Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Mesier90: Ahoj mám FK automotive a když jsme to u Gombiho měřili proto originálnímu podovzku s pružinami sachs, které jsou asi o 3cm výš než normálně, tak to bylo 130/150mm. Je to stočený na max ten podvozek ale pořád mám rezervy, jelikož mám helpry a zadní štělovací misky, takže níž to pořád jde :) ale to až příští rok pivo.gif

Košin: Á někdo kopíruje :D....přesně jak jsem to měl i bez hagusů....ale hnus je ta šprcka na kapotě lol.gif

Závy: Díky, také mi to tak příjde....lol.gif

Tak a ted zásadní problém a potřebuji pomoct....mám xenony, které chci hodit do mlhovek. Dostal jsem je a jsou to H7 ale jdou napojit aj na H3, to je v pohodě, ale prostě se mi nerozběhnou. wallbash.gifwallbash.gifVždy jen problikne výbojka a to mám tedka nové od philipsu :/ Dodo říkal, že to je výbojkama ale neustále mi neběží, kde tedy mám chybu? Nemá s tím někdo zkušenosti? wallbash.gif

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

1000 příspěvek si zabírám já :D lol.gif

Jinak novinka a to že v pátek asi pro nová kolesa již R18. Koukám, že to tu trochu opadá, tak jsem to trochu chtěl oživit, ale uvidíme, kdyžtak bych se odmlčel a nahodil fotky až by bylo auto hotové rolleyes.gif

Jinak dotaz...náhodou se někomu doma neválí podložky na změnu rozteče z 5x100(auto) na 5x112(kola) o šířce 20mm?

Odkaz ke komentáři

Tak já to chtěl smazat i před touto evolucí, ted toho také nebudu mít tolik, bude zimu jezdit a pak se teprve začne a chci auto odtajnovat pomalu až na jaře :)....jen mě vždy baví si tu o něčem psát a je to tu tedka takové opadlé, známé tváře moc nepíšou apod

Tak to víme oba, vše si povíme a jsou to velké věci na příští rok :)

Odkaz ke komentáři

Eli: ted chci mít vše v tajnosti, dokud nebude auto vypadat a vše nebudu mít pohromadě apod, tak to chci nechat pod pokličkou, budu dávat jen náznaky :)....

Mára..00: fakt? :D

Spooky1: Byli jsme tedka na tom sraze se zavym a márou, jak byl v pátek u tesca :) ted autem nejedu, tak jedině až potom :)

Sm0g: tak tak, co se snima bude dít, co s autem nikdo neví :D

Odkaz ke komentáři

Zavy: To mi povídej, nejradši bych hned od Eliho vzal podložky a nasadil kola jen tak pro představu :D....už jsem jedno kolo přeleštil, byli rozpracované a skončil jsem asi ve 3h :D

Dodo36: Jé promin, četl jsem to až pozdě a to jsem byl už dávno doma :( jinak bych se zastavil na pokec :)

Spooky1: Aha, to mě nenapadlo že to nevíš, to bude určo tím, že ty nemáš Facebook :D že?

Eli: Určitě si je od tebe vezmu!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...