Petas.1 Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 :) 100 bodov :) jj Columbus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Parada!!! Takze origos ;-) kup tu gps antenu pod palubku je na netu za 300kc schovas ji a parada nikdo nepozna a tu origo antenu tam jen pripoj zezadu bude ti hrat radio ;-) Zkus to napojit pojede ti ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Tak na skodateile je ten svod za 400, tak to je celkem na stejno . A kdes viděl tu anténu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 na bazosi,zkusim ji pohledat ;-) uz ji zdrazil :-( http://elektro.bazos.cz/inzerat/23215764/GPS-antena-vhodna-pro-vsechny-druhy-navigaci.php tu mas za 300kc od nas z Ostravy http://elektro.bazos.cz/inzerat/23016605/gps-antena.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Ta za ty 300 je mi na nic, potřebuju tu s tím modrým fakra konektorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 To jako vypadá úplně jako Columbus? To ti Číňani už fakt přehánějí, že to zkopírují úplně do posledního detailu i včetně nápisu Škoda a Columbus. A za kolik se to dá sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Ja myslim ze je to origo columbus ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 To jako vypadá úplně jako Columbus? To ti Číňani už fakt přehánějí, že to zkopírují úplně do posledního detailu i včetně nápisu Škoda a Columbus. A za kolik se to dá sehnat? Proboha, jak tě tohle mohlo napadnout ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Toby si Cinani nemohli dovolit tam udelat napisy origo skoda :wallbash: Peto ale columbus zezadu na GPS antenu nema tu modrou ale tu kovovouz zlatou koncovku porece?? Kamos to tak ma! vyfot to zezadu a posli sem at se schvalne kouknu a to uz mas led display? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 No tak to teda nevím , co má ten kámoš za Columbuse. Možná, že ty starší LCD to tak měli, to netuším. Co se týče antén , zezadu je dvojitý bílý konektor pro dual antenu a vedle modrý konektor pro GPS. :) Je to nový Columbus , výroby 12/ 2012 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Aha nechces poslat foto ze zadu at se kouknu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 No nechceš snad po mě , abych se zvedl , a šel dělat fotky, a hned je dával sem , co ?? Taky vím , co mám , nepotřebuju schvalovací verdikt . :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Je to tak, jak rika Petr. Modry fakra konektor na gps zezadu je ;) Mel jsem to tak jak na LCD, tak i LED Columbusovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Frenku, tady máš ty konektory . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 diky!Tak jakto ze ten kamos mel na columbu ten zlatej konektor?To je jedno a diky ja ti verim jen jsem nevedel ze to tak je ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Neni možné třeba, kdyby se ten modrý plastový ulomil tam dát jako náhražku ten kovový na šroubování ? Možeš mi do SZ napsat něco bližšího k tomu havarijku co máš ? Teď ho řeším, tak bych pro srovnání docela uvítal něco pro porovnání s nabídkou, co jsem dostal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Proboha, jak tě tohle mohlo napadnout ??? Viděl jsem čínskou krabici, tak jsem myslel, že to je od Číňanů. Zdálo se mi, že by to byla velká drzost, ale proč ne, Číňani jsou všeho schopní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Ta krabice je od Pioneera. Použil jsem ji, aby se na něj neprášilo a nedošel k ujmě, a taky aby to bylo trochu...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Včerejší 3 hodinová hororová zábava :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 ta šedá půjde hezky ke kolům, věřím, že to je o nervy to lepení, ale vyplatilo se uvažoval bych ještě o změně znaku za nový a ten bys mohl taky ofóliovat, aby ten chrom nerazil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 No byla to šílená práce, kvůli tomu zahýbání té folie dozadu. Kyby se to jen ořízlo , tak by to bylo pohoda. Měl jsem ale strach , že se to bude odlepovat, tak jsem se s tím tak šušnil. :) Ono to ale neni šedé, jmenuje se to broušená černá metalíza, na těch fotkách to vypadá trochu jinak, ale metalíza to teda neni :D Ten znak zatím nevím, mě se to s těma barvama docela líbí, ale nikdy neříkám nikdy . :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Maska vypada dobre!Ale dal bych plastve! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Je to nasazené, asi to fakt chce ten nová znak . VRS se mi nepodařilo nalepit, ničím to nechce držet, zkoušel jsem to zezadu no nane sekunďákem ,Samson sekunďákem, Loctite sekunďákem , Chemoprénem Extrém. Všechno jsem docela snadno odloupl. Poraďte mi někdo , které lepidlo na tento pojebaný plast funguje :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 hmmm a co oboustranka? kvalitní (treba pattex) lehce nahrat znak pripepit k nemu pasku pak nahrat masku a prilepit znak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Vypada to dobre frenku :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 nedávej to tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Ale on nechce byt jak mi!Jen RS narazniky chapes?Chce to mit komplet cele RS a motory budu mit 2. jeden svuj a dozadu misto kufru da ten z RSa 2.0TFSI :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Když je to už celé RS , tak to tam bude. Chybí tomu jen zadní nárazník , který je ale s tímto dost podobný a křídlo. Jaký je pak rozdíl mezi RS . Ano motor je trochu jiný , ale výkonově neni problém to upravit i na víc než má naftové RSo, to mám ale v prdeli :D :D :D , jezdí to víc než dobře a já nejsem závodník . Nebo bych měl vyřezat ty loga i ze sedaček volantu, lišt a já nevím z čeho všeho ?? Je mi to u pr.. , prostě se mi to takto líbí a hotovo. .. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.