jofree Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 teď jsem ti ji zběžně prohlídnul a i mokrá vypadá dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Eli: Děkuji Ti ;) Lupino: Já mám také největší radost z toho předku a z kol :P... jofree: Jsi měl napsat v kolik by jsi se jel mrknout a já bych seběhl dolu na pokec. Alespoň bych tě poznal B) Jinak dneska na prd počasí, tak octa stojí :)....ale mám radost, páč vosk plní účel :P A kdopak to byl dneska u Alberta v Suchým Vrbným ??? :P....neměl nálepku OC a já po ruce neměl letáček bohužel, tak jsem mu nic za stěrač dát nemohl :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Ja dnes udal 3 letačky a jedny replice tvoji octy :D jen sem ju nemohl blejsknout pac sem Joboval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Jaký letáčky? :D Já se ptal asi 3 lidí a nikdo semka nechce :D Špatný zkušenosti z jinejch for, ta dvojka je zajimavá teda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 MirajZz: Jaký replice? Kdo mě zase kopíruje? :( jako by to nestačilo minulej rok to snad prodám už ted sm0g: Jsme od Vittoria dostali asi 10 letáčků za okno s přiblížením OC, když jsme se stali členy ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Jaký kopírování? Minulej rok, máš toho fotku? :D Ajo tyhle letáčky... tak ty jsem nedostal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Bohužel nemám. To že si dal někdo z ničeho nic k modré barvě oranžovou, to je mi jedno ač dokud jsem to tam nedal, tak moc aut takhle nejezdilo. Spíše mě naštval člověk z SK co si na octu dal stejný kola co já, stejně vyleštil a dal pod to jinou barvu....hold, lidi nepříjdou s ničím vlastním :D :D ale kopií z minulého roku aut jsem viděl hafo a hlavně tady u nás v LTM, proto komplet jinej desing ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Já taky nepřišel s ničím vlastním, jen se změnila barva no... :D Zas jsme od sebe ale 350km tak uvidíme jestli tu začnu taky něco potkávat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Dobrý, Míra mě ujistil, že měl jen podobnou barvu :D....jinak křídlo, maríčka a podobný hovadiny....jen podobná barvu...úleva nemusím hledat jiná kola ač jsem koukal předevčírem a měnil bych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Za jaky taky bych chtel menit ale 3sdm ma moc lidi.. a nejak nemuzu najit nejaky idelani.. hlavne bych musel najit kupce na moje 17" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 (upraveno) Mě se na combiku líbí RS křídlo :) jo vždy se najdou kola hezčí, ale až si koupíš nové. :D Miro třeba Já bych chtěl Rotiform, sice trocha pálka za ně, ale zas máš jistotu že je uvidíš jednou denně a to na svém autě :D Upraveno Květen 7, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Ja sem svoje videl snad zatim 1x.. ale sou maly.. chci 18" vcera sem kecal s kamosem a on ma na Touranu 3sdm 0.01 19" vzadu 9.5" ši4ku a ty sou masakralni.. jenze tady u nas co ladeny auto tak kazdy druhy 3sdm.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Přesně tak, taky koukám po něčem širším co by mě bavilo více. Ale lidi mě na FB baví, když se pořád ptají zda jsou tyto r19 a jeden dokonce psal že jsou to r20 a jak jsem to tam dostal, že nemohou být menší a nikdo mu to nevyvrátí :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Pěkná barvička pěkně leštíš ....škoda že to ten lakýrník zprznil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 zvlastni ja mam et 35 a taky ma to maliinkato vylejza jak pises asi o 3 mm . a nemam podlozky . stve me ze vsichni se plazi a ja stejne nic . ksakru . mas to hodne povedy jeno . dodo36 ma pravdu ty ses vazne pacient co se tohohle tyce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 (upraveno) Máš širší disk jak já ;-) to bude tím. Mě to vzadu vylejza fakt dosti ale ono oproti tobe kdy jsem více ven o 1, 5cm ale zase se to trochu kompenzuje tím, že máš širší disk ;-) Jojo pacient jsem hroznej a zkusim co nejvíce to na předku snížit :-) Upraveno Květen 7, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Tak dneska konečně na severu, dopucoval jsem za odpoledne komplet introš, vyluxováno, nahozené koberečky s maltézkým křížem , umyté plasty, sedačky znovu ;) a nahozen nový bok od košina :)Dále nalakované nové dílky na hagusy, které mi byli odcizeny Jinak