Přejít na obsah

sm0g-ovo eMBéčko

Doporučené příspěvky

Pánové, měl bych dotaz, jak máte chladičovou stěnu a na ní jsou stítky, nestrkej ruky do ventylátoru atak, ještě jeden přidělanej plechovej s nějakou hmotností :D nevím co to je mám to vše v němčině.. :D Musí to tam být kvuli STK, zahraničí nebo něčemu? nebo mužu chladičovou stěnu očistit kde jí vidím a následně natřít barvou? Jen tak kde jí vidím, nebudu se mr*at se sundáváním a zase nasazováním, to byl porod hroznej... :D

Já bych si vše oblepil, světla sundal a natřel..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

No ale me to dela od doby co se zamky daly nove (asi druhovyroba) a kdyz najdete v tomhle topicu posledni video ukáže vam co mi to dela pri zamykani zevnitř. .. tak bych nejspis vymenil vsechny 4 a nebo když se vymění jen dva nove a ty dva v zadu co funguji jak maji se nechaji budou spolu spolupracovat?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak aby se neřeklo že se nic neděje (jak každej říká) :D

Padly budíky, nebo teda začínaj padat což je super už jsem na to čekal :D (okno buchlo, stahovačky popraskaly a zámky jsou taky nový) co se ještě sere na O1 předFL už nevím snad je to vše :D

V sobotu (snad nenastane žádná zrada) se jede pro nové kolečka které už jsou téměř moje :)

A teďka bych potřeboval vědět kde bych sehnal to co je na fotce, kryt baterky a ten plast co je na levo, na baňce na vodu, hnedka bych to koupil abych to měl zítra doma :D

post-16108-0-05338600-1392033091_thumb.jpg

A dále, nemáte někdo to co je na téhle fotce, světálky, ten plast s tím kolečkem? Nebo kde se dá koupit tento komplet?

post-16108-0-07257900-1392033144_thumb.jpg

Děkuji vše zučastněným :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak první problém který nechcete, pod zapínáním světel resp. pod plastem je krabička zabalená do nějaké folie, nevím co to je, ale vím to že díky tomu nejde startovat, nebo nastartuje se auto a hned na to chcípne, krabičku vyvěsíte dolu a auto startuje a běží v pohodě, no tak snad takovej Váša bude vědět co to sakra je, vede od toho asi 20 drátku... sakra proč zas Já :(

Odkaz ke komentáři

A jsem dole, interiér má malé nedostatky, ale je plně funkční a po ujetí 15km na low? Paráda, připadá mi to i pohodlnější než když se to houpe jak v kamionu.... Akorát teda nevím čím to je, ale měnil se termostat a ta nádobka na vodu kde se to měří a z v palubák nemám venkovní teplotu :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...