Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ak je to FL MR2009, tak stačí vymeniť páčku a pravdepodobne aj podvolantovú jednotku. Chcelo by to ale hodiť na diagnostiku a zistiť, čo tam je za jednotku. Už som mal prípad, že bola podvolantovka bez podpory PP, ale už som mal aj auto, že stačilo len povoliť PP a vymeniť páčku a bolo to hotové :palec:

Odkiaľ si? Ak z BA a blízkeho okolia, tak to vieme poriešiť :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

a kolko by to asi stalo keby si my to spravil?????????? :o

posilam info o moji zkusenosti s vymenou PP za maxidot : mam 2009 FL, MR 2010, Ambiente+ cislo budiku jsem mel 1Z0 920 803 D (vyctene Vagem) a nahradil jsem je eresackymi 1Z0920843T, ktere byly vyrobeny v roce 2012.

V servisu to stalo nakonec 773,- Kc vcetne DPH. 99Kc vyhledavani chyb, 198 vymena panelu pristroju a 347 RJ datova prehrani. Mam tam ty z eresa, je i propojene radio a rucicky udelaji pri startu takove to protoceni na max hodnotu a pak zpet. Neukazuje mi to tam doporuceny rychlostni stupen, ale to me nestve. Myslim, ze to tam jde nejak dodelat asi pres VAG. Jinak je potreba sebou do servisu vzit i nahradni klic, aby ho take nakodovali. Snad moje zkusenost nekomu pomuze... Budiky jsem koupil za 2800 nove, mely by byt jeste k mani, pokud nekdo ma zajem poskytnu kontakt na prodejce.... Byl jsem s nim domluven, ze pokud by nesly, tak je mohu vratit. Podminkou bylo, ze se je nikdo nebude snazit prisroubovat pred vyzkousenim, pak uz by totiz moc nove nebyly...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...