Guest mihic Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Zdravím, prosím o radu s řešením problému s el. stahováním okna u řidiče. Poslední dobou (ca 2 měsíce) mi fungovalo sporadicky - jednou ano, jednou ne. Poslední týden už se ale ani nehne. Při sepntí ovládání je slyšet jen cvaknutí, ale nic se neděje. Dnes jsem dveře rozebral a zdá se být vše v pořádku - lanka jsou ok, neroztřepené, navlečené. Je možné že odešel motorek? To ale příliš neodpovídá tomu, že jednou stahovat šlo a při další jízdě ne? To cvaknutí vychází z ovládací jednotky (nebo jak se tomu říká) - i po odpojení od motorku to cvakne, takže spínače jsou vpořádku. Nebo to může být nějak zaseklé uvnitř navíjení? Snažím se stahovačku rozebrat, abych se dostal k motorku, ale nevím, jak ji vymontovat, když je k ní stále přichycené okno (vytažené nahoru-zavřené)?Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Jde ti tam proud?Zkontroluj jestli nejsou zlomený kabely mezi sloupkem a dveřmi.Někde se to tu řešilo.Zkus prohledat témata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mihic Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Jde ti tam proud?Zkontroluj jestli nejsou zlomený kabely mezi sloupkem a dveřmi.Někde se to tu řešilo.Zkus prohledat témata. Díky za tip, nakonec to opradu byl přerušený kabel - jeden z nejsilnějších, ale schovaný ve svazku. Tak jsem si dveře rozebral zbytečně, ale třeba se to někdy bude hodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.