Přejít na obsah

Navi DX Škoda

Doporučené příspěvky

Potřebuji poradit.Koupil jsem navi škoda dx "A" v češtině.Mám doma pár vypálených map 2003 až 2011 do dx navi.V předchozí navi vw mfd tyto mapy chodily normálně,ale v této nechcou najet.Pokud,ale dám originál cd s mapou německa,tak ta potvora najede.Byla by nějaká rada ? Dík za odpověd.. :pivo:

Odkaz ke komentáři

Potřebuji poradit.Koupil jsem navi škoda dx "A" v češtině.Mám doma pár vypálených map 2003 až 2011 do dx navi.V předchozí navi vw mfd tyto mapy chodily normálně,ale v této nechcou najet.Pokud,ale dám originál cd s mapou německa,tak ta potvora najede.Byla by nějaká rada ? Dík za odpověd.. :pivo:

zkus vyčistit čočku

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Origo maju vyssiu odrazivost, takze trochu spinava sosvka nevadi. Tie napalovane su na tom horsie.

Ked budes cistit (musis sa dostat k mechanike zvrchu), tak opatrne makkym stetcom. Hlavne netlacit a maximalne jemne! Lebo prihnes pruzinky drziace ten blok a mas smolu, prestane citat vsetko (bude "silhat").

Odkaz ke komentáři

Zdravím povedlo se :pivo: čočka je čistá a pálenou mapu bere,ale chtěl bych se optat..Menu mám české,ale kecá mi tam snad nějaká germánka ? Pokud přepnu na english,tak zase polák.. Snažil jsem se podle návodu na Můj odkaz tam píše :

vlož do navigace mapy na cd a v hlavním menu nastav jazyk na deutsch

a vlož CD s patchem 2003 a počkej než navigace natáhne data a potom jdi znova

do menu a změň jazyk na englisch(metric) a potom ti to bude mluvit česky.

Sice začala kecat česky,ale menu je english a po přepnutí na czech zase kecá germána. :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...