Přejít na obsah

Kulisovo bílé tdíčko

Doporučené příspěvky

Díky moc za nápady, škoda že nikde nemůžu najít ty kola z toho seata abych se koukl co stojí a jak přesně na octě vypadají :), ale dnes jsem se konečně dostal k tomu, že jsem celé auto umyl aby ty nové lišty tak nesvítili na té špíně :D a taky jsem zde na fóru nainzeroval mé kola i s pneu kdyby náhodou někdo měl zájem o jejich koupi rád je pošlu do světa abych měl nějakou tu korunu na nové

Odkaz ke komentáři

Tak od vás potřebuji jedu radu nakonec jsem ty kola vybral a nemohu se rozhodnout mezi těmito 3 kousky

http://www.barum-pneu.cz/pics/alu/sparco_drift_black.jpg

http://www.barum-pneu.cz/pics/alu/dotz_rapier_dark.jpg

http://www.autokelly.cz/#|WP2N0moO+EvNJ6ym96nEeLo8kTa0bAD0NZMAe/SmMufkTm69gBRqkqiiikJLwms/jRRQrpW6Wr76OkjgDCNF70MstBciLrECFCCpHpkq3Xsf7x7OKgI/KJA49sAmb0zNKco1E9Ak0UvXOckHkUvpORuKctrLSV+ojy/MZqh3HrLNeKTn6ooPE1XJDpXG+qM+002Ssia1W/fniOV8hbH41UvRSV+4D8R4/907dD88X1o/qo9ANHJSRJMxS9c1+zrTl4MV9KkfBmbcGQq9bgvwM83ReWQhLtdPdaacsT8bfQTNP2DKfD1oNonQX4y8mYWCIuYHhiaQJDeEoUO1RXIxfU5gfsVvzjrBc3PQI17F4ORKV240dOdi9+tScv4uS+a4LzdM9y6Mpnu1opSODtX81jlhoFEKg2+bpXACv/AxgX8=

O pneu na ně přemýšlím o 205/45R17 co vy na to?

Ty poslední se mi až tak nelíbí, ale mám v rodině slevu u auto kelly tak u nich hraje hodně ve prospěch cena, ale nevím no

Jinak co se týče té střechy tak jsem se asi na 90% rozhodl, že ji do černa dělat nebudu, ale nechám auto celé krásně bílé, důvod je ten, že dnes na bílém autě má černou střechu snad každý vo... :D (snad mě neukamenujete)

Moc dalších úprav asi jen tak dělat nebudu jen koupím toto křídlo a pak maximálně snížit o kousek, ale to taky nevím jestli má vůbec cenu octavia je kráska sama o sobě tak na co jí ničit :)

http://www.miocar.cz/cz/produkt/skoda-octavia-i-vzhled-kridlo-rs-ii-new.html

Odkaz ke komentáři

Gumy 205/45 nejsou standartne povoleny, spravny rozmer je 205/50 a nebo 215/45 (225/45). Kridlo dej, OI s kridlem vzadu je malo, bude to rarita. :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

No tomkridlo co posilal Houmik se omlouvam ale urcite ne nenavidim wrc a jine vysoke kridla to mi prijde jako tuzzing vozu, ale kdyz ma jakekoliv auto kridlo jen nejake decetni tesne nad vuz tak mi to naopak prijde pekne proto se mi libi to rs2 kridlo se snizim zatim urcite ne v dohledny dobe rad necham oktu tak jak je a i kdyby se snizeni davalo tak opravdu take jen decentne jakise treba Petr81

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak kola vyreseny zitra si jedu do Usti nad Orlici pro 17ky spidery jsou sice stribrne, ale budu je strikat na cerno tak snad do 14 dni budou na auto

Jinak novinky k autu potkala me prvni nepekna vec, auto jsem nechal v praci na parkovisti a kdyz k nemu prijdu po praci tak jsem mel odrenou nove nastrikanou listu nejaky pitoma co neumel zacouvat do rady noc nic budu muset znovu opravovat :(

A jinak ke zmenam chtel bychse zeptat planuji prodat symphony a koupit navigaci dx vcetne nejake pripojky na mp3 a usb, co doporucujete? A jakou verzi dx mam koupit k maxiku nejake jsem moc nepochopil ty typy navigaci

Posledni dotaz je na zmenu podsviceni vnitrku vozu chtel bych misto zelene modrou je nejaka moznost od nekoho nechat udelat? Pripadne za jakou cenu?

