Přejít na obsah

OCTAVIA Tour Facelift


Doporučené příspěvky

No tak tomu moc neverim ze se pro europski trh vyrabeji primo v Cesku. Jak pak visvetlujete ze jsou tak blbe udelane nektere casti auta?

 

A to co je napsane na teh skoda strankah - ne berte na 100%. Napriklad nemaji tam tovarnu v Rumunsku ale maji tam napsano ze maji tovarnu v Bosne ktera jeste minulej rok zkrahovala - hned jak zacala ta krize. A to mam potvrzeno od bosanskih clenu jednoho skoda club-u v chorvatsku. Take si nemyslite ze Skoda Auto rovnou rekne ze se Tourky pro EU trh vyrabeji v Rumunsku? Tak to by poklesl jejih prodej za nejmene polovinu. Takhle ih vyrabeji ve Vrhlaby (ja cetl jinak: "Octavia Tour a Octavia se vyrabeji v Kvasinach" citovano z nevym ted ktereho zdroju nemuzu si zpomnet) a to co tam nestihnu vyrobyt tak to dovazeji z Rumunska a pod.

Odkaz ke komentáři

Áno, je to tak, že do určitých zemí sa dostávajú autá vyrobené v určitých závodoch - trebárs Octavia vyrobená v Indii sa nedostane nikdy do predaja v Európe. Podobne to je aj s OII vyrobenými v Bratislave, pokiaľ dobre viem, tieto sa dostanú len na SK, CZ, alebo HU trhy. Octavie vyrobené v CZ sa bežne nájdu po celom svete...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o rok později...
66 to nemohla bejt protoze od konce roku 05 kdyz je podelany EU4 a rotacky ho neplni... 66kw je dobra volba nejlepsi je rocink uz facelift ale jeste MR2001, tedy motor AGR, ktery pouziva jeste obtokove turbo s pevne nastavenejsma lopatkama.. sice ho moc nema smysl chipovat, ale staci pouzit treba trysky S764 a jste na 120HP.. ale jinak bude uspornejsi tak o 0,5L jak PD a prakticky nesmrtelny motor, zam vice lidi co u me byli pro vahu vzduchu a meli na nem pres 400TKm.. nevyhoda byla krom vybav s ESP vzadu jen budby.. to byla bida.. v tom ma 74Kw vyhodu ..

 

 

Přesně tuhle Octavku mám,je to rok 2000,facelift to je,ale má ještě oranžové krytky bočních blinkrů,malé pravé zrcátko a starší typ lišty vzadu nad spz,palubovka je novější ale spodek je ještě šedý plast,budíky jsou ještě staré s počítačem vlevo v otáčkoměru,ve výbavě mám jen vyhřívané sedačky,el. okna+zrcátka,zamykatelnou přihrádku,kompletně nastavitelné přední sedačky,centrál bez dálky,příprava na radio bez komunikace se zásuvkou na Vag,bez ABS.Motor AGR

Celý tenhle hybrid je originál,vyvezen do Belgie,taky jsem na to čučel jak puk :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

no nerad Ti to povidam ale original to určite neni!

 

Je to klasika GLX predelana na facelift model zvenku :)

 

Ktery mesic 2000 je vyrobena?

 

Facelift modely od verze ambiente vždy mnely ABS (krome modelu pro balkan a rusko).

 

Jinak takova "nova" palubka se montuje od r.v. 1998 (do GLX od 1999), predface mnely oranžove blikače, každej face mnel čire. Stare budiky to jenom potvrzujou že je to predface :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...