košin Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 já bych tam dal taky spíš jenom jednu ledku, mrkni na ebay, tam toho mají tři prdele a za směšné ceny, teď jsem si obědnával 4 sady parkovaček za 70kč celkem :) takže do poziček nějaké rozptylky nebude problém sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Tak dám na vás a ty diody vyndám a koupím nějakou jednotnou ledku aby to bylo tedy bodové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Kluci potřebuju poradit. Udělal jsem si vypínač na čerpadlo, když se ted v okolí mého bydliště (na severu) hodně kradou auta. Vzal jsem 2 a 3 kabel na čerpadle oholil a táhnul od nich kabýlky do kabiny, kde jsem je zapojil na obyčejný vypínač. Jenže při zapnutí čerpadla přes spínač mi na palubce začne blikat žhavení :(, vždy cca 30s po nastartování. Stane se, že někdy nezačne blikat ale poslední 2 jízdy jo. Kámoš má na benzínu též spínač na čerpadlu a nedělá mu to. Nevíte někdo, kde je chyba, nebo zda jsem udělal já chybu? :( Samozdřejmě se na autě pilně pracovalo, auto uvnitř bez podsvícení kufru, nohou apod, dále výpínač na hudbu v introši, strhnutí folie z blinkrů ale musím potunit hrany, nelíbí se mi ta bílá a hraní si s lištou. Pořád mám dilema, když budou pozičky, že ty lišty půjdou do barvy auta, jelikož v černé to nebude ono :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 nebylo lepsi to tahat od pojistek?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 lišty bych nechal v klavíru, v té barvě auta to podle mě zanikne a nebude to vypadat dobře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Když já nevím, kde v těch pojistkách to udělat víš, tak jsem to udělal takto, kde jsem věděl jak to jde a funguje. Ale nečekal jsem, že to bude dělat toto :(No mě se ti lišty taky takto líbí ale prostě to není ono s tou pozičkou dle mého, třeba to bude lepší až tam bude i oranž boční blinkr. Posud sám :( já jsem trošku zklamán :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 jn taky si myslim ze v barve auta z pozickami by to mohlo byt hezci a ani by to moc nezaniklo.. fakt best car tez pracuji car :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Kdyz nalakujes jen tu jednu listu tak to bude des 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 posuď sám :) ještě mě napadlo, kdybys tu pozičku dal tmavší tak by to možná taky vypadalo jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 posuď sám :) ještě mě napadlo, kdybys tu pozičku dal tmavší tak by to možná taky vypadalo jinak Vcem si to tahle upravil??Potreboval bych takle videt kola na mim aute nez je nalakuju . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Ne byli by všechny modré né jedna když už. Já to jedu vše ve photoshopu :) a nevím no, takhle je to prostě také trochu divné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Jo dej to do barvy modre , mi taky kazdy rikal ze listy cervene neee a jsem rad ze jsem je dal do barvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 program dobrej jen se v tom naucit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 já bych je nechal černé, akorát bych tu pozičku ztmavil, ať je jak blinkry, pak to bude super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Já je chci takhle oranžové. Přibude i kostička blinkru oranžově, chci zavařit předek aby byl prolis SPZ pryč, tak že by ta modrá celá mohla být mnohem hezčí než s černou, tu již mám druhý rok a tak asi vyzkoušíme změnu ;) a černou příjdou zrcátka, střecha, sloupky ;)Ted mě ještě hrozně šrotuje v hlavě přestavba origo světel na bixenon, vložením bixenonové čočky do paraboly, kde byla H4. Viděl jsem to dělat nějakého rusáka ve videu a je to pěkné http://www.youtube.com/watch?v=ES0-UQtzG-U 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 taky mi teďka lítá hlavou jestli to neudělat jak Deko, lišty hodit do barvy auta, ale pak netuším jak by ladila černá střecha, sloupky, zrcátka, maska :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 to je dobry ale kde je krivka?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Já právě o tom hodně přemýšlím, že to udělám jednobarevné a jen dopllnky budou jiné. Vím, že to je G4 ale i tady je vidět, že to takový problém není a nevypadá to špatně ač octávka je jiná. Jakou křivku myslíš? Jako světla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Tak jsem koukal na křivku bixenonu u ostatních aut, zadával jsem i do youtube original bixenon a mají tuto divnou křivku a nevím proč tomu tak je, takže v tom by snad problém být nemělZde jsem udělal nové PSko, umyl auto lépe nafotil a předělal, není to tak špatné v celé modré barvě, samozdřejmě vyleštěné auto na sluníčku bude zase lepší než toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Za mě lišty do barvy vozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Mě se to třeba v barvě nelíbí :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 ale jo i v tom laku to vypadá dobře, ale má to cenu když chceš dělat celolak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Já právě nevím, mě se prostě ty pozičky v té černé liště nelíbí a na tom golfu to vypadá dobře. Vždyt lupino, šterny všichni to mají v barvě auta a je to paráda ač teda nemají kombika, ten zadek bude také jeden z důvodů jak to udělat..... A pokud vše dobře dopadne a auto půjde na lak, tak by mi bylo jedno zda uděláme celé auto modré a pár drobností černě, nebo černě ty lišty. Zase si říkám, mohu to enchat vylakovat celé do modra a když to bude na prdel, tak se koupí dip a lišty se udělají černéZde je porovnání obou verzí. Jak předek tak zadek. Ted už se toho laku v modrém nebojím, zadek vypadá dobře S klavírovými lištami S celomodrým provedením 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Za mě teda modrá a pozičky jsou super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Za mě taky modrá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Takže mě velmi lámete k té modré, též se k ní přikláním, bude alespon změna + chci nechat předek zavařit když už jedu v té "US" verzi co neexistuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 za me tez :) modra vypada to velmi dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 Takže mě velmi lámete k té modré, též se k ní přikláním, bude alespon změna + chci nechat předek zavařit když už jedu v té "US" verzi co neexistuje Ale jo jedna skoro už jo:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 To ano, u tebe je to inspirace, ale zadek zavařovat do US nechci a ani nikdy nebudu. Jen ten předek se mi líbí, když už to mívají Golfy,passati apod, tak proč ne my :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.