Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Není to nic drahého. Aktivátory se prodávají aj ve sprejích a nebo fo pistole. Fólii kterou potřebuješ je možné zakoupit v Německu nebo i tu za pár stovek. Ted jsem si dělal osobní objednávku a jinak objednáváme s klukama. Jinak tu nadobu je jedno jakou máš. Je to možné udělat i ve staré vaně. Dělá se to přesně podle videa. Nic jiného na tom postupu není.

Odkaz ke komentáři

Jojo, já to znám už přes rok ale až ted se to k nám dostalo pořádně, zatím jsem to viděl většinou v Německu. Určitě chválím něco takového na kola, bude to pecka, já ted koumám introš, a tohle zkusím převážně do motoráku a uvidíme jak se to povede.

Jo to máš pravdu, taková ženská je k nezaplacení a jen tak jí najít je boj. Bohužel já takovou doma nemám...spíše přesnej opak lol.gif na tom jsme se schodli již s Mesier90, že to je samá dovolená, nech už to auto apod lol.gif Určitě promysli, u mě také půjdou lebky směr auto :D

Odkaz ke komentáři

Přesně tak! ... Já jak nemám dílnu už, tak je to také na pytel a vše dělám bud doma (čalounění, pájení apod) nebo na balkóně (leštění kol, broušení plastů apod) a nebo přímo před panelákem laugh.giflaugh.gif

Tak tu je po 2 hodinách piplání loketka....je to potáhlé koženkou a vložený molitan :) myslím si, že jsem to vypiloval dobře a je to perfektní rolleyes.gifrolleyes.gif co vy na to??

post-19884-0-19471200-1387483972_thumb.jpgpost-19884-0-32765300-1387484014_thumb.jpgpost-19884-0-65515900-1387484061_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...