zabiak Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Montenegro, sory, ale po tobě je utrpení něco číst. Podle těch x chyb v každé větě jsi snad ani nemohl dokončit základní školu. Promiň, ale je utrpení číst tvé posty. I člověk s nedokončenou základní školou by poznal, že Montenegro je cizinec. :) A řešit něčí pravopis na fóru o autech je vrchol hlouposti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 kdybych měl podle toho jak někteří píší usuzovat, že jsou cizinci, pak jich tady bude opravdu dost. Když je to pro tebe utrpení, tak je nečti, netrap se... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Tome Tome Tome... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Nepřejmenujeme tohle téma??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Ne, přesunul jsem ho tam kam patří a až bude chvíle, promažu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Tak to by ses divyl jak se tam uplne normalne zije - no neda se rict jak v CR ale "trosku" hudejsi ale porad normalne. Neni valka nigde a to uz delsi dobu. Nigde zadne problemy s cizincama, to ze je UN v Bosne ne znamena ze tam valka nebo nejake nepokoje jsou. A Srbsko je na tom o hodne lepsi. Proste normal, pohoda, byznis, ....! Vubec to neni takove jake to npr. CT (hlavne CT24) ukazuje. Jedine problemy jsou jeste mezi nama lidma, vsude se najdou takovy blbci co si mysli ze valka jeste ne skoncila a pak se stava ze nekomu na aute rozbiju okna nebo ukradnou SPZ, nebo jen zritka zdemolujou auto jak pujde do nekterih okolnih zemi (zejmena Chorvatsko) ale nepokoje to nejsou. Určitě toe v pohodě chystám se tam k vám ještě z kamarádama taková akcička třech octavií tak jsem zvědavej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Jsi úplný ignorant nebo jsi jen nečetl?! Není třeba plkat vždy a všude a o ničem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Já dnes potkal TOURKY na kamionu (NOVÉ)a koukal jsem jak puk mají jiné boční zrcátka.......:-))))takové bachraté někde na koncernu už byli myslím.....:-))))) M. čeho se ještě dočkáme......-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Ja myslel ze jsou to zrcatka od Leonu Facelift ale omyl, jsou to original z Fabie II nebo Roomsteru a ve skutecnosti vypadaji nadherne (takhle na netu jsou prinejmensim divne). Take ten volant od nove Octy facelift akorat bez stribrneho ramecku - ksihtu je nadhera. Ja moji asi brzo predelam na facelit No.3; Jinak k tem zrcatkum, ja bych ty stare nedal za nic, vsude je krytizuji ze to prave je moc male a podobne, ale mne jsou akorat (a to jezdim kazdodene ve meste cca 50km a parkuji se podle nich). Ale pohled z teh Fabcinih neboli faceliftovyh je jeste o uroven vys. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Novo vraj podla konfiguratora zacali na tourku davat vysuvne ostrekovace. Neviete ake diely tam pouzivaju? OII, alebo nieco ine? To by som si aj nahodil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Koukám že proběhlo více změn......:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Montenegro: Nepoznačil si náhodou vin kód tej 1,9 TDI 66kw? Vcelku by ma to zaujímalo, dalo by sa z toho niečo vypátrať. Viem, že napr v Indii sa stále robia Tourky 1,9 TDI 66kw - http://www.skoda-auto.co.in/ind/model/tour...s/facts_nw.aspx Vcelku by ma zaujímalo, aké vozy sa objavili tam u vás, či sú oficiálne určené pre európsky trh, alebo je to nejaký šedý import... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Chi chi a nedělají se náhodou ještě v té Indii i s motorem 1.6 55Kw????? Hmmmmm asi už néééééé....škooooooooda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 teda, jestli muzu mluvit sam za sebe, tak to je hruza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Taky na to čumím jak puk ... Právě proto to sem davam co je to za face(?) či neface... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Taky na to čumím jak puk ... Právě proto to sem davam co je to za face(?) či neface... zajimavé, ale NewFace to podle mě není (soudím podle zrcátek) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Není to jen nějaký VT? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Montenegro: Nepoznačil si náhodou vin kód tej 1,9 TDI 66kw? Vcelku by ma to zaujímalo, dalo by sa z toho niečo vypátrať. Viem, že napr v Indii sa stále robia Tourky 1,9 TDI 66kw - http://www.skoda-auto.co.in/ind/model/tour...s/facts_nw.aspx Vcelku by ma zaujímalo, aké vozy sa objavili tam u vás, či sú oficiálne určené pre európsky trh, alebo je to nejaký šedý import... No sedi import to je urcite, on (ten autosalon) to kupuje na ruznih trzih (Bosna, Rumunsko, Ukrajina, Rusko) a pak to tady prodava jako cerstve vyrobene v Mlade Boleslave (a kazdy gdo se v tom trohu vyzna vy ze se tam uz Tour nevyraby ale v Kvasinah). Neda se nic delat, je to nove a je to za velice dobrou cenu. A ta s tim motorem 66kw je z Ruska - tam ty Tour vyraby kvuli jejih spatne nafty a ma to smisl. Uz jsem to vse rozebral a nejak ted uz vym vic o tomu. Nefotil jsem ji, nejak jsem si netroufnul byt tak drzy a v auto servisu fotit neci "nove " auto - urcite by my to ani nedovolili a jelikoz byly moc vstricni tak jsem nehtel delat problemy. A k tomu faceliftu cislo II tak muzu rict ze to zas tak spatne neni, urcite skarede neni ve spojeni s ostatnim facelift vecmy by to nevypadalo spatne - ono to chce auto videt nazivo a teprve posoudit - mne se ten prvni facelift moc nezamlouval ale az jsem ji videl v realu tak muzu rict ze se povedl. Ale to jsou jeji klasicke zadni svetla akorat jinak "poskladane" do "C" jak u ostatnih modelu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Dneska jsem jednu tourku faceliftovou potka a zrcátka docela slušej, vnitřek jsem nepostřehl. No a tyhle divnosvětla snad nikam nedávaj, doufám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 ? woe .. to je moj VT .. uz ma nejaky ten piatok ... a ne fejslift ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 woe .. to je moj VT .. uz ma nejaky ten piatok ... a ne fejslift ... proto ten otaznik ... naslo mi to na googlu . nevedel jsem co to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 jj inak je to robene pre garaz.autorevue.cz :-)) v case ked sa spekulovalo o poslednom FL pre OI .. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Jste si jisty ze se uz ve Vrchlabi nedelaji Tour?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 nejsme nikde jsem nepostrehl ze by to nekdo negoval jinak ten VT se mi celkem libi tyhle svetla do Ccka jsou dobry, ne hezci nez moje bily ale jinak gut :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Říjen 13, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2009 s těma zadníma světlama musím s prezidentem souhlasit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rogerer Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 já mám za to že se Tourky vyráběj ve vrchlabí.....dovoz z rumunska mi přijde jako blbost...ale vysvetlovalo by to ty dlouhe dodaci lhuty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Výroba tourky je ve Vrchlabí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RÁFEK Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Přesně tak, Tourka se vyrábí ve Vrchlabí. Do závodů viz zde: http://skoda-auto.cz/company/cze/productio...tionabroad.aspx se posílají jako SKD. Takže všichni kdo si objednáte Tourku, budete mít auto vyrobené v čechách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.