Přejít na obsah

Komplet nove audio

Doporučené příspěvky

Zdravim, repraky v mojej oktavke su v hroznom stave. Pravy predny nejak cudne bzuci, trochu pridam hlasitosti a repraky boostruju proste neda sa to pocuvat. Vsetky repraky su zatial povodne. Autoradio by som chcel nejake do 150€ (cd, usb, podpora iPhonu, pametovky vyhodou). Co sa tyka reprakov, neviem, ci tie malicke v prednych a zadnych dverach su pouzitelne, ale asi vymenit aj tie, nie? Moje poziadavky: nepotrebujem nejake spickove, na sutaze a pod. chodit nebudem, ale na kvalite si potrpim (no zas az nejaky audiofil niesom, len si rad vychutnavam hudbu). Chcem aby to hralo pekne, aby to bolo prijemne na ucho, a aby som sa nemusel hambit aj ked to dam trochu hlasnejsie (basy mam rad :) ). Subwoofer neskor, zatial ho nechcem. Velmi sa do toho nerozumiem, no bol by som rad, ak by to pekne hralo aj keby som zosilovac nemusel dokupovat, mozno neskor. Co sa tyka ceny, nechcem nieco velmi drahe, cim lacnejsie tym lepsie, ale zas nechcem nejake sracky. Inak pocuvam vsetko mozne, takze nieco univerzal. Za odpovede vopred dakujem :)

Odkaz ke komentáři
Guest fancarhifi
  • o 6 měsíců později...

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli je uvedené rádio: http://www.carhifi-profi.cz/autoradia/00312-deh-1420ub.html vhodné do budoucí audio soustavy 8x repro(přední sloupky, zadní a přední dveře, vzadu v plastu vedle horní desky v kufru)+zesík s woofrem v bočnici. Konkrétní reproduktory ještě vybraný nemam, chtěl jsem začít nejdřív tím rádiem. Taky jsem se chtěl zeptat, protože s tím nemá zkušenosti, jestli bych mohl pomocí usb propojit rádio s telefonem, jestli by se mi načetla alespoň SD karta. Díky za odpovědi a hezký den přeje Zmila :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...