Přejít na obsah

Hybliho kokta :)

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Koukám chlape pěkně pokračuješ. Ten sticker bomb se mi prostě líbí. Jednu dobu jsem uvažoval že to taky budu mít na autě, ale bude to nakonec kombinace černo červený nechci to přeplácat a tak tě nebudu následovat, ale je to moc hezký na autě :) Jinak ty kola jsou nádherný. Říká se kola dělaj auta a ty tvoje kola jsou nejlepší příklad. Podle mě to parádně prokouklo. DObrá volba ;) Já doufám že ty svoje brzo nasadím :) Jen tak dál a těším se na pokračování. ;)

Odkaz ke komentáři

Colombo5: Díky moc, jsem rád že se líběj, nejdřív sem vybíral Spidery, ale pak jsem narazil na tyhle a koupil je, jsou takový víc odlišný než ostatní ALU. Stickerbomb ještě není pořádně dodělanej, čekám na celou stickerbomb folii kterou to pak předělám ;)

Hans i Colombo: Mrknu na ten srázek, zejtra budu celej den makat na autě, tak když to všechno stihnu tak bych se mohl stavit, ale musí to bejt hotový, ať nedělám ostudu :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

Jé ani sem si nevšiml zájmu o to jak okta vypadá díky :palec: :palec: , kluci o víkendu to umeju, tak pak dám nějaký fotky. Jinak dneska jsem zakoupil pružiny Eibach -30/-30 a něco málo na autě udělal, ale to nepotřebuje kometář, všichni určitě víte o co jde.

Objednávám:

4x tlumiče Bilstein

olej do převodovky

předehřívač vzduchu

4x svíčka BOSH

těsnění pod rozdělovač

Přes léto nějaká renovace laku, nástřik hodně opotřebených dílů karoserie - snad budou peníze. Je to těžký živit auto při studiu, kor když nebydlím u rodičů, ale dá se to.

Určitě chci nakoupit i nějaké přípravky na detailing, už se na to amatérský mytí nemůžu dívat, ale to jsou zase další 3 tisíce investice.

Chystám se udělat úpravu sání pro studenější vzduch do motoru, dle návodu zde na OC fóru.

S autem nejspíše pojedu v létě do Chorvatska, olej a rozvody mám vyměněný, do toho olej v převodovce atd (vše co jsem vypsal). Myslíte že to jako údržba před delší cestou bude OK?

Jinak okta jezdí denně, někdy i 200-300km za den a žádné problémy nejsou, tak myslím že by to mohlo být OK.

PS: Neměl by někdo na půjčení stahovák pér?

Tady ještě nějaká fotka.

post-20150-0-83299200-1370367914_thumb.jpg

post-20150-0-05827900-1370367980_thumb.jpg

post-20150-0-56929600-1370368111_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Na tenhle motor asi jo, ale nejradši bych ještě vyměnil spojku a nechal přetěsnit motor, né že by někde něco teklo, ale už to neni žádné nové auto, že :-)

Alespoň budu moct před odjezdem do ciziny v klidu spát, že mě nikde nenechá. klep-klep

Až bude opticky na úrovni jako Tvoje Babitchka Hynku, tak si budu hvízdat :wub:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem nahodil lanku do dveří, vyměnil svíčky a těsnění na rozdělovači, bohužel se ukázalo že je vyběhanej, takže budu dělat repas. Dioda ve dveřích upozorňující na alarm byla přidělaná na prasáka bez "svorek" tak jsem je tam rovnou napájel a pořádně přidělal. V neděli bych snad mohl dělat tlumiče, takže se těším :-) Chtěl jsem ten olej v převodovce měnit sám, ale nakonec to asi nechám vyměnit v autorizáku.

Tady ještě nějaký foto z dneška.

post-20150-0-72934500-1370546690_thumb.jpg

post-20150-0-23706900-1370546831_thumb.jpg

post-20150-0-28277200-1370546927_thumb.jpg

post-20150-0-25424700-1370547025_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...