Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Tak octa dnes dovezená domu. Bohužel tam místě předání hrozně chcalo, tak jsem nebylo možné najít všechny chyby.. až v Praze jsem objevil další chybičky na laku jako např nedoleštené hrany dílů, a komplet neroleštené křidélko na 5 dveřích. Ma trpělivost právě přetekla. Domluvil jsem si tu doma Václava Svátka možná někdo z vás zná. Jezdí po srazech červenou metalizovou škodovkou 120 na vzduchu a ten to rozleští.

Bohužel jsem tak zdeptaný, že opravdu jsem s úpravami skončil a v zimě je k prodeji :-/

Odkaz ke komentáři

promin neznam te a rad bych te poznal mam krasny auto jednou jsem ho videl na srazu jednou si projizdel u me na dilne cerny kola v zime cervy prouzky kolem mely jsme stejny napad. ale nezlob se na me prodat tak hezky auto jako je oc ? kazdy mame nejaky vztah ke svemu vozu a i kdyz me sere ze nemam low vzduchac atd atd lak na picu dokud neshnije nebo ji nezbouram tak ji neprodam i kdyby mela 30 let stat v garazi je to auto ktery neco prozilo semnou a ja snim a to srdcovka coz si mysllim ze je i u tebe . nebud hloupej prekonej se a neprodavej tak krasny auto takovy prace te to stalo a takhle to zahodis ? tomu neverim . muj nazor neber si to osobne

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...