Hans26 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Giancarlo: Děkuji, už jen čekám na plechový kryt motoru, podvozek a zatmavím folií přední světla :)...ale to vše po technické na kterou se chystám. Ano lakoval jsem si to sám s kamarádem, takže to není nic profi a má to nějaké ty chybičky :) Dakie: Mockrát děkuji, myslím si že za ty 3 měsíce se to změnilo celkem slušně a ta práce na tom autě vidět je :) Dodo36: Jsem rád, že se to líbí a že jsem zvolil dobře ;) těší mě, že jsem to teda nepodělal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Ne má to chybu :palec: Ještě bych dal klyky do barvy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Martin-Zavadil: mam jen tohle pro tebe snad ti to pomůže, když ne tak ti poradím více co přesně apod a tyto dvě místa se musela zkracovat Moc Ti děkuju no nejspíš to lízo objednám a až bude doma a přesně uvidím jak a co tak se o to řezání začnu blíže zajímat. Vypadá to fakt pěkně, tak jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Radeček: mockrát děkuji, to ale asi už až v zimě se udělá, tedka chci jen podvozek výfuk udělat bez zbytečností jako kat a tlumiče a budu jen jezdit :) Martin-Zavadil: jo klidně napiš rád poradím, cokoliv zoopovím a určo to bude i u tebe paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 ty kjávo, to je fakt slušnej kus pjáce a vypadá to moc dobře sakra já budu muset asi chvilku zanedbávat manželku a trochu se vrhnout na auto, ať nejsem pozadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Surfman: Děkuji moc mě začíná těšit, že se octava líbí :) a lidi chválí práci co jsem udělal :)..stačí nějakou tu hodku o víkendu a také se to zlepší :D Na poslední fotce je vidět, jaká je to děsná koza, chce to správné pneu a podvozek už konečně :) ale stavák je na cestě ;) Něco z dnešního focení s dlouholetým kamarádem, co s ním i momentálně pracuji a je jak můj brácha :) PS: té špíny si nevšímejte akorád po dešti :/ Pro ústecký klubáky se tyto auta vyskytují přes týden v UL na žižkovce u firmy ELI PRO jinak Litoměřický gang 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Jo tak to dopadlo pěkně . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 A další 2 novinky :) doma už je plechový kryt-dekl motoru a pár maličkostí, tak to brzy půjde na auto až udělám pořádně piny na světlech :) a dokonce jsem si objednal funglovku podovzek, alespon toto mi udělá radost, když se nedá spolehnout na soukromé obchodníky se kterými jste dohodnuti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Kluci nastal problém :/ nemá někdo zkušenosti s přiděláváním plechového krytu motoru? Dneska jsem se s tím patlal a nedostal jsem ho tam jelikož vůbec netuším....tak jsem tam dal alespon plastový co jsem si zakoupil před plecháčem :/ Pro zajímavost jak se dostávám pod auto :D - nájezdy bych nevyjel kvůli lízátku s předním nárazníkem a to mám ještě sériový podvozek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Dává se tam pěkně na ho*no no dneska ho asi budem sundavat zas, tak to pofotim Jinak napiš nějak konkrétnějc, co Ti neni jasný nebo co Ti nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Musíš na to mít hlavně uzpůsobený ty boční kryty motoru..na tom plechu jak jsou ty 2 vingle,tak ty se prostrčej těma plastama a tam to přišroubuješ na 2 nohy,který musíš namontovat na nosníky no a v zádu klasika 3 držáky a pár torxů na boky.. Je to celkem lahoda to tam dávat a ještě lepší je to tam dávat sám a originál plech,,ten má snad 20kg.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Pokud můžeš tohle mi popiš celé, vím kam dát ty sloupky na nosníky ale jak se kam dostat nevím :( mám tam zatím pouze originál plast Jinak se musím pochlubit :D dneska jsem udělal technickou a jediná lehká závada pomačkaná SPZ :D takže se může auto položit až příjde podvozek a uděláme nerezovou trubku bez katíků a tlumičů :) + ten kryt tam musím nějak dostat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 nejlepsí je tu dlouhou příčku rovnou z teho plechu uříznouut a nechat ji na aute natrvalo jako je to na OII a pri sundavani se s nim nemusiš tolik