Odkaz ke komentáři

Tak to si toho jeste opravdu moc nevidel. :rolleyes: Je treba trochu rozsirit obzory.

Napriklad origo RS vyjizdelo z fabriky na 17" RS s pneu 205/50. Alternativni rozmery jsou ty, ktere jsem vypsal. Nic jinyho na OI v 17" nezapises. Vyber sire a vysky pneu je ale slozitejsi, je treba zohlednit jeste sirku rafku.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

O vzpěrách kapoty jsem zatím nepsal, co jsou zač bych se musel podívat, protože na voze už byli při koupi, takže buď origo nebo práce předchozího majitele :), jinak k DXku už jsem našel vše potřebné, jen teď přemýšlím co k němu koupi na přehrávání mp3 souboru aby stále fungoval multifunkční volant a maxík, napadá mě jedině xcarlink nebo jak se to jmenuje, ale zase 2,5tisíce je až až dal bych za to tak o litr méně klidně i za použité nebo od jiného výrobce

EDIT: poradil by mi někdo? Když koupím toto k navi DX typ A http://www.tme.eu/html/CZ/_framesymbol/ramka_6482_CZ_pelny.html připojím na to mptrojku nebo ipod, půjde mi přepínat písničky na multifukčním volantu?

Ještě jestli by mi mohl někdo poradit jsem totální laik v elektrice a audio, proto se chci zeptat v autě mám autoradio Symphony multifukční volant, maxidot, nyní jsem si koupil DX typ A, symphony chci prodat, co vše můžu prodat společně se symphony a co si mám nechat na připojení dx? Hodí se mi úplně každá rada jsem opravdu amatér v tomto ohledu a vůbec tomu nerozumím :)

Odkaz ke komentáři

Surfman to já vím, že komunikovat by měla, ale jelikož ten slot na cd v ní umí přehrávat pouze navigační cd, tak hledám něco co by mi přehrálo i nějakou tu hudební vložku krom rádia v autě, a podmínkou je aby fungovalo přepínání písniček na volantu, a pokud možno tak něco levnějšího než xcarlink

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Marek RS: Tak jsem koukal na ty vzpěry kapoty a je to Milotec

Jinak dnes mi přišla navi dx typ A, po připojení mi bohužel nefunguje multifunkční volant ani maxidot.

Radio jsem zapojil vše normál hraje, radio se vypne se strčením klíčku i zapne s klíčkme, ale nefunguje mi multifukční volant a maxidot, na internetu jsem našel, že musí být nějaký tří drát podle fotky v zeleném konektoru, já mám dráty jen 2 předchozí radio bylo symphony

Když tak to i nafotím, ale byl bych rád za každou radu

post-18005-0-52163900-1337960615_thumb.jpg

post-18005-0-71866500-1337960623_thumb.jpg

post-18005-0-09352200-1337960633_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak nakonec se člověku u kterého jsem to měl to zapojit nepovedlo, sehnal jsem si tedy Satcompass od zdejšího uživatele Milhausek

Dostal jsem to jako menší dárek od sourozence k narozeninám, byl s autem u Milhauska na připojení (Tímto mu děkuji za připojení a že mi konečně jede maxidot i mf volant).

Bohužel, mám, ale problém s navigováním problém, pokud zadám cíl trasy neustále ukazuje jen šipku světové strany a počet km do cíle a hlásí MIMO TRASU, pokud kliknu na info tak hlásí, že se nacházím na nedigitalizované komunikaci. A to ať jedu kdekoliv, dálnice, Praha, všude nedigitalizovaná silnice. Navi ani neukazuje odbočení ani hlas žádný nevychází.

post-18005-0-92687300-1340723382_thumb.jpg

post-18005-0-28935900-1340723392_thumb.jpg

Nebo jako na tomto videu:

http://www.youtube.com/watch?v=zCzoaWmTOL4&feature=player_embedded

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...