Přejít na obsah

Octa II Black&Gray

Doporučené příspěvky

Zajimava okta ;) ten origo sport paket se mi libi jen skoda ze tam je ta blba spara nechapu proc ten naraznik neudelali z jednoho kusu... Takze pokud to spravne chapu strop budes mit ted origo z rs? Kde si ho sehnal a za kolik pripadne? :)

Díky :) s tou spárou máš pravdu, ale aspoň je to zase jiné oproti tomu rs, takže se to dá přežít :D

Jj, budu mít komplet černý vnitřek z rs a sehnal jsem to zde přes klub. Ozval se mi týpek, který to měl mít do svého auta, tak jsem to hned vzal :) Cena by měla být kolem 5000Kč. Koukal jsem, že v inzerátech chtějí za stropnici třeba přes 2000Kč, tak jsem to vzal....

Odkaz ke komentáři

Tak to je mazec,pak nahod foto,bude to masakr,taky chci cerne sedacky v kuzi s latkou :palec:

Tak tam nebude zase takový rozdíl proti tomu co tam je teď. Bude to teda čistější, ale jinak stejné. Je fakt, že tam budou teda ještě v černé barvě madla, stínítka a ty kryty u pásu no :)

A ty sedačky jsou pěkné v kombinaci kůže a látka :) Já už tam mám tu kůži + alca, tak to neřeším :)

Upraveno uživatelem Nemi13
Odkaz ke komentáři

Jo vim videl jsem ten strop,kamosi maj Rso tak vim jak to vypada,je to pekne ale uz nebudu menit strop jen ty sedacky chci a columbuse a budete v fuul palbe :palec:

Mas to pekny a ten podspoiler nevim ktery ti tam bude pasovat sakra kdyz mas neco jineho nez ostatni :D Zkus jim napsat nebo zavolat :palec:

Tak já to vyměním, když jsem to sehnal za tuto cenu :) ale jinak bych to taky nechal být :)

Columbus je dobrý, jsem s ním spokojený :palec:

A na podspoilery jsem psal mail i s fotem a volat jsem taky volal a nic..neví :(

Odkaz ke komentáři

aha,to by se chtelo nekoho zeptat kdo uz to ma jinac ti moc neporadim,mozna zkusenejsi na tomto foru,mozna bys mel koupit ten na origo pokud je a ne na RS nevim,muj nazor :palec:

Já si zase právě myslím, že by tam měl jít spíš ten RS :D Uvidím, možná to risknu a koupím a když tak se domluvím a vyměním za ten druhý.

Odkaz ke komentáři

ty meraky prej nejsou jeste schvalene pro CR tak nevim STk je taky nema aspon u nas a kdyz uz te POLICIE obvini ze mas tmave okna a mas zaplatit pokutu tak chtej po nich at ti to zmeri a kazdy merek musi mit TUV pro CR!! pokud ho nema a ma TUV jiny tak bohuzel nic neplat!!! u nas v moravskoslezkem kraji je maj pujcene s POLSKA a nemaji TUV pro CR tudiz kdyz mi to zmeri muzu je poslat nekem a na ZUV je nemaj bo stoji hoodne penez!!! :palec:

Aspon neco jak tomu zabranbit ale do budoucna to bude vse legaliziovane :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...