Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

No já dnes byl u lakýry co mi dělá na autě, bude dělat kliky, zrdcátka, zadní nárazník, páty dveře, tudiž si mužeme říct že auto bude z 50% nově lakované(nejdražší barvou co snad mužu mít a za 4dl jsem dal 1800,- a su zvědavej kdo mi to projede klíčem) a já se o něj starám co to jen jde(už teďka mám z detailingu jen přípravky na lak v hodnotě 4 litru), jsem zvědav co kdy kdo provede někdo něco mě...

Odkaz ke komentáři

Tak dneska díky gombimu přizvenutý motor o 1cm :P ale bohužel mlátím poloosou o nosník, tak se bude muset řezat.

A pro kluky co říkali, že se jednou někde zaseknu, tak už to přišlo wallbash.gif frézujou silnici v křešicích za litoměřicemi a dolu jsem se dostal ale nahoru až na potřetí :D a asi tu část budou muset přeasfaltovat :D

Odkaz ke komentáři

DanTe: jo už jsem si zvyknul. Ale tohle je poprvé co jsem se zasekl a nějak zničil něco na plechu.

Dakie: Nijak to auto neničím, ničí se jen ten plech, který je na toto koupený aby dostával rány a chránil mi auto :) kdyby by to byla topovka octávka, tak bych to takhle nízko neměl ale je to starý kus plechu rolleyes.gif

jirka3: každej má svůj názor :) mě se to takto líbí a ještě to je vysoké, budu to ještě stáčet níž to auto lol.gif

Odkaz ke komentáři

Hezky :D ale takto to u mě nikdy nebude, to zase se má octa dobře u mě a takhle netrpí :D Jinak dneska úspěšně nafocené auto do časopisu a pán byl spokojený a velmi se mu octáva líbila :D nejvíce ho dostalo škrtání plechu o silnici lol.gif to říkal, že je naprosto špičkové a že to u sníženého auta má být :D + nejoriginálnější místo na focení auta jsem měl lol.gif že vždy fotí nudná místa a já jsem měl rovnou za autem staré vojáky :prcprc.gif

Zde nafocené fotky telefonem po focení, kdy auto bylo umyto alespoň šampónem, vyleštění se již nestíhalo wallbash.gif+

post-19884-0-93939600-1373733824_thumb.jpgpost-19884-0-31355600-1373733877_thumb.jpgpost-19884-0-27824200-1373733922_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Konny: šampon na auto používám od Sheronu, stojí cca 150,- a mám i leštěnku na kasly a nemohu si obojí vynachválit :)

sm0g: tak je to staré auto, i když už vypadá k světu ale já bych nejradši pořídil něco co bude mít top lak apod :D

cerrtinka: jsem hold prd snížený :D já to říkám pořád rolleyes.gif

surfman: jedna fotka je v Terezíně (tam se fotili i fotky do časopisu) a ostatní jsou přímo u baráku :D...nestíhal jsem fotit lol.gif

Odkaz ke komentáři

Ale prd, tak teda já mám novej lak na části auta :D A kde není tak tam pujde lesklá černá folie, jako třeba střecha a sloupky u dveří, ochranné lišty :D Tobě dělá auto snížení, kola a né lak :D , mě snad bude hudba :) (plato na zakázku bude v sobotu) :D

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Konny mě to dělá i šampon od Dodo juice a taky máme tvrdou vodu :) vadí mi to i při posraným koupání, tvrdá voda je svinstvo :D

Gombi, ale to Já taky když vemu jelenicí tak ani bílej flíček, ale když to vemu jen vodou tak zustane, naštěstí je ta jelenica :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

sm0g: takže šamponem to není a dělá to opravdu asi ta voda..., proto octu koupu jen když je to nutné, protože je mi potom jasný, že budu muset lak vyleštit a to je hrozná dřina :D . Jinak tu jelenici máš pravou? Já mám umělou (nebo co to je, koupil jsem to kdysi v Hypernově) a je úplně na prd, protože to vodu moc nestírá :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...