Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Lupino: není nejmenší problém, rád je zapůjčím kolegovi :)

surfman: Právě že by měli být ale nevím zda to kluci zařídili kvůli nám, tak je pro jistotu beru sebou, nikdy jsem je nepotřeboval a taky si myslím, že ten retardér zvládnu bez nich :D

Večer snad dodám fotku z jednoho vtípku co jsem si vyrobil na auto....původně to bylo lízátko :D

Odkaz ke komentáři

Tak foto bude bohužel až zítra. Dnes jsem se k tomu nedostal, zvednul jsem auto na heveru u kámoše na dílně, abych poupravil plech motoru. Zjistil jsem že jsou tam 2 nové prodřené dirky a 1 ze 2 co tam byla již dříve :D. Ta druhá původní není, jelikož je ubroušeno cca 3 na 5cm plechu v místě zadního středového držáku :lol: Jinak jsem zjistil, že mi již po 4 praskla manžeta na dlouhé poloose tedy na spolujezdcově straně :angry::angry::wallbash::wallbash::wallbash: už mě to začíná opravdu štvát toto :angry:

Odkaz ke komentáři

A čemu se divíš, když seš tak nízko? To bych ještě řekl, že manžety jsou OK, horší to bude s kloubama poloos, čepama.. :))))

Každej si tím musí projít, mě už to nebaví se takhle plazit.. Kdybych měl auto čistě na víkendy, tak bych se asi plazil, ale u auta na denní ježdění už ne :)

Odkaz ke komentáři

Nedivím se tomu ale jen to člověka nebaví. Ze začátku praskali jen ty stahovací pásky, 2x pak jsem začal měnit celé manžety a toto je 4 co mi praskla, takže mě čeká další výměna :wallbash: a musím přiznat, že snížené auto je pěkné ale někdy mě to přestává bavit, hlavně když jezdím každý den s tím autem a po prázdninách dálky do CB :rolleyes: klouby poloos nevím jak jsou na tom ale mám zvednutý motor o 1cm :)tak alespon netrpí jako předtím ač trpí pořád :lol: a čepy jsou zatím ok. Když už to bylo zednuté, tak se kontrolovali věechny věci na podvozku ale celkem se divím, že to drží. Jojo přesně chce to auto na víkend, je na prd jak s tím takto jezdím každý den :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Konny: po vzduchu ani tak moc netoužím :D ale na zimu mám přes kamaráda domluvený celolak, tak snad to finance dovolí :P

Jinak foto toho lízátka co jsem předělal a pověsil za tažné :) jen ty zrhovačky jsou děsný a tak to půjde zase dolu :D tak to berte prosím s rezervou :D

post-19884-0-72739000-1377452196_thumb.jpg

Kluci mám menší problém. Mám DVD Blaunkpunkt vdo auta, ve stropu LCDčko vyklápěcí a potřebuju zjisti jak napojit zvuk, poněvadž přes kabely do rádia, to stejnak nehraje a je tu ještě tato možnost z krabičky, jenže i tak mi to nehraje wallbash.gifjeden technický dotaz, kam by jste toto audio R a L zapojili.....Díky

post-19884-0-99012700-1377452336_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A má smůla trvá dál, dneska jsem byl na tepování sedaček ale bohužel přišli další vrásky na čele a můj odjezd na Žamberk začíná být s otazníkem wallbash.gifwallbash.gif bohužel nevydrželi držáky na plechu a tak mi ted plech leží prověšen na asfaltu a další chujoviny, takže zítra mám hodně co řešit wallbash.gifwallbash.gif

Odkaz ke komentáři

Lupino: s hlavou vím, ale i turbo blink.gif tak to je pěkně na pytel :( jako ted se rozjede taková lavina poruch ...hlavně at se to dá u tebe do kupy, já to musím za zítřek celé dát dohromady, jinak nejdu spát! lol.gif

Surfman: Děkuji za podporu. Je to na prd, když se něco podělá takhle chvilku před srazem. Budu se snažit to dát dohromady abych dorazil, těším se tam hlavně na to až poznám nové kamarády :)

Odkaz ke komentáři

Je totálně na prd. Ten tvůj vyrobený je best tohle je na prd a pořád ho předělávám. Jediná věc co mě nebaví, to že ho musím pořád kontrolovat jinak škrtání je best a mohl bych to dělat pořád :D...ale tenhle plech na to není. Budu muset to dát dohromady ale tentokrát je už vyvěšený a ohlý, tak to nebude tak lehké. Děkuji za podporu, měl jsem tak příšernou náladu ale ted se mi zlepšuje a doufám, že to vše stihnu :/

Odkaz ke komentáři

no já ten muj už vvychytal natolik že drží dokonale :) ale ze začátku to bylo taky peklo ted jsem udělal jeden novej držák jako tu trubičku a je to už pohodička :)zajed d zberny a kup tam 3mm tlustej plech a udělej ho podle toho co máš :) já to taky přece dělal podle tvého

Odkaz ke komentáři

Gombi: Vím, že tvůj je 100x lepší a je dobře, že je již vychytanej. Jojo na zimu budu asi také dělat novej plech at je v létě připravený lol.gif

A úspěšně hlásím, že octa je zase provozu schopná. Plech kompletně vyvařený, držáky nově udělané a plech jde ted s tvarem auta....nikde neškrtám, takové dosti divné mi to tedka příjde :D blink.gif bohužel nikde nebyla nová manžeta na poloosu, tak je jen doplněná o tu černou sr**ku :D....aj jsem poprvé používal prkénka, měla tam při vjezdu schod cca 7cm vysoký, tak nebylo jiné řešení angry.gif ..takže to znamená co???? Jedeme na ŽAMBERK :D pivo.gif

post-19884-0-36913700-1377798710_thumb.jpgpost-19884-0-59048600-1377798752_thumb.jpgpost-19884-0-18851600-1377798556_thumb.jpgpost-19884-0-43034000-1377798603_thumb.jpgpost-19884-0-57555700-1377798871_thumb.jpgpost-19884-0-00875200-1377798663_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...