Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Eli: Eli: Jen některé si dělám sám, tedka si jdu vytvářet další na boky a na přední sklo :)

Spooky1:Spooky1: fakt? já si tě nikde nevšimnul :( to je škoda.....děkuji :)...ale ještě by to snešlo min 2,5cm dolu :D :lol:

peakt:peakt: je na tom hodně odvedené práce ale ještě pořád dost čeká a není dokončeno :)...ale děkuji mockrát, pochaly si velmi váží vždy ;) :palec:

Odkaz ke komentáři

Eli: není to nijak nákladný. Já za pár samolepek asi 6-7 jsem dal 300,- což si myslím, že v tomhle rozměru je paráda. Jinak když si to děláš sám, tak je to méně. Já si třeba ted koupil 1,5mx45cm folii a dával jsem za ní asi 110,- a z ní budu tvořit další samolepky...už teda jen na boky zadních skel a do předu něco vtipného :)

Spooky1:Spooky1: aha, proto jsem si tě asi nevšimnul a měl jsi mávat nebo tak :D.....tak snad brzy pokecáme a stukneme se :)....a děkuji

Odkaz ke komentáři

Eli: není to nijak nákladný. Já za pár samolepek asi 6-7 jsem dal 300,- což si myslím, že v tomhle rozměru je paráda. Jinak když si to děláš sám, tak je to méně. Já si třeba ted koupil 1,5mx45cm folii a dával jsem za ní asi 110,- a z ní budu tvořit další samolepky...už teda jen na boky zadních skel a do předu něco vtipného :)

Spooky1:Spooky1: aha, proto jsem si tě asi nevšimnul a měl jsi mávat nebo tak :D.....tak snad brzy pokecáme a stukneme se :)....a děkuji

Hanz: Spookyho by sis měl všimnout i kdyby šel pěšky,natož když jede na kole.. :P :P :P :P :P :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak jste mě nabudili a dneska po posilce jsem si ještě vyřezal samolepky na boky a čelní sklo....zase bude o něco jedinečnější octa :D

Samolepky na boky zadních skel, kdažná na jednu stranu :)

post-19884-0-82327300-1367521606_thumb.jpgpost-19884-0-52437700-1367521610_thumb.jpg

Samolepka na čelní sklo :rolleyes: doufám, že 35 cm bude dostatečných na délku :D

post-19884-0-28253100-1367521613_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...