caryo Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Jak s Octávkama Combi převážíte jízdní kola? Klasický způsob jsou příčníky na hagusy + nosiče kol, ale vrtá mi hlavou nosiš na 5.dveře. Máte s ním někdo zkušenosti? Jak obtížně se to přidělává, je to stabilní, nedře lak atd.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 hele co jsem tak koukal, tak asi nejlepší je ten zadní nosič co se dává na kouli - můžeš ho i sklopit aby jsi se dostal do kufru.... jinak kola do kufru asi, ale vedjou se - sundáš přední a je to v poho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 zalezi kolik lidi a kolik kol tam potrebujes dostat, ale 3 lidi a 3 kola se daji odvezt. a pokud by slo treba jenom o dva lidi a dve kola, tak bych vubec nevahal a vezl kola uvnitr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Když nemám subwoofer, tak kolo dovnitř, sklopím zadní sedačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
caryo Odesláno Květen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Což dovnitř se mi to moc cpát nechce, ale je fakt, že je to taky jedna z možností. Jedná se mi totiž o převoz dvou kol, časem tří, ale malej je ještě fakt malej :lool: Spíš mě zajímalo, jestli někdo používá ten nosič na dveře. Je to poslední dobou na autech docela dost vidět, osobně tomu ale od pohledu moc nevěřím... Co jsem koukal na ceny, tak nakonec stejně nejlíp vychází klasika na střechu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.