princes Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 joooo??? Ja ji mam na leve :D muzem se nejak domluvit kamo a ten volant?,Kdyztak mi napsi jeste do SZ prosim!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Tak v pátek jsem byl na návštěvě u Vaši, zprovoznit přední parkováky v novém RS nárazníku a pár dalších doplňků . Senzor tlaku pneu a nějaké úpravy k budoucím doplňkům . Je opravdu hóóódně šikovný . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Parádní :palec: co kola, budeš měnit? edit/ jj budeš za 19" :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 jo už bych měl vyměnit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Ce ce Peetr,tys nemal ani maxidot??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Z čeho tak soudíš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 a nebo si menil podsviceni??No ze mas ty budiky polozene na sedacce..nebo se pletu??? On ti je asi vytahoval jak delal PDC a elektriku?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Na co bych pak měl multifunkční volant ? Je to Elegance Plus , tak maxidot je v základu, ne? ¨ Natahoval tam dost drátů zezadu dopředu auta, kvůli přením parkovákům, tak to měl vyndané kvůli přístupu asi, protože to všechno dělal tak jak to má být z výroby . A ještě plus něco navíc , takže tam potřeboval přístup . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 jjj vsak se hned nevztekej..napsal jsem ti to tam..nedoslo mi to hned! Vaša je the Best..dobre jsem ti poradil?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Tak já sem o něm věděl už před tím , je asi nejbližší, ale sem zatím nepotřeboval . Tys mohl asi využít i Cosbyho , to bys měl blíž . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 jo asi mel ale o Cosbym jsem nevedel a kdyz jezdim k Vašovi..tak to nebudu menit..s vašou jsem spokojeny a vim ze to je vzdy na 100% Tak jak jsi spokojeny jezdi se ti lepe??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Tak tam nic lepšího neni . Já to zevnitř nevidím. Jen mám zadek v jiných sedačkách. Ty původní jsou ale výborné taky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Myslim jako s RS naraznikem jestli si pripadas tak lepe?? Na cestach!! Jak jedu ja tak mi kazdy uhyba :D nestalo se mi ze bych za nekam jel vzdy jak se blizim tak hned uhnou! To je hoodne brutalni..nez jsem to nemel predelane tak se mi to nestalo skoro nikdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Ani ne , na to nějak nemyslím . Když chci předjet tak na to šlápnu valím a nemám nějak problém s tím předjet, ať je tam jaký nárazník chce. A když jedu na pohodu ,si jedu jak Hrušínský ve "Vesničko má středisková" tak ať si mě klidně předjede i Trabant . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Dobre ty..presne taky to tak mam kdyz specham tak fakt specham a jsem schopnej nebrzdit ale stejne uhnou a kdyz se jen tak projizdim tak kdyz chce nekdo zavodit tak nekdy s nim jedu a nekdy ne nekdy je fajn se jen tak projet! pomalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Tak sem to dnes vyfotil za světla . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Peeetr SUPA!!! Co jineho se da nato rict??Budes davat oznaceni RS ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Ta cedula pod značku musí jiít okamžitě pryč, vypadá to jak nějaká fošna při vstupu do lesa ...... a kola už dopr.....!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Znacka paradni..kura ja myslel ze prijednom si delal i xenony... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 :D to mám už od vánoc :D Ale nechtěl jsem to tam zatím dávat. Dostal jsem to vlastně pod stromek :D Chci aby to bylo komplet tak jak má být , třeba i nějaké ty koně ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 jasne chapu..to je pekny darek!! Tesim se az budu mit hotovej predek...par veci se tam zas dava a lakuje pak ukazu kamarade :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Značka ?? Já xenony nechcu , ani jsem je neměl v plánu když jsem to kupoval. Jedině , že bych o ně tak nějak zakopl . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Aha skoda..ja jsem prave chtel auto s xenonama a kdyz jsem to predelaval na facelift tak jsem se tesil na nataceci xenony..auto bez xenu bych uz nechtel... Ale uvidis myslim si ze tomu autu ted hodne chybi..mas aspon o cem premyslet zase! Na netu je koupis oba za 6tis to neni strasne! Prodas svoje a doplatis treba 3tis a mas to Musi clovek spekulovat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 A toš otče , a jak se cítíš v nové roli ? Už sis na to zvykl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 JJ ja jsem uplne stastny a max spokojeny..myslel jsem ze me to tak nevezme ale celej den sedim u ni a nikomu ji nedam aj manzelce rikam co ma a co nema delat..uz je se me naprasky..no holt tatinkova dceruska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 No tady je jeden známý měl, a říkal , že mu to vadí jak se to natáčí . Že je to pomalé. Sám sem to neměl zatím možnost zkoušet a tak o tom nechci nějak polemizovat. Ale psalo se o tom i zde a bylo to tak nějak podobné s tím co mi říkal ten..... To je dobře . :D No, budu si muset odskočit na jedno , tak zatím B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 jako na jedno pětipivo? :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Ok petr ja jsem spokojeny ze zacatku sem si rikal ze se mi to nataci rychle ale myslim si ze je to presne jak zatocim volantem ..delal mi to zase Vasa takze to mam asi lepsi nez od skody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 :D jako na jedno pětipivo? :lol: Jo jo tak nějak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Ahoj, moc krásná Octávečka!!!! Jen se chci zeptat: nebyl jsi dnes v Hodoníně? Neparkoval jsi na Havlíčkově ulici? Jel jsem okolo jednej krasavice s SPZ začínající jako tvoje! Všimnul jsem si nálepky OC clubu, tak zkouším jestli jsem se trefil! Ještě jednou --> krásné autíčko!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.