sm0g Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Když odděláš koberec zjistíš že jsou tam 2 mřížky, takže by ti ten subáč mohl navlhnout takže na druhé straně fakt né :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 za tim basakem je udelana bedna.Bez ni to hralo desne a vsechno se klepalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Pánové, měl bych dotaz, jak máte chladičovou stěnu a na ní jsou stítky, nestrkej ruky do ventylátoru atak, ještě jeden přidělanej plechovej s nějakou hmotností :D nevím co to je mám to vše v němčině.. :D Musí to tam být kvuli STK, zahraničí nebo něčemu? nebo mužu chladičovou stěnu očistit kde jí vidím a následně natřít barvou? Jen tak kde jí vidím, nebudu se mr*at se sundáváním a zase nasazováním, to byl porod hroznej... :D Já bych si vše oblepil, světla sundal a natřel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Nemusis tam mit nic je to jen upozornujici a pak hmotnost chladiva do klimatizace ale ty jsou k vyhledani i v tabulkach takže no problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Měl bych dotaz ohledně toho že mi neblika dioda cervena pri zamceni dveri muze to neco znamenat? Dale bych si chtel nejspíš koupit vsechny 4 zamky aby mi fungoval centrál dálkový konecne... máte nějaký dobrý tip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 to znamená že je buď v haji nebo není zasejfovane auto tudíž zámek ko nebo spíše mikrospínač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 a nebo jen upadlý káblík v pantu dveří.. měl sem ten samý problém ,ukrocených asi 5 drátů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Tak tak, neblikající dioda značí problém se zamykáním (nezapne se SAFE lock), tzn. nějaký zámek bude mít buď špatný mikrospínač nebo studený spoj na tišťáku v zámku a v poslední řadě může být přerušený kabel v průchodce dveří ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 No ale me to dela od doby co se zamky daly nove (asi druhovyroba) a kdyz najdete v tomhle topicu posledni video ukáže vam co mi to dela pri zamykani zevnitř. .. tak bych nejspis vymenil vsechny 4 a nebo když se vymění jen dva nove a ty dva v zadu co funguji jak maji se nechaji budou spolu spolupracovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 mi ta dioda taky nebliká, ikdyž zámky fungují na dálku...možná je to tím že je neorigo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 No a myslite že když koupím origo zámky v kelly že to pojede konecne tak jak ma? Blbnou mi jen ty dva ve predu :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Hele to mi delolo taky a diagnostika vyprdla ze je to zamek za ridicem,ale kdyz jsem otocil 2x zamkem tak to zaclo blikat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Tak aby se neřeklo že se nic neděje (jak každej říká) :D Padly budíky, nebo teda začínaj padat což je super už jsem na to čekal :D (okno buchlo, stahovačky popraskaly a zámky jsou taky nový) co se ještě sere na O1 předFL už nevím snad je to vše :D V sobotu (snad nenastane žádná zrada) se jede pro nové kolečka které už jsou téměř moje :) A teďka bych potřeboval vědět kde bych sehnal to co je na fotce, kryt baterky a ten plast co je na levo, na baňce na vodu, hnedka bych to koupil abych to měl zítra doma :D A dále, nemáte někdo to co je na téhle fotce, světálky, ten plast s tím kolečkem? Nebo kde se dá koupit tento komplet? Děkuji vše zučastněným :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 tak ten kryt na tu nádobku ... napiš Hynkovi, máš tu jeho fotku, ale připrav si raketu, dá se objednat, ale za mastný prachy :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 taky ten kryt sháním, ale co je to mastný prachy? :D a nevim kterej to je Hynek, sem tady novej =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Tak sem si včera jel pro něco nového a moc pěkného na novou sezonu :) (a ano pujdou do nového laku) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Hansovi kola.. ;) jaka bude barvička? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Tu myslím že tajit nemusím a budou červené, v barvě auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 16, 2014 Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 Jojo moje první kolečka co jsem od základu předělal. Bude se mi po nich stýskat :-D včera když jsem je vyndal tak mi jich bylo líto :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2014 nesmutni, jsou v dobrých rukou :) už jen nakoupit přípravky na kola a na gumy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Březen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Něco se děje :) V první řadě výměna řemene pač byl natrzeny, výměna termostatu, banky na vodu a torpeda.... pak neco v interieru se zmenilo.. :) foto po dokončení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Po dokončení? :( my mame radi celé příběhy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Přesně ta, tady rádi příběh na pokračování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Březen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Promiňte ale to nejde... jen pak dodelavky... ne ze bych nechtěl ale když se to dela tak se maka a nehoni vocas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Máš fotit a nééé honit vocas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Březen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 (upraveno) bohuzel interier nebude no... jen komplet :D stejne jak pred a po laku.. :D Upraveno Březen 22, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Tak první problém který nechcete, pod zapínáním světel resp. pod plastem je krabička zabalená do nějaké folie, nevím co to je, ale vím to že díky tomu nejde startovat, nebo nastartuje se auto a hned na to chcípne, krabičku vyvěsíte dolu a auto startuje a běží v pohodě, no tak snad takovej Váša bude vědět co to sakra je, vede od toho asi 20 drátku... sakra proč zas Já :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 nějakej samo domo imobilizér? ránu přes pracky za tyhle život komplikující dodělávky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Mi povídej, vše sedí dobře, auto je dole (prý hafo dole, to sem neviděl musel jsem do práce) tyčky stabilizátoru vyměněny, zítra jen termostat, nové torpéda a mužu možná odjet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 A jsem dole, interiér má malé nedostatky, ale je plně funkční a po ujetí 15km na low? Paráda, připadá mi to i pohodlnější než když se to houpe jak v kamionu.... Akorát teda nevím čím to je, ale měnil se termostat a ta nádobka na vodu kde se to měří a z v palubák nemám venkovní teplotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.