Hans26 Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Konny: tak to může být vodou, já když to umeju šamponem a včas vodou, jako tedka a pak utřu hadříkami s mikrovláknem, tak mi to nic nenechá. Ale auto musí být ve stíhu a ideální počasí na to :) sm0g: mě to právě dělá toto, ten desing vozu, uvnitř to je hudba a interiér jako takový....rád bych měl dobrý lak ale jezdí to každý den a tak na to kašlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Určitě to bude tou vodou, mám nakoupený i velký utěrky z mikrovlákna, se kterýma jsem to jednou zkusil, ale nebylo to ono, ale pravda že jsem neměl setřenou vodu. Příště zkusím setřít vodu a vzít to těma utěrkama, třeba to bude dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 a hlavně ve stínu to musíš mejt :) jinak když to bdueš mejt na slunci tak to udělá ty fleky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 (upraveno) S tím stínem je to jak kdy, auto umývám za domem na východní straně, tak tam je stín až během odpoledne, ale díky za radu, budu na to myslet Jak tak vidím, tak už jen samotné mytí je celkem věda Upraveno Červenec 14, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 To fakt ve stínu? :D Já to dělám furt na slunci :D Jéhehehe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 no ve stínu. Ono mytí auta je docela věda :D trvalo mi tak rok než jsem přišel na to jak pořádně mýt auto... :D projžděl jsem instruktážní videa atd... třeba je dobré když máš novej lak mejt auto stylem mít kýbl se samponem a jeste jeden kýbl s čistou vodou a houbu před každým namočením do kýble se samponem opláchnout v tý čistý vodě :D aby se smyla nečistota s houby a neplavala v tom samponu a pak ruzne jelenice atd... a pak i po nějakých intervalech vyleštit lak leštěnkou já to tím sonaxem leštím jednou za měsíc a i voskuju a pohodička :) lak mam chráněný a bez povrchových skrábatinek :D :) za sampony na auto utratím víc jak za svoje na sebe :D jenom sampon od toho meguiarsu mě stál 500 :D ale je špičkovej... Potom mám třeba i takovej rozprašovač (leštěnka) kterým po umytí auto stříkám postupne na lak a hadříkem s mikro to jemně vmasírovávám do laku a vyleštujese to :) to je taky dobrá věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 No jak tak Gombi vidím, tak je to fakt věda, to já dělám asi všechno špatně :D , co ale zkusím při dalším mytí, že octu umýju ve stínu a zkusím ten druhý kýbl s čistou vodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 hele základ je stín dobrej šampon a pak dobrej hadrik co saje vodu :) a myslím si že to bdue bez problému :) jo a ještě je dobré tím hadříkem co to budeš sušit tak je dobré aby byl vlhký :)potom to lépe saje a nedřeš ten lak tolik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Metoda 2 kýblů je vhodná pro všechny laky, nejen pro nová auta :) A mytí auta ve stínu je taky logický, aby šampón nezasychal a pak i voda po oplachu, protože pak ti to na laku zanechá stopy a blbě se to rozlešťuje.. Ale už jsem to tu psal, je tu na mytí speciální téma, takže prosím probírejte to tam, pak je to tu u každého v topicu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Přesně jak popisuje gombi, také mám 2 kyblíky u baráku a jsem rozhodně ve stínu :) Mimochodem jsem včera odeslal vše potřebné na sestavení článku, takže výčet úprav na autě + otázky co mi šéf redaktor časáku zaslal :) Jinak jedna novinka, která příjde do mlhovek :) nevíte někdo zda jdou xenony H7 napojit na H3 a jak? A jeden nový mazlíček, kterého jsem si ochočil při práci a rovnou mu dal jméno Arnoštek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Koukám, že se odpovědi na mojí otázku jenom hrnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 H3ka je uplne jinak delana mas pristup do mlhovky takovy zarohackej, myslim ze by si udelal lip kdyby si koupil novou h3 sadu, predokladam ze davas asi 3000k? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Neřeš to trochu nužkama ostříhej tu plastovou patici do tvaru H3 a bude 5ešil jsem to taky tak , zbytková sada xen. tak co ,šupa je to hotový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Luigy: Jde mi o to, že jí mám zadarmo a tak proč to tam nedat. vím že patice jsou jiné ale to jde vždycky nějak vyřešit :) a mám 6000K Dodo36: Tak tak, zbytkové xenony a proto je tam chci dát, udělám to jak tvrdíš, mockrát děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Už se porozhlížím po nových výbojkách, jelikož tyto co jsem dostal byli v háji a nějaké foto mého pracanta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Zajímalo by mě kdy pán pracant se sebere a přijede za mnou do dílny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Gombi: není kdy, jak jsem pořád v práci a nebo oběhávám praxi, snad zítra bych přijel :) A asi takto, zkouším to, poněvadž jsem si našel jednu velmi pěknou Boru v combiku Prodej ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Vymenit peknou oktu za hnusnou Boru? No delas si doufam prdel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Musím souhlasit se Spookym, vždyť je Bora hnusná jako prdel a ty za ni chceš vyměnit octu? Jsi spadl z višně ne???? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Bora už zmizela, tak zatím inzerát nechám ale octa zůstane ;)....upřímně mě se bora hrozně líbí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 promin ale za 95 tis to nemužeš prodat... to je nesmysl... za ty prachy máš novější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Ale prodal, to si piš, už tedka mi psali 2 zájemci a jeden mi dával i kontakt a ptal se na adresu, že by o víkend přijel zda bych mohl a rovnou si jí odvezl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 nevěřím.. a hlavně to ještě neviděli na živo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Tak nevěř mě to je jedno, o laku jsem mu napsal, že by chtěli nárazníky udělat nově apod. Psal, že mu tohle nevadí něco se opraví a ostatní je ok, jelikož je to starý auto. Stejně jí nemohu prodat, jelikož ten mamlas stáhnul inzerát s tou borou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 ser na boru... nech si oktu čím si pomužeš že si koupíš boru... okta je lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Tak tak...Nicim si nepomuzes a Bora v kombiku je fakt divna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VFSQqx-5O7M&feature=youtu.be Tady je něco z jízdy do práce (z kokpitu :D) a trocha toho škrtnutí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Tvl s tím bych nemohl jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 máš jezdit krokem když máš břicho dole :D chudák auto ty jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Blááázéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééén :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.