Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Jo já kufr dělat nebudu, to vím že je kolem 8 plátů. Uvidím jak to půjde. Primární jsou pro mne dveře a odpředu začnu co nejvýše nad pedálama. No a taky bych chtěl dát alespoň na zadní nadkolí jeden plát na každou stranu. Ještě mám nějakou pěnu tak tu taky někam nacpu, když už to bude rozebrané. Víc investovat do tlumení nechci a nebudu :)

Odkaz ke komentáři

Dzordzino: Jojo dávám oranžové z důvodu, že mám oranžové pozičky v nárazníku a chci aby to trochu víc ladilo, kdybych je tam neměl, tak si tam nechám ty černé z RS

Lupino: Jojo hodně velká tlumícímánie :smich: Já když už budu mít rozebrané auto a budu mít až přes 22 plátů tlumení, tak asi také sundám palubku a vytlumím to i tam uvidíme. První co chci jsou dveře a podlaha až dozadu, když to budu mít rozebrané a proto i pod tou palubkou. Střechu apod mohu dodělat kdykoliv ^_^ ...mě to teprve bude čekat....budu tu mít cca 7 dní na to abych udělal všechno tlumení, natahal nově kabely a udělal si v nich pořádek a celé to složil :ph34r:

Zavy: To váha stoupne, už ted toto mělo váhu 13,5 kg doma mám teda dalších 10kg 100% a vytlumit auto celé, tak to je jak když tam vezeš člověka navíc :lol:

Sm0g: Já to dělám z obou hledisek aby mi tam ta nálož všech repráků hrála pěkně ale abych měl klid v tom autě a to škrtání nebylo tolik slyšet :lol::smich: at to mám krásně tišší :pivo:

Odkaz ke komentáři

On je prostě nechce poslat, tady v CR najednou na každé stránce nemají pneu v mém rozměru za slušné peníze :wallbash: všude kam píšu a mají je normálně v nabídce, tak že je nemají nebo si musím počkat 2 měsíce po objednání apod. A jelikož na pneu mám málo financí, tak jsem mrknul na bazar, kde nic není ale na slovensku jsem jedny sehnal a právě mi je prodá za slušnou cenu

Odkaz ke komentáři

To jsem měl...mohl jsem mít ty gumy za 1600 cca a né za 2200 :(, páč kde jsou levněji, tak nejsou k dispozici :(....kdyby měl nějakou slušnou cenu i ted, tak bych neváhal....takhle jsem našel tyhle co jsem chtěl na slovensku ale ted jak je sem dostat, na dopravu se zdráhá a 1400 za dopravu mu nedám! U nás to stojí 620,- a u nich prej 1380,- ...to nechápu :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Jinak já jak budu moct, tak pneu z r18 sundám ;) nejlépe bych to udělal najednou s nandáním nových pneu.....právě...já bych dal radši někomu 500,- na naftu a užil si třeba výlet, než to dát poště no :(.....na prdel.. kdyby je dovezl do CR, tak přes poštu je poslat jako vícekusový balík a to výjde pak celkem na pakatel

Odkaz ke komentáři

mozna kamos... ;)zjistim ;)Jak velky?teda bratislavu nejede jede smer Fatra ale pokud pojede svym autem tak neni problem mu zaplatit beno a popojede si myslim...

PS kdyz zaplatis naftu ak vylet neni asi problem...Muzeme v sobotu jet,ale obavam se ze do 500,-se teda nevejdeme....(cca 700km x 6l prez Znojmo o neco mene)

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

viem ze si v skupine na fb octavia fans, tak tam pisni chalanom z bratislavi ci sa niekto nechysta do cr :) a viem ze lubino sa pohybuje s taxikom hore dole, a chodi aj do brna na zrazy... tak keby ti to pomohlo priblizit aspon tam :)

mimochodom tvoju temu sledujem stale :) som zvedavy co vymyslis nakoniec, zatial parada :)

Odkaz ke komentáři

Spooky1: už mi volal i Dodo36, že by je vyzvednull ale někdy 17.3. Tedka jsem si s tím člověkem psal a zkusí to ještě přes přítule firmu zda by to nebylo levnější. Kdyby ne, tak bych se ozval zda by někdo na to neměl čas. Jedná se o 4ks 215/35/18

feki: Tam mě také napadlo napsat. Uvidím co napiše ten člověk a když by pošta nešla, tak bych tam napsal, zda by někdo nebyl ochotný mi je hodit někam blíže do CR, popřípadě zda by nemohl lubino při nějaké cestě do Brna :)
Díky :lol: včera se již vyndal motor a v 21:30 se začlo s lakováním auta ;) .....uvidíme jak dopadne, já doufám, že jako komplet to bude pohledné, hlavně všechno je nově, nic nezůstalo při starém krom kusu palubky ;)

Odkaz ke komentáři

Spooky1: Já se toho nemohu dočkat kamaráde, už mě ten měsíc po MHD a pěškobusem nebaví :D
Sm0g: Musís se snažit :D ale tak u mě v topicu na tvé auto asi zvědavy nebudou :D :smich:

Eli: no tak to bude v peci asi od dnešní noci třeba po čtvrtek a ma pak ještě 2 dny na rozleštění ....nevím jak to plánuje ;) Nejsem odborník na to a tak doufám, že o víkend mohu pro octu jet :rolleyes:

feki: Jojo dal jsem to tam ale bohužel klučina může svléknout gumy až v pátek a ten pán jede do CR ve čtvrtek :wallbash::wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...