Sterny Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 tak hodně zdaru chlape ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Dystak koupí novou vid... .. a grilovačka taky dobrá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Jen makej at to mas jeste lepsi ;) Kazdopadne dekuji za navstevu,dloooouho jsem se tak nebavil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Jo Hans je bavič 1. třídy.. A moc se mu nechtělo domu coo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Mě se u vás taky líbilo a domu se mi nechtělo vůbec. Už to chce Žamberk. Jinak zde foto z dnešní makačky. Do konce víkendu budu mít rozleštěno ačkoliv na tom nechám ruce. Alespoň lidi co mi to nepřáli mají pech :-D Brousím a rozleštuju celé auto, takže znovu z venku komplet rozebráno :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Ty teda jedes draku.. :) a stím žamberkem maš pravdu .. chtělo by ho to 2x do roka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Jen makej...Zase se slezem a zkontrolujeme ti to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Třeba příště až mi odevzdá leštičku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Teda ten lakýra ti to doprasil! To byl dobytek teda, no doufám, že můj celolak na civicu nedopadne stejně, to by mě asi kleplo Ale je dobře, že to nevzdáváš a dáváš to do kupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 No celkem se na to vyprdnul, on kdyby to rozleštil, tak by to bylo v pohodě, jenže evidentně mu nějaké rozleštění bylo jedno. Takže já komplet brousím a rozleštuji a jde to bez problémů. Není na tom nic složitého :)....zítra přeleštím komplet auto finálkou a bude to v pohodě. Já se nevzdávám nikdy! Vždy najdu cestu jak to opravit a jak to udělat pěkné ;)....zítra nafotím auto po leštění a až to umyju, tak udělám pořádné fota ale mám radost celé se mi to daří, nečekal jsem, že to půjde fakt lehce....hold lakýra byl jen línej rozleštovat, což já rozhodně nejsem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Správný přístup Jéňo :) Škoda,že nemůžu přijet do Žamberka rád bych tu Octu viděl naživo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Jeňo maš muj respekt nevim esli bych to takhle zvladal jak ty.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Je to ďábel :Duce na tom necháš, ale bude to stát za to! Jinak jediné pozitivum na toho lakýru můžu říct, že ta barva je moc pěkná a má super strukturu. Na fotkách to není vidět, ale na živo pecka. Když jsem auto viděl jak mu to odfláknul tak, jsem z toho měl hoodně špatnej pocit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 (upraveno) Diky kluci....ale kdo se bojí nesmí do lesa...a v úpravách auta se nesmí nikdo bát, jinak nic nedokáže....přes potíže se da udělat vše dobře, chce to jen odhodlání ;-) a držíte mě nad vodou vy. Horší bylo, že mi to nedoleštil a tak je to zase jen na mně. Ale je to mé auto a tam se bude makat dlouho pač vždycky jsem nespokojen. Dnes mi ale počasí nepřeje. Prší od včera od 9h a tal leštím v garáži a už jsem vymrzlej a už se mi ven nechce, :-( tak to nechám aj na zítra a hold zítra tomu dam ještě nějaké hodiny na víc ;-) Upraveno Květen 3, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Je to luxus, tesim se az to uvidim v Zamberku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Ahoj mas to luxusne mozes prezradit cim a ako to robíš? Ta farba je jedinecna Len tak dalej a uz len nech sa darí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 jj taky jsem rozlešťoval celý auto a pak voskoval apod a auto jen prokouklo jinak Dodo Juice supernatural hybrid paste sealant drží zatim naprosto v pohodě a je to už měsíc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Zase ho moc nechvalte jo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 (upraveno) za to co pre to auto urobil si zasluzi Upraveno Květen 3, 2014 uživatelem Huba73 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Nevím zda tu chválu zasloužím či ne, to je na posouzení každého z vás ;) snažím se udělat maximum proto aby to bylo pěkné. S tím lakem se mi ty opravy zatím daří Jinak pro Huba73... nerovnosti a to co se mi nelíbí zbrousím 1200,- pod vodou pak 2200 a už jen stačí mít leštičku, na to kotouč od 3M + 3M pastu 50077 a už to jde samo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Hans: Jen ty ruce tomu jeste pujcit co? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Jéňo dneska je pěkně hurá do práce ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Alespon v nedeli ho nechte vydechnout :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Nieco z fb :D nech sa dari, som zvedavy na vysledok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 :D paráda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 To víte že makam. Už od 7:30 jsem v garáží. Jediná chvilka byla po 12h na menší jidlo a do 1h budu finišovat a pak auto z venku umyju a navoskuji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Pohodička Jéňo,hlavně ať ruce tam nenecháš ruce ! :D :) to musí býbt těžký výjezd z garáže bez těch destiček či co to je :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 (upraveno) Tak hotovo a byl tu i Mára to omrknout ale bohužel jsem už byl hotový :D....může říct více zda se to povedlo, myslím si, že jsem tomu dal dost práce a že je to mnohem lepší než předtím ač nějaká chybička se najde ale s tím nic pro tuto sezonu neudělám.....Zde foto jak to vypadá z blízkaZde pár fotek navíc po umytí z venku, vydetailování a navoskování...hrozná práce :D :DBEZ SPZ :PVečer snad bude sestříhané video :)....udělal jsem pro vás takový bonus :D Upraveno Květen 4, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Je pravda že Hanz na tom hodně máknul,ted to vypadá zase o velikej kus líp... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Dik za info vypada to siper.Ten lak ti ticho závidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.