Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Kluci potřebuju poradit. Udělal jsem si vypínač na čerpadlo, když se ted v okolí mého bydliště (na severu) hodně kradou auta. Vzal jsem 2 a 3 kabel na čerpadle oholil a táhnul od nich kabýlky do kabiny, kde jsem je zapojil na obyčejný vypínač. Jenže při zapnutí čerpadla přes spínač mi na palubce začne blikat žhavení :(, vždy cca 30s po nastartování. Stane se, že někdy nezačne blikat ale poslední 2 jízdy jo. Kámoš má na benzínu též spínač na čerpadlu a nedělá mu to. Nevíte někdo, kde je chyba, nebo zda jsem udělal já chybu? :(

Samozdřejmě se na autě pilně pracovalo, auto uvnitř bez podsvícení kufru, nohou apod, dále výpínač na hudbu v introši, strhnutí folie z blinkrů ale musím potunit hrany, nelíbí se mi ta bílá a hraní si s lištou. Pořád mám dilema, když budou pozičky, že ty lišty půjdou do barvy auta, jelikož v černé to nebude ono :(

post-19884-0-98025500-1388074552_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Když já nevím, kde v těch pojistkách to udělat víš, tak jsem to udělal takto, kde jsem věděl jak to jde a funguje. Ale nečekal jsem, že to bude dělat toto :(

No mě se ti lišty taky takto líbí ale prostě to není ono s tou pozičkou dle mého, třeba to bude lepší až tam bude i oranž boční blinkr. Posud sám :( já jsem trošku zklamán :/

post-19884-0-66657900-1388078062_thumb.jpgpost-19884-0-01680600-1388078152_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já je chci takhle oranžové. Přibude i kostička blinkru oranžově, chci zavařit předek aby byl prolis SPZ pryč, tak že by ta modrá celá mohla být mnohem hezčí než s černou, tu již mám druhý rok a tak asi vyzkoušíme změnu ;) a černou příjdou zrcátka, střecha, sloupky ;)

Ted mě ještě hrozně šrotuje v hlavě přestavba origo světel na bixenon, vložením bixenonové čočky do paraboly, kde byla H4. Viděl jsem to dělat nějakého rusáka ve videu a je to pěkné

http://www.youtube.com/watch?v=ES0-UQtzG-U

Odkaz ke komentáři

Tak jsem koukal na křivku bixenonu u ostatních aut, zadával jsem i do youtube original bixenon a mají tuto divnou křivku a nevím proč tomu tak je, takže v tom by snad problém být neměl

Zde jsem udělal nové PSko, umyl auto lépe nafotil a předělal, není to tak špatné v celé modré barvě, samozdřejmě vyleštěné auto na sluníčku bude zase lepší než toto

post-19884-0-00083600-1388159325_thumb.jpgpost-19884-0-54674300-1388159500_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já právě nevím, mě se prostě ty pozičky v té černé liště nelíbí :wallbash::wallbash::wallbash: a na tom golfu to vypadá dobře. Vždyt lupino, šterny všichni to mají v barvě auta a je to paráda :prcprc: ač teda nemají kombika, ten zadek bude také jeden z důvodů jak to udělat.....

A pokud vše dobře dopadne a auto půjde na lak, tak by mi bylo jedno zda uděláme celé auto modré a pár drobností černě, nebo černě ty lišty. Zase si říkám, mohu to enchat vylakovat celé do modra a když to bude na prdel, tak se koupí dip a lišty se udělají černé

Zde je porovnání obou verzí. Jak předek tak zadek. Ted už se toho laku v modrém nebojím, zadek vypadá dobře

S klavírovými lištami
post-19884-0-25668200-1388176736_thumb.jpg
post-19884-0-45726500-1388176879_thumb.jpg

S celomodrým provedením

post-19884-0-40915800-1388177088_thumb.jpg

post-19884-0-87737000-1388176970_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...