srat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Přesně tak,,navrtat 2 nebo 3 díry,udělat závit a ok.. No je to jednoduchý..slpuopky tam máš,,tak tam nacvakej ty boční kryty s dírama na tu příčku a pak nasadíš ten plech..nic na tom není,akorát je sraní s tím,že musíš držet ten sviňsky těžkej plech a prostrčit tu příčku obouma plastama a chytit to na pár závitů,abys ty plasty hned nezkurvil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Tak další novinka - doufám tedy že brzy tam dostanu i ten plechový kryt pokud někdo nafotí a poradí blíže at si tolik nelámu hlavu :D Do pátku na CarWars v Panenským týnci musím už ležet mít udělaný světla apod...tak snad se povede :) A ted? Novinka :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Tak první 2 fotky auta s podvozkem, jízda super ale je to moc nízko a to to není uplně stočené na zem :( LOW DRIVER :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Vypada to dobre,jen moc nechapu, ze je to moc nizko, chtel jsi dolu ne? :-D Btw. ani tam ten plechovej kryt nedavej, budes vsude drit a pritom bez nej ani skrabnuti, ja ho ted sundal a je to lepsi ;-) jinac az zas budes v budejcich, pocitam v rijnu? Tak dame spicha :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Neni to nějak vysoko? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Hybli : ale dej s tim pokoj už taky super to je ,super to vypadá za mě palec hore :palec: i fotky povedený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Peetrs: ano chtěl, je to uplně suprové jen mám prdel moc nízko oproti předku, tak tu doladím :) ale jinak to zůstane a plechový kryt pod motorem je už na místě a tak at dřu :) nevadí alespon je mě slyšet :D Ano budu v říjnu v CB :) a určo dáme nějakého spicha to musí být i s dalšíma z okolí CB :) Hybli: neprud :D vzadu mohu jít ještě o 2cm níže a vpředu dokonce o 4cm...takže to dokážu složit uplně a ani nepotřebuju vzducháč :D.... cerrtinka: mockrát děkuji, zítra to vyfotím mnohem lépe :) a už konečně i zase s nápisem a vyleštěné, tak se na to těším :) POZOR!!! NOVINKA!!! - dnes v noci dodělán výfuk neboli dutý výfuk :P což znamená -> katalizátor=off , tlumič=off 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Colombo5 Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 No jako chlape ty mi dáváš. Já si na tejden odjedu na dovču a mám zase o kus víc se nad sebou zamyslet... ;) Počkej až udělám opravy potom se pohnu kupředu ;) Musíme dát spicha! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 co ty fotky pane?? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Ještě jsem neměl čas je udělat :D Když to budu stíhat, tak udělám dneska s další novinkou....pro oživení přidávám fotku ze srazu na CarWars na Panenském Týnci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 no uplne slintam.pekne auto jen co je pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 to už sem viděla na fotkách na fb chci vlastnoručně vyfocené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 sade: mockrát děkuji, je super slyšet kladné ohlasy :) cerrtinka: neboj už jsou nafocené jen čekám až mi je kámoška hodí do PC a pošle....zatím co jsem nafotil já a pár ukázkových od druhého fotografa :) Foceno před barákem a na té červené octě je něco špatně :D A slíbená novinka - zatmavení předních světel folií :) S kamarádovím autem než se začlo lepit :P Před lepením :) origo čirá skla :) Po nalepení, ohromně se mi to líbí + slíbená ukázka pár fotek z focení, vše ostatní až budou pohromadě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 brutál :palec: :palec: moc hezký :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 ty kola tomu sedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 cerrtinka: tak to děkuju, doufám že tě potěší i ty další co příjdou, budou podobné jen jich bude více :) :D jel jsem ještě ten den fotit kvůli tobě, když jsem to tu slíbil :) ;) tommasAHC: to teda sedí, je to uplně super snima ale na zimu přemýšlím změnu ....uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 ty jo díky i za fb dík taky dobrý místo na focení si vybral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.