Wokhiii Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 :D :D :D Jsem si vzpomněl na tu písničku, jak se zpívá: "Když se zadaří, co se dařit má". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Ale dívej... To je náš Jihomoravský kraj, vysoká teplota a nízká spotřeba viz u tebe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Tak zatím co na mé oktě se měnil špatný výhled za ten dobrý :D , Já si zajel na okraj Slovenska pro kola k Majinkovi které se mi teda líbí :) Nějaká ta prasklina tam je malinká :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 tak dojeli ste dobre bez dalsi praskliny :D nech kola dobre poslouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Někdy příští týden nebo v pruběhu 14cti dnu budou na autě ještě jednou díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Tak potom dej foto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 No tak tu máme začátek léta a já se rozhodl něco udělat s autem, nic se nedělo až dokuď jsem nesehnal opravdu dobrého klempířa co i lakuje, fotky auta možná večer uvidíme, v červnu jsem bral 13 plat tak sem si řek že s tím něco uděláme, každopádně mužu říct že mě to opravdu vyšťavilo do mrtě a ještě jsem si nějakou korunku pujčil, zde něco co se chystá :) A příští měsíc se budem zajímat o brzdy a přední nápravu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Tak co sem si dnes dovezl domu, snad se bude líbit nejen mě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Paráda, tak octa je opět jako ze škatulky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Tak tak, jen když jsem jí kupoval před dvěma lety byla to předface, nehoda to jen změnila a ten práh byl prohnutej dveře na něm ležely a i podlaha byla opravena která byla vzitá, ten zadní lem byl takovej pomačkanej a lomený dveře tak vše opraveno při jednom, dveře zvednutý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Hmm, to byla celkem velká oprava :) , jinak zadní nárazník máš předface nebo jsi dal taky face, aby to ladilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 No je stále předface, ALE je tu to ale, ale doma už mám nachystaný zadní lištičky (všechny 3), nárazník a face vrata včetně okna, takže typuju někdy v září to pujde směr lakovna a pak šup na auto. Takže ve výsledku během 4 měsícu bude exteriér komplet face :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Tak to je dobře, když to dotáhneš do konce..., ve výsledku to bude velká fešanda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Jo díky :) A jak jsi viděl na fotce novej znáček tak zamnou leží i face lišty na dveře (líbí se mi to i bez těch lišt, ale lidi u supermárketu jsou někdy strašný hovada). Teďka musím vyřešit ještě stk tak vyměnit nějaké ty brzdy atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Lišty určitě nasadit, protože je to jak píšeš, lidi jsou hovada a za chvíli bys měl všechny dveře omlácený , jinak znak budeš dávat zatím jen dopředu a až budeš mít nová vrata na autě, tak dáš i dozadu? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Ano, jak píšeš zatím pujde jen do předu a až bude zadek dám i dozadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Aby mi to tu nezanesl prach tak bych si dovolil pár (mě se líbí :D ) pěkných foteček od pana fotografa mé škaredé octulky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Pěkné fotky pane máš jí pěknou... a ten rapidák je hustej :D jedříve jsem myslel, že k tobě nepatří ale je na fotce i za jízdy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 je děkuji, ano rapid patřil k nám, je to seriovka 25 tisíc na tachecu, neježděné v zimě, dá se říct že vypadá na rok 2012 :D jo pomalinku se mi octávěnka mění pod rukama, tak dnes hodí ještě fotku s novýma střed pokličkama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Tak se mi to trochu pohnulo, octa se začíná kazit.. :D Proč motor drží jak zamlada a vše kolem se hroutí Zamykám dveře u řidiča pomoci klíčku a on jakoby 3x odemče a zamče, tak musím pořídit 3 motorky centrálu, nebo jestly jdou nějak opravit nevím :) Tento měsíc by mělo jít do finále předělávky exteriéru a pak se uvidí, asi to hodím ze skály :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Budeš mít chybu v zámku u řidiče, stačí ho vymontovat, zkontrolovat jak je na tom ten venkovní mikrospínač (jestli není KO) a podívat se na elektroniku zámku, určitě tam budeš mít studený spoj, takže vše proletovat, složit a zase bude vše fungovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 a jak poznám že ten mikrospínač je KO? a kdyžtak jak poznám studenej spoj a jak se letuje, čím... ja se to dyztak pokusim opravit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Hele nic proti :) , ale pokud jsi nikdy nedržel pájku v ruce, tak bude asi lepší, když seženeš jiný zámek ;) . Ale abych nebyl za hajzla, tak vše podstatné se dočteš tady: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku a jinak budeš potřebovat pájedlo, cín a kalafunu. Špatný mikrospínač poznáš tak, že je jeho vrchní část nějak opotřebovaná nebo poškozená :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 (upraveno) pajku do ruk nedostanu jen tak, neni naco bych ji pouzival co si budem povidat, ale pajet uz umim a mam ji doma, tak ale nez mi odesel u ridica odesely ty dva naproti, asi bych to tipl na ten mikrospinac pac kdyz se chci dostat do auta musim se se zamkem porvat, pak tam vlezu i kdyz blika dioda, dam klicek do zapaovani a cvaknou zamky :) ja radsi koupim vsechny 3 za 1500,- coz snad neni nejhorsi a je to z 01 roku :) Tak to nebudou mikrospínače ale prostě ty zámky odešly, nebo je jen studenej spoj na tom řidičovým když maká normálně ale v podstatě má tendenci se furt zamykat :) No já koupím nový a ty starý rozeberu a podívám se co jím bylo a na příště si je schovám :) Upraveno Srpen 6, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Pokud uz jsi neco pajel, tak je to OK ;) . Jinak kup ty zamky a vymen je a tyto rozbite muzes zkusit podle toho navodu opravit, opravdu na tom nic neni a co je na tom spatny urcite poznas, to plati i o studenych spojich, to poznas ze to letovane misto kde je studenak je jiny nez ostatni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vImqOXiSRTo&feature=youtu.be Zde je video co mi i po výměně zámku za nové dělají.. ikdyž je natočena řidičova strana dělá to i na druhé, jde oto že když zamču auto zámky v zadu se zamčou ve předu odemčou a naopak, na konci videa sem odemčel a mužete vidět jak mi u řidiče o5 vyskočil nahoru a zase zaskočil... zadní dveře OK a přední si dělaj co chcou a já už nevím co s tím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tak zámky už neřeším, klíčkem od řidiče odemču a zamču, to mi stačí, dálku jsem schoval do skříně, to nepotřebuju k tomu abych žil :) Včera poctivě udělaná STK, až na 2 chyby které neohrožují ale spíš jsou směšné vše v pořádku.. Když o víkendu bude hezky tak vyfotím co přesně mi vytknul ať dám dopořádku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Řekl bych, že ty nový zámky jsou taky špatný a nebo jsou nový zámky nekompatibilní s tvýma (to je pravděpodobnější), proto když se mění zámek, tak se musí dát ten samej (musí sedět číselné označení) nebo se musí vyměnit komplet všechny 4 zámky, aby to nedělalo neplechu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Možná někdy časem i zadní zámky pujdou, ale když to zamču tak zamču všechno a když odemču tak taky, akorát pravá strana u spolujezdca je větší odskok, ale to ničemu nebrání k otevření dveří, akorát musíš zatáhnout 2x za kliku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.