Hans26 Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Takto vypadá v zimním období A teď novinky co jsem pře zimu provedl :) 1. Komplet nový dutý výfuk s větším průměrem od svodů až do zádu, kde je zakončen 2 koncovky :) 2. Vyčištěný a zaslepený EGR ventil 3. Zatmavený rámeček v předních světlech + lehká volie přes ně (v létě příjde ještě tmavší!) 4. Koupeny černé tapece dveří 5. Nová řadící páka do stylu ke koberečkům Iron cross 6. Nové osvětlení pod nohama vpředu i vzadu 7. Nové osvětlení kufru 8. Plovoucí podlaha v kufrovém prostoru 9. Nová hudba od JBL 10. Vzpěry kapoty (na cestě) 11. DVD s obrazovkou 12. Nové leštěné koncovky tdi 13. Kola z audi S-line 14. Začínající čalounění do modrého vzoru kostky Fotky z úprav v zimním období: 1.dutý výfuk s koncovkama 2.Vyčištění a zaslepení EGR ventilu 3. Zatmavený rámeček v předních světlech 6. Nové osvětlení pod nohama vpředu i vzadu 7. Nové osvětlení kufru 8. Plovoucí podlaha v kufrovém prostoru 9. Nová hudba od JBL 12. Nové leštěné koncovky tdi 13. Kola z audi S-line 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 sub to chce předělat do dřevodekoru, kůže, nebo nevím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Luxus co ti říkají pčr na tu folii na světlech?? mě se to líbí ,ale s autem jezdí převážně manželka tak to nebudu dělat ona se s policisty nechce dohadovat. Kola budou pěkný tím nic neskazíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 tommasAHC: ten možná potáhnu tou látkou, kterou budu čalounit interiér tedka Dodo36:PČR mi zatím nic nečekla a to jezdím i na US svícení (svítím jen blinkry) a tak je vidět, že ty světla jsou tmavé a v pohodě Kola se povedli, jsem také překvapení že jsou pěkný a v reálu jsou parádní ale v létě chci sehnat pokud budou peníze jiné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Prosím a co máš v blinkrech ??? dvouvláknovou patici a žárovku ??? foto prosím. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Zdravím pane :) Máš t ovážně moc pěkný, pěkně snížený, celkově ti to parádně ladí. Nejspíš jsi na Jihočeský univerzitě co? :) Co tu studuješ? :) Jinak bych tě moc rád viděl. Ve škole jsem každej den, tak se můžem někdy někde sejít :) Rád bych ti to omrknul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Nene je to koupený odpor a je tam jednoduchá žárovka jako u všech klasických octávek, nic jsem neměni jen jsme pouze toto propojil na parkovačky ve světlech s blinkrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Foto a návod sem šup šup. To musím vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Eliapes: Děkuji, nene studuju už 3 rokem na VŠTĚ na okružní, takže na škole se určo nepotkáme ale něco se dohodnout může :)....ještě tu z CB byl někdo, kdo chtěl se sejít ale nepamatuju si už kdo to byl :/ Dodo36: To jsou ty odpory propojené s těmi světli a blinkry ale návod barev na zapojení jsem musel sám zjistit kam který připojit a to přesně tedka netuším. Takto svítím ve dne a lehce za šera, podle okolností abych byl vidět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 ok děkuji tak jsem objednal dvouvláknovou patici a dvouvláknovou žárovku pro us svícení. hold jdu cestou menšího odporu , mně elektrika moc nejde. Díky za fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 to je dobrej nápad, jenom natáhneš plusko od parkovačky a tradááá :) jenom aby patice šla nacpat do blinkru :) jinak jeno udělal si slušnej pokrok, musí se nechat :) jsem zvědavej na léto a doufám že se potkáme někde na srazu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Dodo36: také jsem to tak chtěl řešit ale pak jsem si řekl, že to musí jít i jen propojením kabelů. Našel jsem toto udělalo se to a svítí i normální blinkrová žárovka, sice na 5W jako parkovačka ale jakmile hodíš blinkr tak bliká na 21W, takže pohodička :) Trixx: Děkuji, já v to také doufám, že se potkáme na nějakém sraze, musíte mi vždy s Domem dát vědět kam se chystáte a já budu též psát kam jedu. S domem jsem se tedka i dost potkával, jak jezdí do Litoměřic, tak už jen tebe at jsme kompletní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 luxus Octa :) ty tmavé světla vypadají božsky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Košin: Mockrát děkuji :) já jsem na tmavé světla apod ujetý :D Tak a rozhodnul jsem se, že začnu leštit i kola potom co dočalouním auto :D + neco pro pobavení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ty světla jsou super! Taky jsem chtěl, jen se toho porad trochu bojim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Já to odkládal od té doby co jsem si ty světla koupil....též jsem se toho bál a když jsem to ten den dělal, tak jsem věděl proč se mi do toho nechtělo...pořád nahříval a nešli povolit, tak jsem musel trochu využít hrubou sílu a po 2,5h jsem rozebral první....když jsem věděl jak na to, tak druhé bylo na 10 min :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Můžu se tě zeptat na postup těch světel ? :D jestli jsem to dělal stejně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Parádní úpravy! Mužu se jen zeptat jak si rozlepil ty světla? Trouba, nebo horkovzduška? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Moc pěkné úpravy, jedeš jak drak A kola audi budou slušet! B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Mára..00 + Hanyzzz: Ty světla jsem rozlepoval horkovzduškou....dal jsem pouze 2 stupeň, abych je nijak neuplekl a nepoškodil a nahříval jsou pouze plast né to čiré sklo(plast) - měl jsem na nich folii a aby se nezničili. Nejdříve jsem malým plochým šroubovákem odlepoval od sebe s vyndaval kus lepidla a když to je udělané po celém obvodu, tak jsem vzal větší a nahřál místo a hrubší silou jsem ho dostal až dovnitř a pomalu odtrhával od sebe. Nejlepší je si dát do svěráku horkovzdušku a jen ten obovd nahřívat a pokoušet se to odtrhnou tím šroubovákem, nebo lepší je to ve dvou. Jeden nahřívá a druhý rozlepuje :) Hynek: Děkuji snažím se dostat octávu zase o něco dál....ale potřebovala by celolak a pořádný leštěný kola :)...to ta tvá je tady TOP ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 No to sem vědět nepotřeboval ale budiž :D jak si postupoval s nástřikem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Ale prd TOP, je to furt jen sériovka s pár vylepšeníma ;) Mluvíš o leštěných kolech, tak dej vyleštit ty svoje audi kola, tenhle model vypadá suprově po leštění a navíc kdyby jsi dal vyleštit jen čelní plochy + nějakou barvu do vnitřku kol, to by bylo echtovní B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Mára..00: Očistil povrch jarovou vodou...nahodil plnič s naleptávačem, lehce obrousil a dal na to černý lesklý lak :) Hynek: Mám to v plánu ale přemýšlím, že to zkusím vyleštit sám. Zkusím to samozdřejmě na rezervě nejdříve tu mám od základu také hliníkovou, tak aby se do toho dostal :). U mě je to také obyčejná série s decent vychytávkama :)...ikdyž u mě auto představovalo kompletní přestavbu z předfaceliftu na facelift....byla to makačka...komplet předělaní předku i zadku....nikdy jsem nedělal nic takového, dělat na autech se učím na svém a baví mě to....pro mě toto je koníček :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Super stejnej postup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Mára..00:takže by neměl být v ničem problém, máš udělané stejně jen trocha udělanej jinej desing :) ale nevypadá to špatně...já na měl k tomu i ty černé-čiré blinkry :) Na prodej: :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16876 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16875 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wigorodeo Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 octavie suprvá moc se mi libí supr snížení :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Děkuji mockrát :) ještě musím vyřešit něco málo s kufrovými dveřmi a už mám i nový nápady jak to dále oživit. Snížení není pro mě dostačující, chtěl bych přes min. 1,5cm ještě níž než jsem býval, tak uvidíme jak to půjde ;) prostě pořádný LOW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Tak koncem týdne bude nový zesilovač :) konečně, ten co jsem měl na opravě pořád neopravili, tak jsem si ho vzal domu a až budou prachy, tak ho opravíme a prodám asi. Už si chci užívat hudbu a tak pořídím novej a ještě větší mrdu :) Infinity Kappa One Základní parametry: počet kanálů: 1 energetická třída: D kmitočtový rozsah: 20 - 320000 Hz odstup signál/šum: 85 dB Výkon: výkon rms 4Ω: 1 x 500 W výkon rms 2Ω: 1 x 800 W Rozměry: délka: 329 mm šířka: 179 mm výška: 44 mm Ostatní parametry: THD harmonické zkreslení: 0.05 % http://www.prohifi.cz/zesilovace-do-auta/infinity-kappa-one 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Slušnej kousek "železa" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Děkuji, jsou to špičkové zesilovače nejvyšší třídy a kavlita je na hudbě potřeba, tak už to jen sladit a hrát :) už se na to těším až to do konce týdne bude hrát. Zase si mohu odškrtnou další věc ze seznamu na rok 2013 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.