Spooky1 Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Nasere to chlape hodne.Ale na druhou stranu si myslim ze zrovna tohle by se stalo komukoliv kdo by na tom miste stal misto tebe.Ze tohle nebylo zrovinka umyslny... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Kdybys neměl lakovaný lišty, tak ten ťukanec vůbec nepoznáš. Každá věc na autě k něčemu slouží. K čemu jsou ochranné lišty už teď víš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Kdybys neměl lakovaný lišty, tak ten ťukanec vůbec nepoznáš. Každá věc na autě k něčemu slouží. K čemu jsou ochranné lišty už teď víš. No tak to je fakt skvělá rada, lišty na autě jsou proto, aby tě lidi nabourali a ani nedali číslo za stěrač? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Zase na druhou stranu nemůžeš být tak naivní, že tam to číslo někdo skutečně nechá...jsme v ČR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Hynku je jedno kde jsi, me nabourali auto v Nemecku a najivne jsem cekal, ze tam cislo bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Nejlepší je použít PlastiDip na lišty! A proč? Když tě někdo ťukne neoloupe se to a když by náhodou jo tak to místěčko zastříkáš znova. Vypadá to uplně stejně jak nalakovaný, akorát je z toho taková guma.. :) Já se těším že si je tím nastříkám, nějakej plnič a lak mužu víte co... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Kdybys neměl lakovaný lišty, tak ten ťukanec vůbec nepoznáš. Každá věc na autě k něčemu slouží. K čemu jsou ochranné lišty už teď víš. Souhlas.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 (upraveno) Hybli: Kdyby to byl někdo stejně "postiženej" jako jsme na klubu, tak věřím, že tam ten lístek nechá. Normální člověk, kterých je většina, vidí jen drobnej škrábanec. sm0g: přesně tak, v pondělí budu stříkat masku a zrcátka Upraveno Červenec 26, 2013 uživatelem Lumen1.8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobby Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Přemýšlení některých lidí opravdu nepochopíš... Já osobně byl svědkem když u nás před panelákem odjížděl chlap který tam jezdil jen na návštěvy s favoritem. Couval k jinému autu aby vyjel a koulí mu udělal díru do nárazníku a hned jak zapraskali plasty řadil za jedna aby byl co nejdřív pryč a nikdy se nepřiznal .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 PlastiDip ale nedělaj v černym klavíru. Jendo buď v klidu, já sice parkuju v garáži, ale lišty už mám sedřený vpředu i vzadu. Stačí zaparkovat na chvíli ve městě a je to vorvaný. Dneska se dementi netrefí ani mezi dvě čáry před obchoďákem a zaparkovat v řadě u chodníku zvládne tak 1 řidič ze 100. Nemůžeš chtít zázraky, když dneska už jsou jenom lidi neschopný, nebo jeden na druhýho sere, protože zrovna on je ředitel zeměkoule a tvoje auto je mu u prdele :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Lumen: Jenže ty o tom mluvíš tak, že to je Jéňi chyba. Kdyby tam stál sporťák, co tyhle ochraný lišty nemá, tak řekneš co? Jde o princip :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 To jen špatně vyznělo. Když mám lakovaný lišty, tak s tím počítám a pak se nerozčiluju. Ten člověk si toho nemusel ani všimnout. Každý nárazník, i u sporťáku bez lišt, drobný ťukanec vydrží. Jsou tak navrženy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 To jen de.il nevi, ze tlaci auto pred sebou :) Ne, Lumene nezlob se, ale to je jako bys mu napsal, ze kdyz vedle nekoho zaparkuje, tak musi pocitat s tim, ze dostane dverma. Asi sem dam fotku jak vypada sluzebni O2 FL po 4 letem parkovani v Praze. Ty narazniky ani lakovane listy na dverich tem dementum rozhodne nejsou uspusobene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Přesně tak jsem to myslel Marku. Je to smutný, ale je to tak. :( Někdo je u bchoďáku ohleduplnej a jinej to má na háku. Proto mám lišty stále na autě a jen s fólií. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Ono hlavně není jen ta lišta, dole je trefený nárazník, kde praskl lak také jak jsou senzory a rejhu nebo škrábanec co tam byl jsem už rozleštil, tohle budu bohužel muset zamaskovat jelikož ted na lak nemám Jinak co se týče toho, že lidi neumí parkovat, tak to je naprostá pravda ale není tohle první věc ani auto co mi lidi zničili...předchozí auta mi obcházeli klíčem, takže rozleštování už mám naučený. A s ten lísteček nebyl .. Sousedka říkala, že do mě nacouval a jak byl opřenej, tak mu to nešlo couvat a ten vůl prý přidal a posunul mi auto dál. Vylezl jen se chytnul za hlavu a rychle odjel nic víc prý ....asi jsem jeden z mála blbců co lidem nechávají lístečky a nebo rovnou kupuju nové SPZ, když jsem jí hodně pomuchlal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Nekterych komentaru se nestacim divit i kdyby na tom mel cokoliv, druhy to ma respektovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Naprosto s tebou Deko souhlasím ale v dnešní době nemají lidi k ničemu respekt bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 8.5 dáš v pohodě měl jsem na autě a pohoda.Ted čekám na 9.5 et 35 a to bude teprv mrda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 no 9.5 nevím na kombajna... já zkoušel 10 et 35 a lezli cca 2.3cm ven :/ na sedana to je něco jiného tam to dostaneš vpohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Tak dneska jsem s Gombim něco porobil a nejen na octě ale i jeho golfu :)....už nic nemlátí a nic nebouchá, jsem spokojený :D Nějaké měnší foto večír bude víc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 á tady se kuchal nosník asi co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 přesně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Tak slíbené foto :D....ano Lupino, šlo o nosník a když jsem byl v tom udělal jsem fotek více :) Umyl jsem kola i zevnitř, tak jsem pořídil pár fotek :D A ted k hlavní části. Takto vypadala poloosa před říznutím nosníku :D trochu obroušená a nějaké ty fotky dělání na nosníku ;) Když už jsem byl v tom podíval jsem se pod auto co dělá plech a našel jsem toto :D.....chvilka plazení a už je prodřenej :D A nakonec aby si plech neoddechl, tak se seřízlo uložení o půl centáku at jsme zase blíže k zemi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Pěkně, pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 origo plech je naprd.. kdybych ho měl já tak ho sedřu celej a má mtam jednu velkou díru :D chtělo by to něo jako mam já jeno 3mm tlustej a hlavně aby kopíroval nápravu s vanou atd... a ne vyboulenej :/ musíme pak něco vymyslet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Mám tu jedno horní uložení -20mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Dom: děkuji Gombi: ten origo plech je totálně na hovno ale jsem vysokej, tak je to zatím jedno že je tam :) Dodo36: kdyby to bylo oba dva, tak by to bylo lepší a to je seříznuté nebo z jiného vozu co pasuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Jéňo to víš že mám pár . Tak jestli ho chceš tak cinkni a v pátek je máš . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Tak moc to s nima nespěchá ale vzal bych si je od tebe, to je jasná věc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Červenec 31, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Stačí dat horní uložení z pola 6N+kovove misky a lehne ti to o 2 cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.