Mára..00 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 v Uterý budem dělat i moje auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Moc pěkny jeňo :) nechceš rozleštit i moje? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Klidně, to není problém ;)...rád pomohu, když mohu a vždy vše vyzkouším nejdříve na svém :) takže to nedělám poprvé ...většinou podruhé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Hele ta barva je bombice... auto vypadá nádherně, a doufám, že ho v Žamberku pořádně zkouknu. Držím palce s dalším šlechtěním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Parádička Jéňo,tak teď už tě snad bude potkávat jen šťestí ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 tak tohle je hodně dobře odvedená práce klobouk dolu chlape jinak barva super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Parádní práce, opravdu vynikající výsledek! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Je to dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 (upraveno) Díky chlapy. Moc si toho cením. Je na tom opravdu mnoho hodin práce aby to bylo hladký jak dětská prdelka a bylo to pěkné lesklé a žádný pomrdanč a podobný krávoviny co tam byli sám jsem s tím moc spokojený jak se to povedlo B) Upraveno Květen 4, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Paráda! Chtěl bych to vidět teď na živo a porovnat. Z fotek to nejde tak vidět, ale věřím že je to už super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 luxusně si s tím pohl, jak ti z té garáže trčí jen předek tak jsem si málem cáknul, ten lak je bomba a ty kola, pozičky, luxusně sladěno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 děkuji, zítra budu snižovat předek cca o 1,5 cm, nelíbí se mi ten předek musím s ním níže co to půjde ...bude to boj, možná kousek nechám stočit podložky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Ještě dolů? Tak u tebe je fakt low and slow namístě... :) treba se vzduchem, prijedes k prejezdu, zvednes hmm dobry na podivani, ale zabava začíná když přijedeš k přejezdu, vystoupiš rozhodis desky, přejedes, vystoupiš a zas schovas desky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Jojo už sháním soustružníka na stočení podložek o pár mm abych mohl níž, zadek potřebuju nějak trochu zastrčit at mi to nepálí blatníky. Vpředu chci jít co to půjde a tak tam zkusí stočit podložky o něco více...ale moje hranice je aby byli tlustý 15mm :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 vzduch neni o tom ze tozvedneš o pul metru nahoru....dobrej vzduchje udelanej takabys bylnizko a na dost barů..... To že se to zvedá o půl metru si myslíkaždej... ani se není čemu divit když má vzduchkaždejdruhej ale nikdo ho nemá udělanej tak jak píšu.... btw. ani já ne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Tohle je asi už nemoc... :-D Cíl byl nasadit poslední díl interiéru a to byl strop :-) nakonec to skončilo takto lehka úprava světel + trochu jsem stáčel předek ale pořád vysoké :-(...nechám stočit podložky a položím to pořádně!!! Žádný sr*ní :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Proto má udělanej vzduch každej druhej jouda,udělá to za málo peněz a někdy uplně nahovno.. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Jéňo tohle je ale správná nemoc, taky takovou trpím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Presne tak :) nechal jsem to na zimakach aby to jezdilo vysoko ale ted to stočím dolu :) Jo a jeno sory za OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Jen tak na okraj se zeptám,eli má ten tvuj vzducháč schválení TUV ??? můžeš SZ protože tohle mě zajímá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Díky kluci. Jak píšeš DanTe, je to správná nemoc ale už budu asi ladit jen výšku auta :), žádný novinky nemám, chtěl jsem zástavbu kufru ale jelikož mě nějak přešlo ježdění na srazy na který jsem vlastně nikdy nejezdil, tak ji nepotřebuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 (upraveno) Níž mě nepustí kola :( Et 20 je prostě znát...zadek je těsně nad gumou max na kartičku a předek drhne při zatáčení o podběhy :D...Moc pojízdné to není :D ale byla to jen zkouška co to půjde, co budu muset upravit a teď zase nahoru s tím alespoň od pár mm ať mohu dojet domu na sever :D Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Tohle uz je na me moc. Jakmile lezou gumy do blatniku, prestava to na me mit estetiku. Po takovy ceste z jihu na sever musis bejt vyklepanej, nee? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 kdyz das nekam to prkno tak ti ho odsune naraznik ne? Ho tahas po zemi :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 (upraveno) BerryRS: Tohle je i na mě moc...páč vepředu to o ten roh blatníku drhne jako krá*a :D takže to musím dát minimálně tak jak jsem to měl na fotkách předtím. Zadek takhle už vůbec nemohu mít dole, páč to pálí lak na blatníkách vzadu :D...takže to byla jen zkouška a uvidíme jak to půjde udělat na stálo. Jinak i s vejškou co jsem měl do ted, jak jsou fotky jsem dosti vyklepanej :D....je do i na mě dost tvrdý oproti minulému roku. Ten profil 35 dělá hodně :)MirajZz: ne v pohodě, hrana nárazníku je vysoko...spodkem jsme nikde neškrtal jen ty zatáčky a guma o podběh dost....a to jsem to zkoušel jen tady v uličkách kousek od bytu :D Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Jeden z mala lidi co to prizaji, cenim si :-) Take jsem se drncaval na cestach. Ale po case to slo zpet do pokojicku. Takhle polozeny auta kdyz clovet potka u frezovani vozovky, tak to je pak podivana :-). Ale auto jako celkove je sladeny paradne, to musim uznat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Já už to říkal všude klukům ode mne dále Spookymu, Závymu a Márovi.00, + přítelkyni jsem říkal, že oproti minulému roku je to tvrdý jak blázen. Bolí z toho celej člověk :D....cesta do CB z LTM byla celkem krutá :D....takto bych nedojel ani za CB a musel bych to zvedat, páč to drhnutí gum vpředu i vzadu bych nevydržel :D......a frézování vozovky? Radši nemluvím z minulého roky, kdy jsem sám měl zkušenost a bez prken jsem zůstal viset, musel jsem hrubou silou motoru to vyjet a nechal jsem jim tam hodně pěknou vybroušenou stopu :D Jinak děkuji za pochvalu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Je to parada na rovine. Ale kvuli zahrade, chalupe a celkove k pouziti j to na hnedaka. Proto jsem to daval pryc. A nebo drzet druhe auto na denni praci a tohle mit jako vikendovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 (upraveno) To je pravda, s tímhle prostě nikam nemohu a to mě i štve. Proto už mě právě přepadla i myšlenka octu prodat a koupit něco jiného :) páč 2 auto nevím nevím u mě :)....no nic, jdu to vyštelovat o ten centák něco nahoru a jdu asi umýt motor at má taky nějakou fazonu :P + nějaké fotky udělám zase :) Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.