zdenaal Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 zajímavé...v PSku jsem ještě nic nezkoušel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 hipi - vypada to moc pekne takove ciste!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Ciste a ted už takove chude... Dřív jsem v prváku a druháku na VŠ kreslil každý večer a byl jsem takovej zběhlejší .. Ale tak říká se co se v mládí naučíš... :D :D :D Časem to bude lepší a lepší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Jasne taky jsem mel technicke kresleni a bavilo me to! nektere veci se daji lehko ozivit! Mas to pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 (upraveno) Tak po dlouhe době jsem se sem dostal. Tak stalo se pár věcí, který byly špatný ale nakonec jak se říká: Vše zlé se v dobré obrátí :) Takže první věc... NABOURAL DO MĚ SLOUP :D - odnesl to zadní bok nárazníku, kousíček pátých dveří a jedno celé světlo - NEGATIVUM: musel jsem do toho cpát peníze, díky mojí blbosti - POZITIVUM: donutilo mě to dát lišty v zadním nárazníku do barvy a koupit FL lampy :D :D a nakonec jsem láknul i zrcátko :) Další taková komická sranda byla, když jsem si chtěl nainstalovat original AUX zdířku. - plánoval jsem to na pár hodinek dopoledne s tím, že mě zrdží nejvíc demontáž tunelu ale měl jsem času dost tak kam spěchat.. - nakonec jsem ale za rádiem našel spleť kabelů a ruzných el. prvků, které byli od handsfree NOKIA, které tam bylo nainstalované, když jsem to koupil. Vzhledem k tomu, že NOKIi nemám a na jiné to nefungovalo, chtěl jsem to odstranit. Povedlo se... - NEGATIVUM: strávil jsem nad tím několik hodin, málem jsme nenasadil zpětné zrcátko (vid Chipe? :D) no a byla to prostě pakárna - POZITIVUM: vyndal jsem několik metrů kabelů, koncovek, zdrojů a čehosi, co tam bylo tak nehorázně nabastlený jak kdybych to snad instaloval já :D :D Zde přikládám několik fotek z obou, v konci šťastných událostí :) Upraveno Červenec 17, 2012 uživatelem hipi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 brutalni!!! Hned to vypada o hooodne lepe! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 koukám že tě sloup naboural úplně stejně jako mě stojící multivan :D ale mě to naštěstí nestálo nic, dobrá pojistka teda vlastně pohádka :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Pěkný chlape konečně nějaké fotos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.