galaher Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Potřebuji poradit.Koupil jsem navi škoda dx "A" v češtině.Mám doma pár vypálených map 2003 až 2011 do dx navi.V předchozí navi vw mfd tyto mapy chodily normálně,ale v této nechcou najet.Pokud,ale dám originál cd s mapou německa,tak ta potvora najede.Byla by nějaká rada ? Dík za odpověd.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 (upraveno) Potřebuji poradit.Koupil jsem navi škoda dx "A" v češtině.Mám doma pár vypálených map 2003 až 2011 do dx navi.V předchozí navi vw mfd tyto mapy chodily normálně,ale v této nechcou najet.Pokud,ale dám originál cd s mapou německa,tak ta potvora najede.Byla by nějaká rada ? Dík za odpověd.. zkus vyčistit čočku Upraveno Duben 27, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 (upraveno) zkus vyčistit čočku Máš nápad jak ? to ji mám rozebrat ? ale pokud bere origo tak snad čočka bude OK nebo se pletu. Upraveno Duben 27, 2012 uživatelem galaher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Origo maju vyssiu odrazivost, takze trochu spinava sosvka nevadi. Tie napalovane su na tom horsie. Ked budes cistit (musis sa dostat k mechanike zvrchu), tak opatrne makkym stetcom. Hlavne netlacit a maximalne jemne! Lebo prihnes pruzinky drziace ten blok a mas smolu, prestane citat vsetko (bude "silhat"). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 (upraveno) aah ja cetl ze nejede ani po vlozeni origo CD, tak problem jsou spatne vypalene mapy, jestly chces muzem zkusit moji 2011-2012 v ove nebo v nedely jedu do trince Upraveno Duben 27, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 (upraveno) ještě dodám že po vložení vypalované mapy to napíše ..cd defekt.. vypaloval jsem již mnoho map,ale toto mi ještě navi nenapsala ale origo to veme. Upraveno Duben 27, 2012 uživatelem galaher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Zdravím povedlo se čočka je čistá a pálenou mapu bere,ale chtěl bych se optat..Menu mám české,ale kecá mi tam snad nějaká germánka ? Pokud přepnu na english,tak zase polák.. Snažil jsem se podle návodu na Můj odkaz tam píše : vlož do navigace mapy na cd a v hlavním menu nastav jazyk na deutsch a vlož CD s patchem 2003 a počkej než navigace natáhne data a potom jdi znova do menu a změň jazyk na englisch(metric) a potom ti to bude mluvit česky. Sice začala kecat česky,ale menu je english a po přepnutí na czech zase kecá germána. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.