Přejít na obsah

OI RS přední nárazník

mršťa

Doporučené příspěvky

Prodám svůj bývalý přední nárazník z OIRS.. bez lišty,mřížek a ostřiků (jsou na ně otvory).. na bocích výřezy pro výdechy od milotecu, výdechy přidám.. výdechy byly lakovány, ale na auto je dávat už nebudu.. celé je to v červené corridě a je třeba to znovu nalakovat..

můžu dovézt - HK, Pce, Pha, střední čechy..

cena: 2500,- (dohoda možná)

Odkaz ke komentáři

Čau. nebyla by nějaká fotka toho nárazníku ? :) hlavně ty výřezy na boku.. abych si udělal obrázek jak to tak vypadá. Díkes.. :rolleyes:

fotky mám asi jen tyhle, co sem postahoval z různejch fór.. jestli chceš nějakou spešl fotku, tak stačí napsat, kdyžtak pofotim.. nárazník je klasika z RS, zespod trochu odřenej a někde prasklej lak.. je potřeba ho obrousit, ale to každej lakýra zvládne.. chtěl jsem ho na autě nechat, ale nakonec sem pořídil funglovku.. ty výdechy jsou teď vyndaný, je potřeba je nalepit..

post-1434-0-18192300-1337580305_thumb.jpgpost-1434-0-78902700-1337580294_thumb.jpgpost-1434-0-21895100-1337580318_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravim, chcel by som sa opytat ze ci by si nemal problem s tym keby si mi poslal take lepsie fotky s kazdej strany aj zo spodu abych si zistyl jak na tom ten naraznik je a ked sa mi bude pacit dam ti za neho 100eur s tym ze by si mi ho poslal postou a postovne si zaplatim ja.

Mail : r.vanek18@gmail.com

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...