augi79 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Ženská je pojištěná u Kooperativy a ano, 50% je vinou amortizace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Hodně lidí to u soudu už vyhrálo. Pro ty, kterým se soudit nechce, tak existuje i společnost, která tyhle pohledávky vykupuje a řeší si to s pojišťovnama sama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 máš havarijní? jestli ano, tak se vykašli na povinný od tý ženský a pořeš to svým havarijkem, o bonus nepřijdeš :) já to tak udělal a bylo to daleko lepší (měl jsem českou) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Pokud máš ale velkou spoluúčast a budeš ji nárokovat po pojišťovně viníka, tak Ti to z toho stejně budou chtít zkrátit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
augi79 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Spoluúčast mám 5%, vůbec celou havarijku mám dobrou, ale nechce se mi věřit, že nepřijdu o bonus. To jako moje pojišťovna bude tak hodná, že to bude nárokovat po té druhé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zahyk Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Ahoj všem, nemohl by mě někdo říct zda je problém vyměnit přední nárazník na II Octávce za nárazník z RSa ? Dík Zahyk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 cus neni problem! Vymenit jde normalne musis akorad uriznout tam jak je mlhovka bude ti branit k nasunuiti toho RS narazniku u mlhovky takovej plech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Ahoj, a nemohl by ses obtezovat hledanim v sekci exterier kam tenhle dotaz patri? Diky ol@f 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zahyk Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Ahoj, a nemohl by ses obtezovat hledanim v sekci exterier kam tenhle dotaz patri? Diky ol@f Ahoj, máš pravdu, omlouvám se, jsem tady nový a ještě nejsem tak zběhlý..... cus neni problem! Vymenit jde normalne musis akorad uriznout tam jak je mlhovka bude ti branit k nasunuiti toho RS narazniku u mlhovky takovej plech Ahoj, děkuju za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Spoluúčast mám 5%, vůbec celou havarijku mám dobrou, ale nechce se mi věřit, že nepřijdu o bonus. To jako moje pojišťovna bude tak hodná, že to bude nárokovat po té druhé? Tvoje pojišťovna bude po pojišťovně viníka nárokovat jen to, co sama zaplatí. A ty si budeš zvlášť nárokovat spoluúčast, kterou jsi musel doplatit, ale i to se ti bude snažit pojišťovna krátit, takže je třeba si to propočítat, jestli to má vůbec cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
augi79 Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Tak už několik měsíců jedna neviditelná změna: Hybdridní turbo http://www.turbosport.cz/327-tsc190.html A funguje zatím parádně - nechci to zakřiknout ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 a jak si dopadl z tou bourackou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 A kolik tam ted mas vubec tedy nasypáno pane?Nebo zatím seriovej soft? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.