sjezd ke garáži je pro mé auto lahůdka :D...drhnu kde mohu už při odbočení z hlavní silnice. Dále i do garáže musím mít prkýnka jinak drbu zem a hlavně musím do garáže nacouvat. Najel jsem po předu a vycouvat nešlo ani přes prkna a ze spodu nárazník utržel nějaký ten velký šrámZde fota A jelikož smůla mě nadále neopustila, tak jsem si o poličku rozbil hlavu šlic přes 7cm ale do nemocnice ani nápad, použil jsem věci ze starší lékárničky a věnoval se autu dále.... až doma jsem dostal vynadáno :D a tak se dělalo alespoň co šlo aby to pořád neteklo a vyčistilo se to ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Ty jsi vážně šikula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Pekny najezdy :-D :-)Snad toho byla posledni smula a dalsi se ti jiz vyhne obloukem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Je to nezkutečné...hold když se daří, tak se daří....spíše se bojím co příjde jako další :/ :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Tak to jsi blázen, hned bych šel na šití abych trošku podojil pojišťovnu a měl penízky na další úpravy :D z tohodle bych určitě měl dost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Se sice rika ze pro krasu se musi trpet ale takhle doslova???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Já do nemocnice moc nerad...celý doktory ...ale musím si říct, že dnes lituju, že jsem nejel. Mohli být nějaké keše a hlavně mě to ted bolí jak blázen ...ale v tu chvíli mě nějaké šití apod netrápilo hlavně mě když se něco stane, tak to musí být hodně hluboká díra abych jel na šití. Roztrhnutá kůže, když jde hodit k sobě mě nevystraší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 (upraveno) Jo to znám, že to člověku nevadí. Měl jsem to stejně. Názor jsem změnil teprve poté, co jsem si popálil ruku a za dva puchýře v průměru asi 3cm jsem dostal necelých asi 8 tisíc :D Myslím že tohle co se ti stalo by taky nebylo marný :DA když ta pojistka přišla koupil jsem spidery :D Upraveno Květen 9, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Pekne jedes,sleduji to tady neboj ;) no na Zamberku zas okouknu ;) A snizeni uz je fakt brutalita,tak davej pozor a jezdit opatrne ti muzu prat ale sam vis jake jsou cesty :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 (upraveno) Zavy: Nad tím jsem v tu chvíli nepřemýšlel, myslím si, že asi nějaké menší šití by to bylo příště radši tedy pojedu at mám prachy princes: To já ze sekce O2 sleduji max 4-5 lidí a tebe také, páč mezi O2 je to pecka dávám bacha ale znáš právě naše silnice a už jsem zase na škrtací vlně. Bohužel podvozek si sednul a vpředu zase v zatáčkách drhnu o podběhy ale nechám je at se upilujou na Žamberk se těším, tak doufám, že tam pořádně pokecám Jinak dneska jsem zase makal na autě, ještě aby ne když mám tedka garáž :D a tak jsem udělal komplet podsvícení nohou jak vpředu, tak vzadu bílou barvou, které se spustí po otevření dveří či na spínači ve stropním světýlku. I na jízdu jsem myslel a když by se chtělo rozsvítit večer a nechtělo se rozsvítit na nohy, tak mám udělaný pod clonítkem spínač + mi přišlo, že málo je osvětlený kufr a tak na ty boční světélka jsem napojil ledpásek který je ve stropu, ted už tam najdu vždy vše!!!Zde fotky nájezdu ke garáži, bohužel dřu hned na začátku jak je zde vidět a když pokračuji, tak pomalu brečím co to vydává za zvuky :D...ač bude hrana nárazníku dobře poškrábaná tak dolu sjedu a nemluvě co dělají přední podběhy jak je to nakloněné na ně Zde fotky podsvícení pro nohy po otevření dveří Upraveno Květen 10, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 To posviceni je peckovy :) ale chudak narazník :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Nárazník je v pohodě :D To dřeš jenom tu hranku dole a trošku ty růžky. Stejně jsi tak nízko, že to zespodu nikdo neuvidí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Děkuji. Také se ki to podsvícení hrozně líbí. No hrany nárazníku jsou už obroušené hodně :-/ jak drhne hodně. Ještě že mi ho drží jen boční šrouby a podběhy :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 a co tam mas jako podsviceni led pasky ? kam jsi je zadelaval pod ty sedacky a tak celkove ? mas to jen na vipinac ? nebo na rozsviceni svetl popripade najek foto ? dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.