Nemi13 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Zajimava okta ;) ten origo sport paket se mi libi jen skoda ze tam je ta blba spara nechapu proc ten naraznik neudelali z jednoho kusu... Takze pokud to spravne chapu strop budes mit ted origo z rs? Kde si ho sehnal a za kolik pripadne? :) Díky :) s tou spárou máš pravdu, ale aspoň je to zase jiné oproti tomu rs, takže se to dá přežít :D Jj, budu mít komplet černý vnitřek z rs a sehnal jsem to zde přes klub. Ozval se mi týpek, který to měl mít do svého auta, tak jsem to hned vzal :) Cena by měla být kolem 5000Kč. Koukal jsem, že v inzerátech chtějí za stropnici třeba přes 2000Kč, tak jsem to vzal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Tak to je mazec,pak nahod foto,bude to masakr,taky chci cerne sedacky v kuzi s latkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 (upraveno) Tak to je mazec,pak nahod foto,bude to masakr,taky chci cerne sedacky v kuzi s latkou Tak tam nebude zase takový rozdíl proti tomu co tam je teď. Bude to teda čistější, ale jinak stejné. Je fakt, že tam budou teda ještě v černé barvě madla, stínítka a ty kryty u pásu no :) A ty sedačky jsou pěkné v kombinaci kůže a látka :) Já už tam mám tu kůži + alca, tak to neřeším :) Upraveno Červenec 6, 2012 uživatelem Nemi13 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Jo vim videl jsem ten strop,kamosi maj Rso tak vim jak to vypada,je to pekne ale uz nebudu menit strop jen ty sedacky chci a columbuse a budete v fuul palbe Mas to pekny a ten podspoiler nevim ktery ti tam bude pasovat sakra kdyz mas neco jineho nez ostatni :D Zkus jim napsat nebo zavolat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Jo vim videl jsem ten strop,kamosi maj Rso tak vim jak to vypada,je to pekne ale uz nebudu menit strop jen ty sedacky chci a columbuse a budete v fuul palbe Mas to pekny a ten podspoiler nevim ktery ti tam bude pasovat sakra kdyz mas neco jineho nez ostatni :D Zkus jim napsat nebo zavolat Tak já to vyměním, když jsem to sehnal za tuto cenu :) ale jinak bych to taky nechal být :) Columbus je dobrý, jsem s ním spokojený A na podspoilery jsem psal mail i s fotem a volat jsem taky volal a nic..neví :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 aha,to by se chtelo nekoho zeptat kdo uz to ma jinac ti moc neporadim,mozna zkusenejsi na tomto foru,mozna bys mel koupit ten na origo pokud je a ne na RS nevim,muj nazor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 aha,to by se chtelo nekoho zeptat kdo uz to ma jinac ti moc neporadim,mozna zkusenejsi na tomto foru,mozna bys mel koupit ten na origo pokud je a ne na RS nevim,muj nazor Já si zase právě myslím, že by tam měl jít spíš ten RS :D Uvidím, možná to risknu a koupím a když tak se domluvím a vyměním za ten druhý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 ok,tak kup ten RS,ten ma vic lidi ten naraznik,kdyztak si ho nekdo koupi na Rso a kdbys koupil ten druhy a nepasoval by ti tak si ho zas malo lidi kupilo,kup ten Rsovi mas pravdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Máš ji facht nadupanou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Máš ji facht nadupanou díky chlape :) Konečně jsem vyměnil ty červené odrazky co tam tak svítily :) Nalepená černá odrazová folie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Ty voe,vypada to hooodne zajimave..cim si vic individualni tim je to the BEST chvalim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Ty voe,vypada to hooodne zajimave..cim si vic individualni tim je to the BEST chvalim Díky :) taky ses pěkně rozjel ve svém topicu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 No vypada to super..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 No vypada to super..;) Díky Tak už i k nám dorazily měřáky na folie :( Jsem z toho znechucen :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 ooo kura to je nahovno fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 ooo kura to je nahovno fakt Jo to je...ani nevíš jak mě to se*e :( Ale dám nějaké světlé ty folie, jsem na to strašně zvyklý....takhle to fakt mít nemůžu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 (upraveno) Tak dnes mi dorazila nová anténa :) Akorát mám problém, že na anténě je fakra konektor a já na autě prý budu mít Raku konektor. Je někdo schopný to předělat? Nebo vymyslet nějakou redukci? :) Upraveno Červenec 12, 2012 uživatelem Nemi13 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 To mas pravdu..taky si to nedokazu predstavit bez tech folii,jinac antena hooodne luxusni!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Tak jsem dal zpět folie, sice světlé, ale aspoň něco :D A jedna ze srazu se Sedou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Jo to je...ani nevíš jak mě to se*e :( Ale dám nějaké světlé ty folie, jsem na to strašně zvyklý....takhle to fakt mít nemůžu :D Po STK jsem taky byl nucen sundat ale zvykneš si.. už mi stačí jen "obyč" sunpaket co je na předních jinak hezký auto ale na mě už moc "tmavý" B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 jj, ale to byl účel, aby to bylo tmavé :) už jsem nechtěl nějaký chrom atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 (upraveno) Tak jsem dal zpět folie, sice světlé, ale aspoň něco :D A jedna ze srazu se Sedou Ale i s takhle světlou folií na předku, když tě chytí a změří, tak si v pr..., ale je to pěkný. Upraveno Červenec 17, 2012 uživatelem boukic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 jj to vím, ale není to tak hrozné jako to bylo původně kdy nebylo dovnitř vidět vůbec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 To jo, ale když narazíš na vola, tak je to prd platný. To byl důvod, proč jsem je z auta sundal, protože se nechci nikde s nikým dohadovat, že je to světlý atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 To je jasný, to máš pravdu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 a jak je to když tě chytí a nemaj měřák? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Tak to v tom případě nemůžou asi nic..aspoň myslím. Možná by tě mohl při pochybnostech poslat na TK. Ale to taky bude záviset na člověku na kterého narazíš :) Nevím jak by to řešili přesně...ale teď po těch oknech celkem jdou tak si myslím, že většinou ho mít budou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 ty meraky prej nejsou jeste schvalene pro CR tak nevim STk je taky nema aspon u nas a kdyz uz te POLICIE obvini ze mas tmave okna a mas zaplatit pokutu tak chtej po nich at ti to zmeri a kazdy merek musi mit TUV pro CR!! pokud ho nema a ma TUV jiny tak bohuzel nic neplat!!! u nas v moravskoslezkem kraji je maj pujcene s POLSKA a nemaji TUV pro CR tudiz kdyz mi to zmeri muzu je poslat nekem a na ZUV je nemaj bo stoji hoodne penez!!! Aspon neco jak tomu zabranbit ale do budoucna to bude vse legaliziovane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Jo chlape, ale jsou to policajti. U nás, když narazíš na debila, tak papíry pryč a nebo 2000Kč pokuta...pokud jsou teda hodně tmavá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Tak když uvidíš poldy, tak stáhni okna, oni tě nemůžou donutit je vytáhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.