Přejít na obsah

O1RS - Po nastartování syčí 60-90sec

Guest Renie87

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, taky něčím přispěji, prolezl jsem to tady ale nic podobného nenašel.

Vždy po nastartování následující den mi něco v motoru začne syčet, dá se to přirovnat na plno ucházejícímu vzduchu z ventilky z pneumatiky. trvá to to tak minutu max. 2 a konec. Na auto to nemá žádný vliv, výkon - vše je v pořádku. Když někam jedu a pak nastartuju, neudělá to, jen zase po delší době nebo následující den. Syčí to a pak jako by se něco dofouklo, ukončí se to zvukem jako by jste ventilek utáhli.

Budu rád za každou zkušenost.

Odkaz ke komentáři

Me to delal sekundarni vzduchovy ventilator.... Vhani pri studenem startu vzduch do KATU aby se KAT driv ohral. Ten ventilator (takovy snek) byl rozsklebeny a utikal prez nej vzduch ven. Stacilo ho vymontovat, odvrtat hlinikove nytky, a dat tam imbusy a poradne to stahnout-sesroubovat...

Upraveno uživatelem Ovosh
Odkaz ke komentáři

Zdar, tak ano, přesně jak říká Ovosh. bylo to ono, v servise to vyndali, sešroubovali a dali zpět, oprava 300,-

to Ovosh: díky za radu, nasměroval jsem servis, kam se mají podívat nejdřív a dali mi tam slevu :D

to stanley1972: měl jsem trochu jiné příznaky, ono to sice syčelo, otáčky šly lehne nahoru, ale to bylo asi sytičem a studeným motorem.. Jinak se s autem jet dalo. Budeš tam mít ještě něco jiného.

Díky kluci, mějte se :palec:

Odkaz ke komentáři

zdravim, mam podobny problem taky mi jakoby ´´syci´´ motor ne za studena ale po chvili az se zahreje. Pripada mi to jako by byla odpojena nejaka hadicka nebo by byla praskla ale dival jsem se a vsechny jsou ok ani na vykonu jsem to nejak nepoznal nebo ze by kolisali otacky nebo tak neco vsechno jde jako predtim akorat to syci... Zde prikladam video aby jste meli predstavu...

Odkaz ke komentáři

Zdar, tak ano, přesně jak říká Ovosh. bylo to ono, v servise to vyndali, sešroubovali a dali zpět, oprava 300,-

to Ovosh: díky za radu, nasměroval jsem servis, kam se mají podívat nejdřív a dali mi tam slevu :D

to stanley1972: měl jsem trochu jiné příznaky, ono to sice syčelo, otáčky šly lehne nahoru, ale to bylo asi sytičem a studeným motorem.. Jinak se s autem jet dalo. Budeš tam mít ještě něco jiného.

Díky kluci, mějte se :palec:

Neni zac... Hlavne, ze Ti to pomohlo... :palec:

Odkaz ke komentáři

zdravim, mam podobny problem taky mi jakoby ´´syci´´ motor ne za studena ale po chvili az se zahreje. Pripada mi to jako by byla odpojena nejaka hadicka nebo by byla praskla ale dival jsem se a vsechny jsou ok ani na vykonu jsem to nejak nepoznal nebo ze by kolisali otacky nebo tak neco vsechno jde jako predtim akorat to syci... Zde prikladam video aby jste meli predstavu...

opravdu vas nic nenapada cim by to mohlo byt ?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...