Přejít na obsah

nefunkční stahování okna u řidiče - motorek?

Guest mihic

Doporučené příspěvky

Zdravím, prosím o radu s řešením problému s el. stahováním okna u řidiče. Poslední dobou (ca 2 měsíce) mi fungovalo sporadicky - jednou ano, jednou ne. Poslední týden už se ale ani nehne. Při sepntí ovládání je slyšet jen cvaknutí, ale nic se neděje. Dnes jsem dveře rozebral a zdá se být vše v pořádku - lanka jsou ok, neroztřepené, navlečené. Je možné že odešel motorek? To ale příliš neodpovídá tomu, že jednou stahovat šlo a při další jízdě ne? To cvaknutí vychází z ovládací jednotky (nebo jak se tomu říká) - i po odpojení od motorku to cvakne, takže spínače jsou vpořádku. Nebo to může být nějak zaseklé uvnitř navíjení? Snažím se stahovačku rozebrat, abych se dostal k motorku, ale nevím, jak ji vymontovat, když je k ní stále přichycené okno (vytažené nahoru-zavřené)?Díky za radu.

Odkaz ke komentáři

Jde ti tam proud?Zkontroluj jestli nejsou zlomený kabely mezi sloupkem a dveřmi.Někde se to tu řešilo.Zkus prohledat témata.

Díky za tip, nakonec to opradu byl přerušený kabel - jeden z nejsilnějších, ale schovaný ve svazku. Tak jsem si dveře rozebral zbytečně, ale třeba se to někdy bude hodit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...