sm0g Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 No já dnes byl u lakýry co mi dělá na autě, bude dělat kliky, zrdcátka, zadní nárazník, páty dveře, tudiž si mužeme říct že auto bude z 50% nově lakované(nejdražší barvou co snad mužu mít a za 4dl jsem dal 1800,- a su zvědavej kdo mi to projede klíčem) a já se o něj starám co to jen jde(už teďka mám z detailingu jen přípravky na lak v hodnotě 4 litru), jsem zvědav co kdy kdo provede někdo něco mě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Doufej že nikdo nic, tedka s kámošem scháníme garáže a našli jsme dvojgaráž za 1000 na měsíc a asi do toho půjdu a schovám tam jak octu, tak druhé auto co příjde :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 to je dobré dvojgaráž za tisíc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Tak dneska díky gombimu přizvenutý motor o 1cm :P ale bohužel mlátím poloosou o nosník, tak se bude muset řezat. A pro kluky co říkali, že se jednou někde zaseknu, tak už to přišlo frézujou silnici v křešicích za litoměřicemi a dolu jsem se dostal ale nahoru až na potřetí :D a asi tu část budou muset přeasfaltovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Heh, tak to co jsem psal se vyplnilo a ani jsem nečekal, že tak rychle , páni silničáři asi celkem hleděli že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Tak prvni zarez na pazbe tak to ma bytB-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Přesně, tak dalo se čekat, že jednou mi to nevýjde, zítra nafotím škody na plechu bohužel mě to přestává bavit pořád řešit nějaké starosti, zvednutím motoru mi zašla poloosa mlátit o nosník, tak musím řezat snad už potom od toho bude klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 (upraveno) Když tě to nebaví tak to zvedni nahoru a máš klid :D Narvem auta hudbou a budem jezdit DB Drag :D Upraveno Červenec 11, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 Když to by se mi zase ta octávka nelíbila :D a nebylo by to ono Nějaké fota z nudy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 husté foto :) zítra vše pořeíme nebojte sa pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 sak co, ja si predstavuju jen uz cerny doplnky, okna zatmaveny a poradna zastavka v kufru :D na zadni okno nejake ty nalepky a snad se mi podari toho dosahnout a vyhrat aspon 3. misto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Gombi: já vím, že se to dá do kupy ale už bych rád aby to bylo hotové (řízlé, stočené) a mohli jsme dělat nové sm0g: Já si postavil auto na srazy v uvozovkách a nebyl jsem ani na jednom Splněná jedna část z mnoha :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Tak zde foto škody ze zaseknutí na frézování silnice :( takto to dopadlo ( 3 z 5) zůstali, jeden takto pomuchlaný a jeden ztracený takto dopadly držáky po sklepání, aby se tam dostala gola a mohl plech se poupravit takto nově vyřešený držák plechu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Tak co mi na to kluci povíte :D...ještě vyřešit to děsný mlácení poloosy o nosník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Jooo low rider ten těžkej život má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Takhle si ničit auto.. Kdybys to měl jako víkendovku, tak ten low pochopím, ale u auta na denní ježdění je to nesmysl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Uprimne? Mne se to fakt nelibi, prijde mi to uz moc. Ale hlavni je, ze majitel je spokojenej;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 DanTe: jo už jsem si zvyknul. Ale tohle je poprvé co jsem se zasekl a nějak zničil něco na plechu. Dakie: Nijak to auto neničím, ničí se jen ten plech, který je na toto koupený aby dostával rány a chránil mi auto :) kdyby by to byla topovka octávka, tak bych to takhle nízko neměl ale je to starý kus plechu jirka3: každej má svůj názor :) mě se to takto líbí a ještě to je vysoké, budu to ještě stáčet níž to auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 dokud to není takto tak je to pořád houby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Hezky :D ale takto to u mě nikdy nebude, to zase se má octa dobře u mě a takhle netrpí :D Jinak dneska úspěšně nafocené auto do časopisu a pán byl spokojený a velmi se mu octáva líbila :D nejvíce ho dostalo škrtání plechu o silnici to říkal, že je naprosto špičkové a že to u sníženého auta má být :D + nejoriginálnější místo na focení auta jsem měl že vždy fotí nudná místa a já jsem měl rovnou za autem staré vojáky : Zde nafocené fotky telefonem po focení, kdy auto bylo umyto alespoň šampónem, vyleštění se již nestíhalo + 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Krása , jinak co používáš za šampon a čím to potom rozlešťuješ, že se ti to tak krásně leskne jen po umytí? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Jestly tomuhle říkáš starej plech, tak ti to pochčiju :D Je krásná, to že máme auta 15 let starý protože nějaký uplně nový plánuje třeba až na rodinu neřeším :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 dokud to není takto tak je to pořád houby :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 pěkný, pěkný kde je to focený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Konny: šampon na auto používám od Sheronu, stojí cca 150,- a mám i leštěnku na kasly a nemohu si obojí vynachválit :) sm0g: tak je to staré auto, i když už vypadá k světu ale já bych nejradši pořídil něco co bude mít top lak apod :D cerrtinka: jsem hold prd snížený :D já to říkám pořád surfman: jedna fotka je v Terezíně (tam se fotili i fotky do časopisu) a ostatní jsou přímo u baráku :D...nestíhal jsem fotit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 (upraveno) Ale prd, tak teda já mám novej lak na části auta :D A kde není tak tam pujde lesklá černá folie, jako třeba střecha a sloupky u dveří, ochranné lišty :D Tobě dělá auto snížení, kola a né lak :D , mě snad bude hudba :) (plato na zakázku bude v sobotu) :D Upraveno Červenec 14, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Taky jsem používal šampon od Sheronu (už mi došel), ale po umytí mám auto celý flekatý. Podle mě je to ale vodou (máme hodně tvrdou), protože šampon vždy dobře spláchnu a i když vodu otřu, tak je lak stejně flekatej, leštění ale pomůže... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 no njá třeba auto po umytí ještě suším ručníkem na laky a jelenicí a je to ok :) a používám šampon od maguiarsu a pohoda :)auto leštím jinak tak jednou za měsíc to mám leštěnku od sonaxu přímo na modré laky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 (upraveno) Konny mě to dělá i šampon od Dodo juice a taky máme tvrdou vodu :) vadí mi to i při posraným koupání, tvrdá voda je svinstvo :D Gombi, ale to Já taky když vemu jelenicí tak ani bílej flíček, ale když to vemu jen vodou tak zustane, naštěstí je ta jelenica :) Upraveno Červenec 14, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 sm0g: takže šamponem to není a dělá to opravdu asi ta voda..., proto octu koupu jen když je to nutné, protože je mi potom jasný, že budu muset lak vyleštit a to je hrozná dřina :D . Jinak tu jelenici máš pravou? Já mám umělou (nebo co to je, koupil jsem to kdysi v Hypernově) a je úplně na prd, protože to vodu moc nestírá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.