Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Tedka bohužel ještě nepřijedu na kolech....a octáva ještě vůbec nepojede do ČB zůstává doma a jede zase kámoš C3 :) a kola nejsou dodělané...ještě se budou brousit, upravovat, lakovat...pokličky potahovat folií atd.

ano je to s tím podélným žebrováním...je to přesně tahle co jsem měl....

post-19884-0-39554900-1364250070_thumb.jpgpost-19884-0-97878400-1364250107_thumb.jpgpost-19884-0-27982900-1364250088_thumb.jpg

přemýšlím, že když jsem jí zase sehnal, tak bych si jí nechal...ale možná jí prodám, když už jednu sezonu na autě byla....:)

Odkaz ke komentáři

tak hodně štěstí a udělej to hlavně pořádně a neodflákni to jako minule. A bude to TOP :)

musíš si tu barvu hodně rozředit :) ten pomeranč co tam máš se udělal s toho že si málo rozředil barvu ta barva má být skoro jak voda (skoro) a po tenkých rovnoměrných vestvách ty si to tam měl najednou moc :)a hlavně si to zbruš do roviny 800 smirkem pod vodou

Odkaz ke komentáři

já se ale o kolech nebavil :) a napsal jsem mu jak to dělám já a stímhle mám dost zkušeností hele ;) a když ty máš názor jiný tak mi ho prosím necpi :) kdyby si napsal že ty to děláš takhle tak to příjmu ale aby si mě poučoval atd... to nepotřebuju :) ;)

A jinak mi je jedno jak to jéňa udělá, je to jeho auto, já mu jenom napsal jak bych to udělal já, třeba by mu to k něčemu byla moje rada ;)

Odkaz ke komentáři

Jak mi vše vysvětlí, tak ti to pak napíšu do SZ třeba :)...není prý na tom nic pracného a je to práce na hodinku :)....takže až to budu mít, tak řeknu jaké mám pocity apod a jak se to udělalo a funguje ;)

Také se mi to právě líbí, takže 1:0 pro mlhovky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...