Přejít na obsah

sm0g-ovo eMBéčko

Doporučené příspěvky

Včera komplet přezuto, v zadu vládnou "zatím" oblíbené Dunlop a ve předu Barum polaris 3 (musím říct že na těch plechách je to škaredý... :D

Včera vyměněn olej a ten byl Castrol 5w-40 full syntetic za Castrol 5w-40 full syntetic.. + filtry...

Jak dojde na servis jsem nervozní a hned se to musí udělat, u mě asi nehrozí přejíždění oleje, rozvodu, poničené brzdy, klepání v podvozku... Na to jak je to už postarší slečna se jí vede velice dobře :D

Dnes mám v plánu navštívit nové mycí centrum (ruční samozřejmě) když už doma nic nemám :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Pomužete mi někdo? Ti co sem přidou, mrknou, odejdou :D

Už nějakej čas bádám jak vymyslet zástavbu do kufru a přitom se dostat k rezervě hmm..

Chtěl bych tam dát 2x 300mm woofery a tak za nějaké návrhy bych byl rád, nechce se mi kupovat bedna, už jsem měl 3 a pokaždé prodal protože s nimi nejsem v kufru spokojen, ačkoliv hráli krásně tak už tak krásně v kufru nevypadají :)

Tak pokuď máte tak fakt díky..

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak určitě :) Já namísto drog a pití tvrdého alkoholu každý víkend radši prásknu každej měsíc 10k do auta... :D Nejvíce se těším na hudbu a zástavbu v kufru, pak na lak zase (nakonec se bude toho lakovat víc než jsem měl puvodně v plánu :D )

A taky se těším až se nahodí pružiny a nandám ty leštěný kola.. na to jsem moc zvědavej jak se to bude lidem zamlouvat :)

Ale furt lepší jak nějaké límce co se prodávají na bazošu za 3500,- :D pětikorunové limce :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...