naschval kokoti, misto toho, aby sli merit k zakladni nebo materske skole. No nic pripisu k planovanym upravam na pristi rok jeste antiradar, ale kuwa uz ted to tahne na 40T.

Antiradar nekupuj-to už jsou vyhozeny prachy do vzduchu.Když už tak jedině las.rušičky ;)

Odkaz ke komentáři

to vis koupim rusicku ono mi to zapipa ja v prvni chvili budu myslet ze jsou to brzdovy desticky, pak si vzpomenu, ze ne tak to ve zmatku vypnu moc brzo oni me zmerej a 20T za nic. Valentine staci, pac na mestaky upozornujou dneska cedule statni meri podle me rozumeji. Nehodlam litat jako Snizek, chci se branit nesmyslnemu mereni kdo vi kde a pres prejezdy 80 nelitam nemam na to podvozek

Odkaz ke komentáři
včera v noci mi pocitově ulítl zadek na kruháčku... :( .... ESP nic.... když jsem natáčel v Sosnové na autodromu, tak v několika situacích bylo auto pocitově ve smyku, ale na videu to není vidět... :lool:

No to skoro vypada ze tam to ESP nemas :lol: ;)

Ze ty sis ho vypnul ty lumpe jeden :smich:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...