Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Uvažuju o koupi štelovacího podvozku , tak možná budou k mání pružiny H&R Uváděné snížení cca 45-50mm (29260-1) Byl by zájem, jsou skoro téměř nové ?

http://www.escape6.cz/podvozky/sportovni-pruziny/h-r/skoda/octavia-ii--typ-1z-/Sportovni-pruziny-H-R-pro-Skoda-Octavia-Lim.--Kombi-vc.-RS--nizke-provedeni-/

Uvažuju o těchto Ap Sportfahrwerke nebo Lowtec H9.2 , zatím nevím , které by byly vhodnější .

http://www.escape6.cz/podvozky/vyskove-stavitelne-podvozky/ap-sportfahrwerke/skoda/octavia/octavia--1z-/GF10-040-Octavia--1Z--prumer-tlumice-55mm/

http://jfauto.sk/index.php?route=product/product&path=132_1323_1469_1472&product_id=8133

Poradil by někdo , kdo má s těmito podvozky už nějaké zkušenosti ?

post-2502-0-91766100-1371920205_thumb.jpg

post-2502-0-08427100-1371920305_thumb.jpg

post-2502-0-93250100-1371920320_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ten Lowtec ma myslim Michi ;)

Ja mam AP najeto na nem 80 tis km a spoojenost za ty penize. Cekal jsem ze to vydrzi min. Co jsem vezl Martypa tak rikal ze tvrdostne je to podobne jako RS ;) me jen vadi ze uz to nejde niz stocit :)

Ty by mě zase nevadilo, já to nechci zase moc nízké, potřebuju abych se dostal i na ryby :D a na střelnici .

A jak to vypadá po zimně , co dělají ty závity, na tlumičích , nezarezne to, nestane se z toho pak pevný podvozek ?

Odkaz ke komentáři

No zima mu asi uplne radost nedela, ale stelovat nahoru to porad jde ;) chce to obcas prostriknout WDckem ;) ted mi jeden zavit nejak zatuhnul, tak jsem to dal na hever a wapkou poradne proplachnul s uz jeto zase ok ;)

Ten Ap je z nerezu nebo bežné oceli?

Peťas: za kolik bys prodával ty pružiny? :P

Máš sz.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Jenomže to je originál křídlo z PUR materiálu, to je hodně těžké. Proto nevím jestli by to nebylo nebezpečné jen přilepit. Laminátové jsem měl taky jen lepené. Ty dírky vychází jak jsou ty přesahy kapoty zvenku vedle dveřní dutiby. Nebo máte někdo to originální jen lepené?

Taky bych to nejradši jen nalepil, nemám rád vrtání do auta, ale fakt nevím jestli by to bylo bezpečné s ohledem na ostatní účastníky silničního provozu.

Odkaz ke komentáři

jo chapu ze to neni prilepene z vyroby jen,ale ja osobne bych to nevrtal,jsem to prilepil a drzi 4rok! Mam to z laminatu,nevim jak je natom vahove to PUR oproti laminatu ale kdyz to chce privrtat tak at to privrta,kazdeho vec!Ja jen rikam ze kdyz to prilepis kvalitnim lepidlem neni se ceho bat!Ja to svoje kridlo pri couvani oprel o strom a nepohlo se ani o mm ;-) je plno lepidel co nahrazuji srouby v dnesni dobe je hodne vyspela technologie,takze jen prilepit bych se toho nebal!

jenze kdyz si to nenavrtas jak z vyrobi a neutesnis to dobre tak muze treba zatikat Libore,tak jsem to myslel! ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...