xkakaox Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Zdravím pánové Tak jsem si již před čtvrt rokem pořídil O2 , dotáhl jsem si jí z Kladenska, sice jí sem dávám až teď, ale přeci :) Je to O2 roku výroby 11/2004 s výkonem 77kw / 105 PS ,s automatickou převodovkou DSG (kterou sem si zamiloval :)) , teď v ním mám už nalítáno zhruba 134000 km, při nákupu měla asi 126 000km -> samozřejmě prokázáno servisní knížkou :) , sice mám prozatím autorádio Škoda Stream s přehráváním pouze CD, ale časem se přejde na nějakej ten větší displej :) Do kufru jsem si dal páskové Led osvětlení a jak to pěkně svítí :) Jinak jí mám celou v polokůži, o kterou dbám jak o svojí :D Teď na léto jí mám posazenou na 17 " palcových kolech od škodovky Pegasus, která jí myslím si sluší :) Dále jsem jí přidal černý folie od Bruxafoll :) Starám se o ní co to jde, ale občas mi chybí nějakej ten výkon na víc :) Jinak mě někdo hned po ránu "potešil", když asi šikovně couval či co ;) Jinak bych časem chtěl loupnout na auto takový kolečka, ale peníze netisknu ( prozatím) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Vítej pane, pěkná neokoukaná barva, dobrá výbavička, tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xkakaox Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Díky ;) barva se i právě hodně líbila :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 takovouhle barvu jsem měl kdysi na Honda Prelude 1,8i.....pak už jsem jí dlouho neviděl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xkakaox Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 takovouhle barvu jsem měl kdysi na Honda Prelude 1,8i.....pak už jsem jí dlouho neviděl... No jenže když mi to škrábli, tak sehnat aby mi namíchali lak a ještě když mám zlatavý podklad, to je úděl, ale co :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Vítej mezi náma auti máš pěkný a s dobrou výbavou přeji hodně šťastných kilásků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Vítej pane..výbava super tak jako zbytek káry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 skvela,ty kola by sluseli,vybava paradni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Vítej! Pěkně vybavená Octavka a taky chválím highlandku - ta se tak často nevidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xkakaox Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Zdravím a moc všem děkuji za komenty :) Dnes jsem si jí trošku opečovával, na to léto :) Jinak abyste viděli, umím jezdit i ohleduplně a šetrně s malou spotřebou :) ( ale spíše je to vyšší spotřeba) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Pěkná pane podobnou barvu jsem měl kdysi na svojí OI ,ale je na ní vše vidět výbava super holt dovoz to se hned pozná jen bych něco udělal s těma brzdičema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xkakaox Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Pěkná pane podobnou barvu jsem měl kdysi na svojí OI ,ale je na ní vše vidět výbava super holt dovoz to se hned pozná jen bych něco udělal s těma brzdičema No přemýšlel jsem nad tím také, ale prozatím není čas, ale jinak bych to hodil do nějaký barvy, nebo koupil rovnou nějaký pořádný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.