Přejít na obsah

sm0g-ovo eMBéčko

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

No tak tu máme začátek léta a já se rozhodl něco udělat s autem, nic se nedělo až dokuď jsem nesehnal opravdu dobrého klempířa co i lakuje, fotky auta možná večer uvidíme, v červnu jsem bral 13 plat tak sem si řek že s tím něco uděláme, každopádně mužu říct že mě to opravdu vyšťavilo do mrtě a ještě jsem si nějakou korunku pujčil, zde něco co se chystá :) post-16108-0-95288400-1371826430_thumb.jpg

A příští měsíc se budem zajímat o brzdy a přední nápravu :)

Odkaz ke komentáři

Tak tak, jen když jsem jí kupoval před dvěma lety byla to předface, nehoda to jen změnila a ten práh byl prohnutej dveře na něm ležely a i podlaha byla opravena která byla vzitá, ten zadní lem byl takovej pomačkanej a lomený dveře tak vše opraveno při jednom, dveře zvednutý :)

Odkaz ke komentáři

No je stále předface, ALE je tu to ale, ale doma už mám nachystaný zadní lištičky (všechny 3), nárazník a face vrata včetně okna, takže typuju někdy v září to pujde směr lakovna a pak šup na auto. Takže ve výsledku během 4 měsícu bude exteriér komplet face :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak se mi to trochu pohnulo, octa se začíná kazit.. :D Proč motor drží jak zamlada a vše kolem se hroutí :angry: Zamykám dveře u řidiča pomoci klíčku a on jakoby 3x odemče a zamče, tak musím pořídit 3 motorky centrálu, nebo jestly jdou nějak opravit nevím :)

Tento měsíc by mělo jít do finále předělávky exteriéru a pak se uvidí, asi to hodím ze skály :D

Odkaz ke komentáři

Budeš mít chybu v zámku u řidiče, stačí ho vymontovat, zkontrolovat jak je na tom ten venkovní mikrospínač (jestli není KO) a podívat se na elektroniku zámku, určitě tam budeš mít studený spoj, takže vše proletovat, složit a zase bude vše fungovat ;)

Odkaz ke komentáři

Hele nic proti :) , ale pokud jsi nikdy nedržel pájku v ruce, tak bude asi lepší, když seženeš jiný zámek ;) . Ale abych nebyl za hajzla, tak vše podstatné se dočteš tady: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku a jinak budeš potřebovat pájedlo, cín a kalafunu. Špatný mikrospínač poznáš tak, že je jeho vrchní část nějak opotřebovaná nebo poškozená :)

Odkaz ke komentáři

pajku do ruk nedostanu jen tak, neni naco bych ji pouzival co si budem povidat, ale pajet uz umim a mam ji doma, tak ale nez mi odesel u ridica odesely ty dva naproti, asi bych to tipl na ten mikrospinac pac kdyz se chci dostat do auta musim se se zamkem porvat, pak tam vlezu i kdyz blika dioda, dam klicek do zapaovani a cvaknou zamky :) ja radsi koupim vsechny 3 za 1500,- coz snad neni nejhorsi a je to z 01 roku :)

Tak to nebudou mikrospínače ale prostě ty zámky odešly, nebo je jen studenej spoj na tom řidičovým když maká normálně ale v podstatě má tendenci se furt zamykat :) No já koupím nový a ty starý rozeberu a podívám se co jím bylo a na příště si je schovám :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Pokud uz jsi neco pajel, tak je to OK ;) . Jinak kup ty zamky a vymen je a tyto rozbite muzes zkusit podle toho navodu opravit, opravdu na tom nic neni a co je na tom spatny urcite poznas, to plati i o studenych spojich, to poznas ze to letovane misto kde je studenak je jiny nez ostatni :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

http://www.youtube.com/watch?v=vImqOXiSRTo&feature=youtu.be

Zde je video co mi i po výměně zámku za nové dělají.. ikdyž je natočena řidičova strana dělá to i na druhé, jde oto že když zamču auto zámky v zadu se zamčou ve předu odemčou a naopak, na konci videa sem odemčel a mužete vidět jak mi u řidiče o5 vyskočil nahoru a zase zaskočil... zadní dveře OK a přední si dělaj co chcou a já už nevím co s tím :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak zámky už neřeším, klíčkem od řidiče odemču a zamču, to mi stačí, dálku jsem schoval do skříně, to nepotřebuju k tomu abych žil :)

Včera poctivě udělaná STK, až na 2 chyby které neohrožují ale spíš jsou směšné vše v pořádku.. Když o víkendu bude hezky tak vyfotím co přesně mi vytknul ať dám dopořádku :)

Odkaz ke komentáři

Řekl bych, že ty nový zámky jsou taky špatný a nebo jsou nový zámky nekompatibilní s tvýma (to je pravděpodobnější), proto když se mění zámek, tak se musí dát ten samej (musí sedět číselné označení) nebo se musí vyměnit komplet všechny 4 zámky, aby to nedělalo neplechu ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...