Spooky1 Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 (upraveno) Tak doufam,ze v nedeli dorazis do CB driv a das s nami srazik uz na kolech :D PS: Co za tu masku?To je ta s vodorovnymi zebry? Upraveno Březen 25, 2013 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Tedka bohužel ještě nepřijedu na kolech....a octáva ještě vůbec nepojede do ČB zůstává doma a jede zase kámoš C3 :) a kola nejsou dodělané...ještě se budou brousit, upravovat, lakovat...pokličky potahovat folií atd. ano je to s tím podélným žebrováním...je to přesně tahle co jsem měl.... přemýšlím, že když jsem jí zase sehnal, tak bych si jí nechal...ale možná jí prodám, když už jednu sezonu na autě byla....:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 mě se nepáčí ta maska prodej jí a nech origo se znakem tak je to nej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Byl jsme na founu a nebyl jsme si jistej zda je to tahle... ;-) No dyžtak se někdy domluvíme, když by jsi neměl jiného kupce, aby jsi ji vzal s sebou do ČB a já bych ji zkusil a uvidíme ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Ještě jsem jí na net nedával :) takže uvidíme ale sobě jí na auto dávat nebudu...hodím jí do nového laku a prodám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Ještě jsem jí na net nedával :) takže uvidíme ale sobě jí na auto dávat nebudu...hodím jí do nového laku a prodám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Tak maska dnes prodaná, pneu jsou již doma a už se jen soustředit na lak ;) a výšku auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 co budeš dělat s lakem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Lakovat kola, spodek kapoty apod....a hlavně se musí opravit ty nárazníky...oba! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 tak hodně štěstí a udělej to hlavně pořádně a neodflákni to jako minule. A bude to TOP :) musíš si tu barvu hodně rozředit :) ten pomeranč co tam máš se udělal s toho že si málo rozředil barvu ta barva má být skoro jak voda (skoro) a po tenkých rovnoměrných vestvách ty si to tam měl najednou moc :)a hlavně si to zbruš do roviny 800 smirkem pod vodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Jojo budu si dávat větší pozor ;) tedka jsem akorád dobrousil jedno kolo na léto :D vnitřek na lak...zapoměl jsem jaká je to děsná sranda to broušení :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 proč 800 pod vodou ? Já nechápu proč každej někomu cpe aby to dělal pod vodou.. ;) Pod vodou bych bral leda ty kola,a to leda s 1600stovkou,a nárazníky ??? to stačí bohatě 400.. :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 400 je celku hrubé a plničem to brát asi nebude a 800 pod vodou víš proč pod vodou ? :) aby si ten smirk omyl od toho vybroušeného sajrajtu víš ? a brousilo ti to dál :D a nebude msuet dávat plnič když to veme osmikile ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Nemusíš mě poučovat o broušení plniče,a už vůbec ne o broušení kol,v boru sem víc jak 3roky,a to cos napsal mi přijde zbytečnost.. A eště,kola bez plniče ??? to nejni rozumný :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Jinak upřesním, jak na kola, tak na nárazníky plnič příjde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 já se ale o kolech nebavil :) a napsal jsem mu jak to dělám já a stímhle mám dost zkušeností hele ;) a když ty máš názor jiný tak mi ho prosím necpi :) kdyby si napsal že ty to děláš takhle tak to příjmu ale aby si mě poučoval atd... to nepotřebuju :) ;) A jinak mi je jedno jak to jéňa udělá, je to jeho auto, já mu jenom napsal jak bych to udělal já, třeba by mu to k něčemu byla moje rada ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Jinak upřesním, jak na kola, tak na nárazníky plnič příjde ;) jedině dobře. :) A co se týče tebe gombi tak v tvym předešlim příspěvku jsi značně naznačil že můj příšpěk je směšný,tak jsem musel reagovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Možná jo :) ale začal sis tak já se ozval taky ;) mám svůj názor a zkušenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Nebudem to už pitvat,každej sme hold od jinud ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 jo to bude rozumné každej si povede to svoje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Tak lakování oranžovéé barvy je dohodnuté ;) a ve čtvrtek již dohodnut tzv. evry mod s členem Gombi ;), tak už se těším až to bude hotové a projedu se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 O co jde? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Jde o zvýšení výkonu o 20 koní reguluješ si zdvih jehly vstřiku a tím, že dává víc nafty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ještě mám takovou maličkost, chci se zeptat na váš názor na mlhovky z OII? Prošli by kompletním zatmavením, takže by nebyli pěst na oko....co by jste na to říkali?....a neválí se doma někomu kryt na baterku za nějakej pěknej peníz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Hlavně to ne, viděl sem to jednou a byla to hrůza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Já jsem to viděl několikrát a právě hrůza ale když se přes ně dá folie + se zatmaví tak to nemusí vypadat tak hrozně mrkej omlouvám se za kvalitu fotky a znečištěné auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 A osvětlíš mmi to pak až to budeš mít hotový? co to obnaší, atd? :) Jinak ty mlhovky se mi celkem líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Jak mi vše vysvětlí, tak ti to pak napíšu do SZ třeba :)...není prý na tom nic pracného a je to práce na hodinku :)....takže až to budu mít, tak řeknu jaké mám pocity apod a jak se to udělalo a funguje ;) Také se mi to právě líbí, takže 1:0 pro mlhovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 příjde mi to zajímavé, ale někde jsem myslím četl, že ta mlhovka vadí cooleru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Vid je to takové jiné zase. Také mě to napadlo co coller dole, zda mu to nebude vadit a nebo tam dát trubku ještě s přívodem vzduchu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.